A+ A-

Hófödte csúcsok

A hétvégére egy kis hegyi faluba jöttünk pihenni. Tél van és hó borítja a teljes tájat. Mielőtt kiválasztottuk a helyet, azért én körbeérdeklődtem, hogy van-e lehetőség egy kis erdei sétára is, persze zavartalanul. Miután a szállás tulajdonosa közölte, hogy ilyenkor nincs nagy forgalom és a helyiek se nagyon mászkálnak kint, úgy döntöttem, hogy megfelelő lesz a hely. Persze neked erről semmit nem mondtam, de én már tudtam miért pont ide jöttünk.
Az érkezés után kipakoltunk, majd a vacsora után beültünk egy helyi kis kocsmába beszélgetni egy könnyed kis italozás mellett. Miután láttam, hogy már fáradt vagy, visszamentünk a szállásra. Egy közös forró fürdő után, még forróbb éjszakát tudhattunk magunk mögött, amit mindketten élveztünk, de reméltem, hogy ne ez lesz a hétvégénk fénypontja.
Másnap reggeli után még beszélgettünk a kandalló mellett, szándékosan húztam az időt, hogy kint melegedjen egy kicsit a levegő. Már majdnem egy óra volt, mikor mondtam, hogy menjünk ki sétálni az a közeli erdőbe. Egy táskába bepakoltam azt, amiről úgy gondoltam, hogy szükség lehet rá. Majd nekivágtunk az útnak. Kellemes idő volt, persze ahhoz képest, hogy épp január közepén jártunk. Nem volt túl hideg, aminek örültem, hisz egy erősebb fagy keresztbe tett volna a terveimnek.
Nagyjából egy órás gyaloglás után találtunk egy kisebb tisztást. Mondtam, hogy álljunk meg pihenni egy kicsit, majd magamhoz húztalak. Ezután elővettem egy pokrócot a hátizsákból amit magammal hoztam, majd leterítettem a hóra. Egy kicsit furcsán néztél rám, de már kezdted érteni, hogy mit is akarok valójában.
Megcsókoltalak, közben levettem rólad a kabátod, majd a sajátomat is. A ruhád alá nyúltam, mivel a kezem hideg volt egy apró sóhaj hagyta el a szád amikor a hasadhoz ért, majd egy nagyobb mikor a melltartód félretolva a melledet fogtam meg. A mellbimbóid a hideg kezemtől és az izgalomtól szinte azonnal megkeményedtek. Levettem a felső testedről minden ruhát, majd a nyakad végigcsókolgatása után elindultam lefele a melleidhez. Egy kicsit megszívtam mindkét melled, majd finoman a mellbimbódra haraptam, amitől felszisszentél. Ezután a kabátokat leterítettem a pokrócra és ráfektettelek.
A hasad csókolgatása közben levettem a nadrágod, majd a combod kezdtem simogatni és puszilgatni. Láttam rajtad, hogy egyre izgatottabb vagy, amit szerettem volna fokozni, de ekkor átfordítottál és alulra kerültem.
Miközben rám ültél csodálatos látványt nyújtottak a kis ágaskodó mellbimbóid. Rám hajoltál és csókolni kezdtél, megharaptad az ajkaim és elkezdted húzni őket, amire halk nyögéssel reagáltam. Lehúztad a pulóverem és a pólómat, majd a mellkasomon kezdtél játszani. Finoman megharaptad a mellbimbóim, amiről tudtad, hogy megőrülök érte. A szád egyre lejjebb kalandozott a kezeid nyomát követve. Majd levettél rólam mindent amit csak lehetett. Mikor lehúztad a nadrágom az addigra már teljesen merev szerszámom a hidegtől egy kicsit vissza húzódott.
De a combjaim simogatására és csókolgatására reagálva újra teljesen merev lett. Gyorsan rájöttél, hogy miért itt kint csináljuk mindezt, és egy kisebb adag havat a kezedbe fogva megmarkoltad a heréim. A hideg hirtelen érintésétől teljesen összehúzódott a herezacskóm, de ugyanakkor élveztem is, majd a péniszemre tetted a havas kezed. Hihetetlen érzés volt, így hirtelen. Majd óvatosan fel le kezdett járni a kezed. A másik kezedbe is vettél egy adag havat, amit egyenesen a makkomra nyomtál. Majd azzal kezdted masszírozni, miközben a másik kezed fel le járt rajtam. Mikor észrevetted, hogy a hideg kezdi éreztetni a hatását, a szádba vetted a makkom, így lehelve bele új életet, aminek meg is lett a hatása. A heréim és a péniszem töve hóba volt fogva a kezeid által, míg a makkom a szádban tartottad melegen.
A nyelved szépen lassan elkezdett körözni rajtam, majd a fejed is fel le járt, amit így a hideg hóval párosítva nem is bírtam sokáig. Eddig ugyan soha nem tetted meg, de most hagytad hogy a szádba menjek el. Még egy kicsit játszottál velem, majd feljebb kúsztál. Apró kis kaján vigyor ült az arcodon, én magamhoz húztalak és megcsókoltalak. Majd a füledbe súgtam:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.21 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 gyuri0926 2012. 11. 7. szerda 07:30
Hülyeség
#3 cervelo 2012. 11. 7. szerda 07:21
Semmi extra.
#2 Rinaldo 2012. 11. 7. szerda 06:20
Elég beteges.
#1 Törté-Net 2012. 11. 7. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?