A+ A-

Egy lány a buszról

Vidéki srác lévén, kicsit fura volt nekem, mikor felkerültem Pestre. Otthon mindig gyalog, vagy biciklivel jártam iskolába, itt viszont a csodálatos BKV szolgáltatásait használom. Igaz, hogy tömve vannak a járatok, mocskosak és, ha esik az eső, akkor a kocsikban is fel kell nyitni az esernyőt, de megvan a csodálatos tulajdonságuk, hogy úton - útfélen felszállnak olyanok, akiken mindig megakad a szemem. Így volt ez pár éve is, mikor épp hazafele tartottam és szokásomhoz híven olvasással ütöttem el az időt, mikor leült mellém, egy igen dekoratív lány. Nem az a típus, aki után egyből mindenki megfordul az utcán, inkább az a kis, szerény, visszafogottan öltöző, de azért, ha az ember jobban megnézi, akkor egyből látja, hogy felettébb csinos. Ahogy leült mellém, reflexszerűen rápillantottam, majd arrébb ültem, hogy kényelmesen elférjen. Ő rám nézett, mosolygott egyet, majd elővette ugyan azt a könyvet, amit olvastam és megkérdezte, hogy hol tartok benne. Visszamosolyogtam, majd beszélgetésbe elegyedtünk, mint kiderült nem messze volt az albérlete az enyémtől, így 2 megállóval hamarabb szálltam le és elkísértem hazafele, miközben folyamatosan beszélgettünk. Nagyon szép mosolygós arca volt, haja egy hajráffal volt hátrafogva és nem sokkal ért lejjebb a vállánál. Füzettartóját keresztezte karjával és szorosan magához szorította. Út közben, többször megemlítette, hogy nem igazán szokott beszélgetni idegenekkel, de nem hagyhatta szó nélkül, hogy pont az a könyvet olvasom, amit ő, mivel nem igazán volt akkor az a tipikus „felkapott” kötet. Mondtam neki, hogy én se vagyok az buszon ismerkedő típus.
Elértünk a házhoz, ahol a lakott, majd mondta, hogy nem - e megvárnám, mert csak felrohan, lepakol és rohan is tovább egy találkozóra a barátnőjével. Miért ne, feleltem neki, majd udvariasságból megfogtam az ajtót, hogy bemehessen a lépcsőházba. Utánam szólt, hogy menjek fel én is, ne itt ácsorogjak. Nem kellet kétszer mondania. Beléptünk a liftbe. Közelebb lépett hozzám, majd vigyorogva annyit mondott, hogy lehet, hogy egy kicsit nyomulósan hangzik, de nagyon helyesnek talál. Tegyük hozzá, hogy nem vagyok egy Adonisz, de viszonylag jóképűnek tartanak. Akkortájt épp nem is borotválkoztam, így elég nagy borostám volt. Megemlítette, hogy tetszik neki az arcszőrzetem. Erre viccesen csak annyit kérdeztem, hogy most nem nekem kéne - e bókolnom. Hangos kacajba kezdett, majd közelhajolt hozzám és csókot lehet az ajkamra. Kicsit mindketten lefagytunk. Kinyílt a liftajtó, megérkeztünk, majd kiszálltunk. A lány lépett ki gyorsan, majd szorosan követtem én is, próbált mentegetőzni, hogy nem akarta az a csókot, csak valamiért ezt tette. Legyintettem, próbáltam oldani a gátlásait viccelődésemmel. Babrált egy kicsit a kulcsaival, majd beengedett a lakásba. Miután becsuktam magam mögött az ajtót, ahogy megfordultam ismét csókot nyomott a számra, de most már én is magamhoz szorítottam és nem engedtem. Nyelve vadul keresgélt a szájpadlásomon én pedig kezemmel a fenek felé kezdtem kalandozni. Elhúzta magát egy kicsit, csak annyit mondott, hogy „ez egy kicsit gyors neki. ” Válaszul csak megemlítettem neki, hogy nem én kezdtem. Elmosolyodott és újra csókolózni kezdtünk. Miközben egyik kezemmel a vállánál szorítottam a másikkal a fenekétől a melléig jutottam el. Megmarkoltam, szépen finoman és simogatni kezdtem. Ezt hümmögő hanggal díjazta, szeme végig csukva volt. Látszott rajta, hogy ki van éhezve egy jó együttléthez. Elhajoltam tőle, megsimogattam az arcát és megkérdeztem tőle, hogy nem akar - e lemondani, egy találkát?
Ő mosolyogva kapta el a telefonját a zsebéből és már tárcsázott is. Valami átlátszó kis hazugsággal eltolta a találkát holnapra. Megfogta kezemet és bevezetett a szobájába, és leültünk az ágyára, ahol gyorsan elkezdtük egymásról lehámozni a ruhát. Róla se perc alatt lekerült a top és a farmer, rólam pedig az ing és a nadrág. Hátradöntöttem, majd felé hajoltam és most én csókoltam meg, miközben egyik kezemmel a melltartója alá nyúltam és a felkeményedett mellbimbójával kezdtem játszani. Eközben ő egyik kezével a támaszkodó karomat szorította a másikkal pedig a bugyijában kezdte volna ujjazni magát. Megfogtam a kezét, kihúztam szépen az alsóból és mosolyogva hátrébb ültem az ágyon. Fejét felemelte, hogy követni tudja, hogy mit fogok csinálni, közben végig mosolygott. Lehúztam lassan a bugyiját és megpillantottam csodaszép punciját. Combjait kezdtem puszilgatni, végig befelé haladva, majd mikor elértem a kívánt részhez, végignyaltam jó hosszan a vagináját. Nyögött egyet, amit ösztönzésnek vettem és elkezdtem csókolni és nyaldosni a punciját. Nem igazán kellet nyálaznom a nyelvem, mert már tocsogtak a szeméremajkai, nagyon finom íze volt, meg is jegyeztem neki, mire ő megfogta fejem és egyszerűen benyomta azt lábai közé. Folytattam hát, gyors nyelvmunkával kényeztettem, közben egyik kezemmel a melleit simítgattam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.48 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 tiborg
2012. 11. 26. hétfő 01:36
Gyenge bevezetes...kedves befejezes.
V-ir-a te tul szigoru vagy. En adok 6-ot. Válaszolok rá!
#7 gibbon2
2012. 11. 23. péntek 09:17
elmegy... Válaszolok rá!
#6 sikamika
2012. 11. 22. csütörtök 22:50
ha nemtom .nem szokok smárolni miután bele verem a szájába . . . Válaszolok rá!
#5 v-ir-a
2012. 11. 22. csütörtök 18:59
annyira nem rossz...4 pontot dobok rá Válaszolok rá!
#4 Rinaldo
2012. 11. 22. csütörtök 09:19
Jól ki elégitették egymást. Válaszolok rá!
#3 gyuri0926
2012. 11. 22. csütörtök 09:15
El kellene dönteni , hogy milyen volt a lány !
"mikor leült mellém, egy igen dekoratív lány. Nem az a típus, aki után egyből mindenki megfordul az utcán, inkább az a kis, szerény, visszafogottan öltöző"
Tényleg nem vészes , de nem is jó. Válaszolok rá!
#2 genius33
2012. 11. 22. csütörtök 08:56
Nem vészes. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2012. 11. 22. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!