A+ A-

Tavasz Hangja

Kellemes meleg, kora tavaszi nap volt. Véletlen ajándék volt ez, mert éppen egyikünknek sem volt semmi dolga. Már tegnap este elhatároztuk, hogy kimegyünk a kis tóparti házunkba. Készültünk erre az alkalomra régóta.
Mivel a lakásunk lehetőségei igencsak behatároltak voltak a szomszédok miatt, ezért nagyon szerettünk volna már kicsit "magányosan" együtt lenni. Normális munkanap volt és még a szabadságolások is messze voltak, úgyhogy jó esélyünk volt rá, hogy az egész tóparton csak kettesben leszünk. Tegnap egész délután ezt a "kirándulást" tervezgettük. Én is nagyon vártam már, hogy elindulhassunk, de láttam Rajtad is, hogy izgatott örömmel készülsz. Az elmúlt együtt töltött 8 hónapban bizony a "kis fekete táska" tartalma annyira felszaporodott, hogy komoly kapacitásnövelésre volt szükség egy méretes sporttáska alakjában.
Nagyon izgatott voltál. Nem is emlékszem rá, hogy az együtt töltött hónapokban egyszer is előbb ébredtél volna nálam, de ma megint sikerült meglepned. Az első éjszakánk óta is mindig szorosan hozzám bújva aludtál, de ma ahelyett, hogy ébredésem után nézhettem volna békés szuszogásod, arra nyitottam ki a szemem, hogy a buksid a takaró alatt fel - le mozog a farkamon...
- Jó reggelt! - mondtam mosolyogva. - Nem bírsz magaddal, Kicsim?
- mmmm - mmm - motyogtad "lefoglalt" száddal, de a fejed apró mozdulataiból arra következtettem, hogy helyt adsz előbbi felismerésemnek.
- Csak mondom, hogy amit most elhasználsz, az nem marad meg a kirándulásra - mondtam nevetve.
Ez hatott! Kidugtad a fejecskéd a takaró alól és láttam Rajtad, hogy nagyon nem szívesen mondasz le "áldozatodról"...
- Akkor mikor indulunk mááár??? - nyávogtad türelmetlenül.
Pár perc múlva már a garázsban voltunk. A csomagtartó annyira tele volt (főleg a Te holmijaiddal), mintha legalább is egy több hónapos sarkköri túrára indultunk volna. De meg sem próbáltalak már lebeszélni a pakolásnál. Amióta összeköltöztünk, az azelőtt félig üres szekrényem annyira zsúfolttá vált, hogy vennem kellett egy másikat is, ami kb. 2 hétig enyhítette csak a helyhiányt, aztán megtelt az előzőhöz hasonlóan. (Hiába! Igazi NŐ vagy csupa nagybetűvel!!!) A "kellékes táska" a hátsó ülésen kapott helyet, hátha szükség lesz rá útközben...
Végre útnak indultunk. Alig hagytuk el a várost, máris "rosszalkodni" kezdtél. Ezt egyébként is előszeretettel tetted a kocsiban, ha mentünk valahová. Felém fordultál az ülésen és egyik lábad magad alá húztad. A kis miniszoknya persze azonnal felcsúszott a combhajlatodig, amitől viszont a leheletnyi fekete bugyid azonnal megmutatta magát. Persze tudtad jól, hogy a szemem sarkából Téged nézlek, ezért nem is hagytad ennyiben a dolgot. Az egyik kezeddel félrehúztad a bugyid és simogatni kezdted a puncid.
- Úgy neki fogunk menni valaminek, hogy az csak na! - mondtam mosolyogva.
- Viszket a pinám! - mondtad nyafogva.
Hát ilyen mondatot sem hallottam még Tőled! Már amióta biztos volt, hogy ma távol a civilizációtól kettesben töltjük a napot, nagyon izgatott voltál, de hogy ennyire...!?
- Rosszkislány leszek, ha segítesz!
Ezt viszont annál többször hallottam már és eddig mindig csodálatos élmény vált belőle, mikor kimondtad. (Már pontosan tudtam mire vágysz ma és miért izgultál annyira. Otthon akárhogy is, de nem tudtad 100 % - ig elengedni magad a szomszédság miatt. Bár soha nem szólt senki, de gondoltuk, hogy a sikolyaid hallhatóak számukra is. Most viszont... És ha "rosszkislány" vagy, akkor az azt jelenti, hogy kurvás hangulatodban vagy és lesz dolga a "kellékes táska" lakóinak...
- Vedd elő a pillangót! - mondtam szigorúan. (Láttad, hogy vettem a lapot és szinte azonnal átváltoztál kis mazo szexrabszolgává...)
Kikapcsoltad a biztonsági övet, szemérmetlenül ledobtad a szoknyádat és a bugyidat. Feltérdeltél és a hátsó ülésen lévő táskában elkezdtél keresgélni. (Vajon a néhány szembe jövő kocsi vezetője felfogja, hogy mit lát? Egy biztos! Téged nem zavart a dolog! (A pillangó tulajdonképpen egy bugyiként viselhető távirányítós vibrátor, ami felhúzáskor viselőjébe nyomódik.) Visszafordultál és rutinosan magadra vetted...
- A távirányítót ide a kezembe, kurva! - szóltam Rád keményen és ahogy megkaparintottam a kis szerkezetet, azonnal maximumra tekertem egyetlen pillanatra a rezgését. Ez váratlanul ért és ahogy a meglepetéstől visszahuppantál az ülésre, a pillangó tövig nyomódott a puncidba. Ettől azonnal felszisszentél és hogy tovább tetézzem kínjaid, újra hirtelen maximumra állítottam a szabályozót.
Közben megérkeztünk a házhoz. Gyönyörű volt a táj. A fák már rügyezni kezdtek és melegen sütött a nap. A tó vize csillogva fodrozódott a reggeli fényben... Szerencsére jól tippeltünk. Egy árva lélek sincs a környéken se és az utolsó kilométereken már egyetlen autót sem láttunk.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.91 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 genius33
2012. 11. 17. szombat 14:56
Nemrossz smile nyes Válaszolok rá!
#4 Rinaldo
2012. 11. 13. kedd 13:25
Ki élvezte. Válaszolok rá!
#3 gibbon2
2012. 11. 13. kedd 11:24
Jó! Válaszolok rá!
#2 cervelo
2012. 11. 13. kedd 06:36
Érdekes. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2012. 11. 13. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!