A+ A-

Unalmas nyár esték...

Egyik este csörög a telefon. a Szomszéd:
- Helló Gergő itthon vagy?
- Szia persze, mond?
- Nincs kedvetek átjönni kártyázni?
- Tudod mit, legyen.
- Rendben, akkor 7 körül várunk.
- Ok. Szia.
Röviden valahogy így hangozhatott a beszélgetés. A történet, hogy kerek legyen, épp otthon üldögéltem édesanyámmal, a barátaim mind nyaraltak, vagy épp pár száz km - re arrébb voltak, így a nyár estéim unalmasan teltek. A szomszéd lány szintén otthon üldögélt a szüleivel, és a két család jóban volt egymással.
Este át is mentünk, és elkezdtünk kártyázni. Persze a szülők hamar kidőltek, így a szomszéd lánnyal ketten maradtunk kártyázni a végére. Beszélgettünk mindenféléről, és a végén azon vette észre magam, hogy méregetem, és azon jár a fejem, hogy hogyan lehetne megnézni ruha nélkül is. Persze náluk voltunk a nappaliban, a szülők ha fáradtan is, ott legyeskedtek körülöttünk, így gyorsan elhessegettem a gondolatot. Az estének vége lett, mi hazamentünk. Másnap rácsörögtem - Mondjuk nevezzük Zsófinak - Zsófira, hogy van - e kedvük átjönni kártyázni. Mondta, hogy persze, de csak Ő ér rá... Mondtam, hogy semmi probléma, jöjjön nyugodtan. Átjött Zsófi este.
- Szia Anyukád? - kérdezte az Én édesanyám Zsófitól.
- Csókolom. Otthon van.
- És nagyon elfoglalt, mert átmennék beszélgetni vele.
- Nem, tessék menni nyugodtan.
- Rendben. - felelte Édesanyám, és azzal a lendülettel már át is ment a szomszédba.
Na mondom szuper, amit eddig játszottunk kártyát azt nem lehet ketten, most mit csináljunk... Merült fel a kérdés. Kitaláltuk, hogy keresünk francia kártyát, és kanasztázunk fent a szobámban. Megállapodtunk a pontozásban, és elkezdtünk játszani. Ez így ment 2 - 3 napig, míg a folyamatos estig nyúló tét nélküli kártyázások kezdtek unalmassá válni. Felvetette Zsófi, hogy ez így nem jó, legyen valami tétje. Persze rögtön meg is állapodtunk, hogy a vesztes megmasszírozza a vesztest, és hogy ne legyen vita, és pártatlan legyen a dolog 5 perc időtartamot állapítottunk meg. Játszottunk pár partit, és mindig én nyertem, így mindig Zsófi masszírozott, ami kezdett kicsit ciki, és egyoldalú lenni.
Másnap felvetettem, hogy nem jó ez így, módosítsuk a szabályokat. Ebbe persze rögtön belement. Megállapodtunk, hogy bizonyos pontok elérése után alanyi jogon jár egy masszázs. így már jobb volt, mert néha Ő is élvezhette a masszázs örömét. Persze szigorúan ruhában /Persze nyár volt, így az annyira nem volt sok.../ - Itt tennék egy kis kitérőt, és mesélnék egy pár háttéradatot. Zsófiról annyit kell tudni, hogy kb 12 éves kora óta ismertem. Akkorára 20 év körül járt, és egy csinos lány lett belőle. Én talán 3 - 4 évvel idősebb nála. A két család mint írtam jóba volt egymással, így sokat találkoztunk, de azt hiszem érthető okokból sose volt semmi. Amúgy is, Zsófi mindig olyan visszahúzódó rendes lánynak tűnt./ Kitérő vége... Ám ez a megoldás sem volt az igazi, mert még mindig többet masszírozott, mint amennyit Én masszíroztam Őt. Ezt érthető módon szóvá is tette. Mivel akkor már későre járt, mondtam neki, hogy holnapra találjon ki valami jobb, igazságosabb szabályt. Így is lett. Másnap átjött, és kitalált egy olyan szabályt, ami csak neki lett volna jó, és arról szólt, hogy tulajdonképpen mindig Ő nyer. Hát nem szavaztam meg a módosítást, helyette ott kitaláltunk egy jobbat. A szabály a következő volt: Ő kiválthat 5 perc masszázst ha elmond valami izgalmas történetet, Nekem pedig, hogy igazságos legyen, minden egyes masszázsnál mondanom kellett egyet. Ez nagyon tetszett mindkettőnknek, így innentől így telt az esténk. Elkezdtük mesélni egymásnak a történeteinket, és előkerült 1 - 1 izgalmasabb, pikánsabb darab is. Itt jöttem rá, hogy hoppá! Hát mégse olyan ártatlan lány, mint ahogy Én azt gondoltam. Miközben ezen agyaltam, hirtelen megszólalt:
- Nem akarod levenni a pólód? Úgy sokkal jobb.
- Dehogynem. - és már le is vettem a pólóm. Éreztem, ahogy a masszírozás átmegy helyenként simogatásba. Letelt az idő, és jelezte, most már Ő jön.
Mosollyal az arcán lefeküdt az ágyra. Persze Én rögtön, gondolva, hogy ha Rajtam nincs póló, rajta se legyen...
- Te meg mit csinálsz? - Mordult fel Zsófi, ahogy elkezdtem felfelé húzni a pólóját.
- Hát leveszem a felsőd, hisz Te mondtad, hogy úgy élvezetesebb.
- Nem.
Ennyiben maradtunk. Én elkezdtem masszírozni, persze a kezem rendszeresen a felsője alá barangolt a selymes bőrére. A masszázs során figyeltem rá, hogy a nadrágom folyamatos kapcsolatban legyen az övével, és érezze, hogy mi jár a fejemben. Ezt nem bánt, de ekkor megcsörrent a telefonja. Az édesanyja hazarendelte...
Na sebaj, gondoltam magamban.
Másnap délelőtt jött egy Sms.
Zsófi: Szia este kártya? Viszek testápolót, úgy sokkal jobb lesz. :)
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.37 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 zsuzsika 2015. 01. 16. péntek 19:50
Egyszer olvasható,de felejthető
#11 papi 2013. 08. 29. csütörtök 05:22
Nem rossz.
#10 tenzin 2012. 11. 25. vasárnap 13:45
ko
#9 v-ir-a 2012. 11. 22. csütörtök 20:03
ebből is látszik, h kártyázni milyen jó nyes
#8 Inkheart 2012. 11. 22. csütörtök 08:23
Kár, hogy a vége össze volt csapva, az elején a sok kártya elvitte. Így annyira nem izgató.
#7 boyka92 2012. 11. 21. szerda 19:33
pocsék, élvezhetetlen
#6 sztbali 2012. 11. 21. szerda 18:05
A vége lemaradt. Remélem mihamarabb pótolod.
#5 genius33 2012. 11. 21. szerda 14:20
Ehh... Hol a vége? :(
#4 Rinaldo 2012. 11. 21. szerda 07:36
Elég nagy marha.
#3 gyuri0926 2012. 11. 21. szerda 07:21
A végéért kár volt ! Gondolom nem gyógyszer reklámnak szántad.
#2 sikamika 2012. 11. 21. szerda 06:58
hm nem rossz. kicsit lehetett volna hosszabb a szexx de ám jo!!
#1 Törté-Net 2012. 11. 21. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?