A+ A-

Álom és valóság

Az egész egy unalmasnak ígérkező délutáni chatelésnek indult. Szokásomhoz híven egyik törzsszobámban nyomtam a baromabbnál baromabb dolgokat, mikor a szó ismét a szexre terelődött. Nem emlékszem már rá, hogy hogyan, de egyik csajjal elkezdtünk hülyülni, hogy leszbik vagyunk, és járunk, és aki nem ismert minket, az be is szopta az egészet. A csajjal ezek után mindig így csináltunk. Édesemnek, szívemnek ilyesmiknek hívtuk egymást. De privibe soha nem dumáltunk, csak jó volt így tenni a fejünket. Egyszer épp a szokásos köszönési formát hoztuk, mikor egy csaj beszólt, hogy mi komolyan leszbik vagyunk? Mire mi rögtön, hogy persze meg ilyesmik, és elkezdtük befűzni a csajt, de előtte szinte egyszerre nyomtunk egymásra privit, és megbeszéltük az egész oltást. Mikor látszott, hogy a kívülálló csaj nem áll kötélnek, és jól bevett mindent, akkor meguntuk és elkezdtünk privizni. Kiderült, hogy a lány nem is lakik messze tőlem, és megbeszéltük hogy szünetbe talizunk. Közbe szó esett a leszbikről, kérdezgettük egymást, hogy smárolt-e a másik már csajjal, vagy nyomott-e leszbi cybert. Még egyikőnk se csinálta, de mindketten nagyon kíváncsiak voltunk rá.
Eljött a szünet, megbeszéltük a tali helyét és idejét. Furcsán éreztem magam, először találkoztam lánnyal, nem igazán tudtam mi lesz a végeredmény. Közbe eltelt a délelőtt és közeledett a tali órája. Fölkaptam magamra az éppen kéznél levő cuccaimat, anyáméktól elköszöntem és léptem a megbeszélt helyre. A csaj (nevezzük innentől Ginának) nem sokkal utánam érkezett. Rögtön felismertük egymást, üdvözöltük a másikat a szokásos három puszival aztán nyomulás valamelyik plázába. Csomót hülyültünk meg flörtöltünk, és ezek után Ő lett az egyik legjobb barátnőm. Elég sűrűn találkozgattunk, mindent mindig megdumáltunk, pasikat, csajokat, haverokat szülőket. Persze sűrűn szó esett a szexről is. Valahogy egy közös gépezés alkalmával előjött a leszbi téma, kitaláltuk, hogy olvasunk egy-két történetet belőle, majd megnézünk egy videót, úgy sincs otthon náluk senki.
Olvasgattuk a történeteket, hol nevettünk, hol kikerekedett szemmel bámultunk, de mindkettőnknek tetszettek. Aztán gép kikapcs., irány a nagyszoba, videózás. Gina mondta, hogy a bátyjának vmi kaziját találta meg, és belenézett, egy vegyes szex válogatás volt rajta, azt nyomtuk be. Eleinte ment az oral, anal stb dolog, aztán egyszer csak azt vettük észre, hogy vmi leszbiparty megy a videón. Rögtön mindkettőnk szeme odatapadt, mert mint már említettem intenzíven érdekelt minket a téma. Ekkor már rendesen fel voltam izgulva, Gina tekintetéből ítélve, Ő is. Egy darabig a képernyőre tapadva néztük az eseményeket, majd arra eszméltem, hogy Gina végigsimít a hajamon. Felé fordultam, és egy huncut kis lángocska égett a szemében. Én is megsimítottam a haját, az arcát. Közben Ő elkezdett maga felé húzni, először kicsit húzódzkodtam, mert ugye van barátom, meg mégiscsak egy lány, igaz, hogy érdekel, na de akkor is. Mikor megpuszilta a számat akkor kezdtem elgyengülni, először csak puszilgatta, majd finoman tapogatózva a nyelvét is átdugta. Éreztem ő is tart egy kicsit a dologtól, de akarja. Csókolózás közben finoman elkezdett lefelé nyomni az ágyra, majd teljesen hanyatt döntött és rám feküdt.
Közben kezeink elkezdtek kalandozni a másik testén, Simogattuk egymás arcát, nyakát, mellét, hasát. Majd kezeink elértek a polók aljára, s finoman elkezdtem lehúzni róla. Mikor levettem, megcsodálhattam gyönyörűen kerek melleit. Közben éreztem, ő is kezdi felfelé húzni a polóm, és felültem, hogy teljesen lekerülhessen rólam a ruhadarab. Ahogy felültem pont szájmagasságba kerültek mellei, mivel ő még mindig rajtam ült. Elkezdtem nyalogatni az egyiket körbe-körbe a bimbóudvarba, majd hirtelen beszívtam akkorra már kemény bimbóját a számba. Isteni volt érezni, ahogy nekifeszül a nyelvemnek, s barátnőm közben kéjes nyögéseket hallat. Majd áttértem a másik mellére is, s ugyanezt megismételtem. Ekkorra már nagyon fel voltunk izgulva, Ginus kéjesen dörgölte hozzám ruhán keresztül punciját. Egy hirtelen mozdulattal ismét hanyattfeküdtem, s őt magamra rántottam. Majd átgördültem úgy, hogy én legyek felül.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.41 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 listike 2014. 12. 20. szombat 12:40
Közepes.
#7 zsuzsika 2014. 11. 27. csütörtök 08:38
Közepes.
#6 cervelo 2012. 11. 20. kedd 20:46
Nem rossz.
#5 sikamika 2012. 11. 20. kedd 17:19
ám én is ide akartam irni,hogy el van irva de ki lett javitva smile
#4 Törté-Net 2012. 11. 20. kedd 11:07
Joozsi, jogos, átírtuk a címkét leszbire. smile
#3 Rinaldo 2012. 11. 20. kedd 06:55
Jól ki elégitette egy mást a 2-csaj.
#2 joozsi 2012. 11. 20. kedd 04:08
Ha ez heteró, akkor mi a leszbi?
#1 Törté-Net 2012. 11. 20. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?