Faith és Grey

Szavazás átlaga: 6.28 pont (32 szavazat)
Megjelenés: 2012. november 20.
Hossz: 21 342 karakter
Elolvasva: 1 216 alkalommal
Faith ásított, és kinyitotta a szemét. Amikor meg akart fordulni, a karja megrándult a feje felett, és nem engedte. A lány újra megrántotta a karját, de észrevette, hogy a keze az ágyhoz van kötözve. A másik dolog, amit észrevett, hogy meztelen. Faith elmosolyodott. Az utolsó, amire emlékezett, hogy elaludt Gray karjában a verandán. Tehát a férfi az ágyba vitte, levetkőztette, és az ágyhoz kötözte. Ez csak azt jelenthette, hogy Gray tervez valamit. Valami finomat. Faith altestét elöntötte az izgalom. A gyomra bizsergett, a mellbimbója megkeményedett a várakozástól. Lehet, hogy Gray megint elnáspángolja? Vagy megdugja a fenekét? Faith halkan felnyögött, és összezárta a combját, amikor eszébe jutott, hogyan volt képes a férfi uralni az ő testét. A magáévá tette. A lány testének nem volt egy négyzetcentimétere sem, amelyet így vagy úgy ne jelölt volna meg. Finom borzongás töltötte el Faitht, amikor pontosan felidézte, mit érzett mindeközben. Mozgolódás támadt az ajtónál, mire Faith a hang irányába fordította a fejét. A szája tátva maradt a meglepetéstől, amint megpillantotta, hogy Micah áll az ajtóban. A férfi tekintete végigfutott a lány testén, és primitív tűz égett a szemében. Faith hirtelen túlságosan meztelennek és túlságosan kiszolgáltatottnak érezte magát.
– Mennyei – motyogta Micah.
A férfi elindult felé, lassú, kimért léptekkel közeledett, mintha nem akarná megijeszteni a lányt. Faith nem félt. Nem ez a helyes kifejezés arra, amit érzett. Zavart volt. De izgatott is. Hol van Gray? A kérdése néhány másodperc múlva válaszra talált, amikor Gray is besétált. Faith kérdőn ráemelte a tekintetét. Micah megállt az ágy lábánál, Gray pedig leült az ágyra, a lányhoz hajolt, és egészen közelről a fülébe sugdosott.
– Ha nem akarod, csak mondd meg – suttogta Gray a lány fülébe. – Ha nem akarod, elküldöm Micah-t, és újra kettesben maradunk.
Izgalom áradt szét Faith ereiben, és elöntötte az egész testét. A lány a férfi arcát fürkészte, próbálta kitalálni, mire gondol. Nem attól félt a legjobban, hogy hármasban csinálják. Ha őszinte akart lenni, a dolog nagyon is felizgatta. Inkább attól félt, mit szól ehhez Gray. Lehet, hogy elveszítené őt, ha beleegyezne, hogy egy másik férfival is együtt legyen?
– Téged nem zavar? – suttogta Faith. Gray megérintette a lány arcát, és az ujjaival megsimogatta. – Ha zavarna, Micah nem lenne itt. Mindnyájunknak vannak perverz vágyai. Ez itt egészen véletlenül az enyém.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 10 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.28 pont (32 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2024. március 13. 16:15
#7
Ez szerelem?
1
a
A57L
2013. november 2. 05:56
#6
Nem rossz.
1
v-ir-a
2012. november 22. 19:40
#5
de jó dolga van a csajnak🙂 kielégítették..és még a kaját is elkészítik neki🙂
1
R
Rinaldo
2012. november 20. 06:52
#2
Jól meg baszták a kis csajt.
1
T
Törté-Net
2012. november 20. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1