A+ A-

Szex Márkkal

Sziasztok!
Nagyon hosszú hallgatás után ismét rátaláltam erre az oldalra. Sajnálattal látom, hogy eltűntek belőle a történetek, de én személy szerint megtaláltam kettőt az enyémekből, és azokat megint feltettem! :)
Márkkal járok együtt már egy ideje, és nagyon gyakran lefekszem vele. Sok pózt meg helyet kipróbáltunk, de szinte csak a házban vagy a ház körül. Tegnap és ma nagyon meleg idő volt, és mondtam Márknak, hogy miért nem megyünk el egyet sétálni az erdőbe? (Ugyanis van a közelben egy erdő.) "Miért is ne?" Kérdezte, és odasúgta nekem, hogy ugye szoknyában fogok menni? Egyből ismerős bizsergés futott át rajtam, és mondtam neki, hogy persze! Ezzel elváltunk, és megbeszéltük a találkozót kora délutánra.
Otthon előkészítettem a ruháimat: mivel nagyon meleg volt, és a szél sem fújt, egy szoknyát vettem fel, felülre pólót, meg egy pulcsit. Elképzeltem, hogy Márkkal az erdőben csókolózni kezdünk, majd somogatjuk egymást, aztán meg ott az erdőben felhúz egy óvszert, és belémhatol. Nagyon izgatott a gondolat, és nedves is lettem. Levettem a bugyimat a szoknbya a lól, és izgatni kezdtem a csiklómat. Nem akartam kielégíteni magam, de nagyon jól esett ez a kis kényeztetés. Hosszú percekig csináltam, és mindig megálltam, mielőtt az orgazmus közelébe érnék. Odanéztem az órára, és láttam, hogy indulnom kell. Megfogtam a tangámat, de az izgalomtól úgy döntöttem, hogy nem fogom felvenni!
Bugyi nélkül, kb. térdig érő szoknyában indultam el oda, ahová Márkkal megbeszéltem a találkozót. Mikor mentem le a lépcsőn, jött fölfelé a felső szomszédunk, és az alsó lépcsőről felnézett, hogy ki az, aki lemegy. Egy kicsit közelebb lépkedtem a korláthoz, hogy egy nagyon picit belásson a szoknyám alá, és felkeltse az érdeklődését a testem. (Egylátalán nem szoktam bárkinek így kitárulkozni, de ő Feri volt, a felső szomszédunk, és néha szoktam izgatóan viselkedni vele, de csak úgy, hogy ne sejtse, hogy direkt csinálom. Ezek a helyzetek engem mindig nagyon felizgatnak!) Szóval Feri köszönt nekem, és én is köszöntem neki, és erős, folyamatos bizsergés költözött megint a puncimba. Egy ideig még éreztem ezt, de ahogy közeledtem a megbeszélt helyhez, egyre inkább Márkra kezdtem gondolni.
Végre találkoztunk Márkkal, és miközben csókolóztunk, végigsimította a fenekem felső részét. "Nincs rajtad bugyi?" Kérdezte meglepetten, én pedig elárultam neki, hogy nincs! Egy pillanat alatt megmerevedett a farka, éreztem!
Elindultunk a tervezett irányba, és nemsokára odaértünk az erdőhöz. Két út vezet át rajt. Az egyik szélesebb, azon autók is szoknak járni, a másikon pedig csak emberek. Mi a keskenyebben mentünk, mert az egyáltalán nem olyan forgalmas. Csak ritkán lehet találkozni ott emberekkel. Általában párok vagy családok szoktak sétálni arra. De mivel a város szélén helyezkedik el, nem sűrűn látogatják.
Márk mellett mentem a jobb oldalán, ő pedig a kezével a derekamat karolta át. Miközben sétáltunk, sokszor csókolóztunk hosszabban, Márk keze pedig egyre följebb húzta oldalt a szoknyámat, hogy be tudjon alá nyúlni. Körbepillantottam, hogy nincs-e valaki az úton, de senkit sem láttam, úgyhogy hagytam, amit Márk csinált. Nem nyúlt alá, hanem teljesen felhúzta a jobb oldalon hátul a szoknyámat, és úgy símogatta a fenekemet. Ha valaki jött volna, láthatta volna a fenekem felét. De mivel nem láttam az előbb senkit, és nem is hallottam, hogy jönne valaki, nem féltem hogy megláthatnak, de a helyzet nagyon kezdett felizgatni: egy erdőben vagyunk, Márk a meztelen popsimat símogatja, és akár meg is láthatnak.
A símogatás után aztán elkezdte a popsim két fele közé terelni a símogatásait, és egyre lejjebb haladt. Megálltunk csókolózni, ő pedig egyre lejjebb haladt a fenekem középen. Elérte a popsim nyílását, de tudja, hogy nem mindig szeretem, mikor azt is izgatja, úgyhogy lejjebb haladt, és elért a nedves puncimhoz. Ekkor elvette onnan a kezét, lenyalta róla a nedvességet (ezt szokta), és elindultunk le az útról, befelé az erdőbe. Kb. 20 métert haladtunk befelé, és már elég jól takarásban voltunk. Megálltunk egy kidőlt fa mellett, Márk a fához tolt, és vadul csókolni kezdett. Természetesen nagyon jól esett, és arra vártam, mikor lesz már bennem!
Márk szereti, ha teljesen meztelen vagyok, és most is vetkőztetni kezdett! Lehúzta rólam a pulcsimat, utána pedig a pólómat. Nagyon fel voltam izgatva, úgyhogy egyáltalán nem fáztam! Utána letette a ruháimat a földhöz közel a fa egy ágára, aztán lehajolt, és lehúzta a cipőimet is a zoknikkal együtt. Mezitláb álltam az avarban, és nagyon kellemes érzés volt. Már csak a szoknya volt rajtam, de azt is lehúztam, hogy teljesen meztelenül lehessek. Hát, ezt mindenkinek csak ajánlani tudom! Teljesen meztelenül az erdőben úgy, hogy a lábamat a lehullott avar "csiklandozta", a meztelen testemmel pedig nekidőltem annak a fának... Hát nagyon izgató volt!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.59 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2014. 08. 18. hétfő 17:47
Szép történet.
#7 Remote 2012. 12. 6. csütörtök 13:34
Hmmm. Az erdei szex a szeretommelmis pont ilyen szokott lenni, mi is azt szeretjuk, ha meglathatnak minket. Latszik hogy valos elmenyen alapul, nekem tizes.
#6 sztbali 2012. 11. 28. szerda 19:29
Jó sztori.
#5 sikamika 2012. 11. 28. szerda 17:40
szerintem nagyon jo ! lehet hasonlokat irni smile
#4 Rinaldo 2012. 11. 28. szerda 08:09
Jó történet.
#3 tiborg 2012. 11. 28. szerda 07:41
Erotika noknek,de szepen leirt tortenet.(Kozepes)
#2 genius33 2012. 11. 28. szerda 06:23
Nemrossz smile
#1 Törté-Net 2012. 11. 28. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?