A+ A-

Zsóka a legjobb barátnőm

A történet sok-sok évvel ezelőtt történt. Egy kedves barátom mutatott minket be még egyetemista korunkban. Zsóka Sopron környékéről származott, de már az egyetemet Budapesten végezte, ezért albérletben lakott. Ahogy teltek a hónapok egyre jobb barátok lettünk, egy idő után észre se vettük, de mindent elmondtunk egymásnak. Nálam sorra jöttek, majd mentek a csajok, nála meg a pasik, de egyikünkben sem merült fel, hogy kikezdjünk egymással.
Többször alakult úgy az életünk, hogy egymásnál aludtunk, de ilyenkor a jó éjt puszin kívül semmi sem történt. Mígnem kb. 8 évvel ezelőtt egyik péntek este átmentem az albérletébe, hogy 3-asban ez egyik jó barátunkkal felbontsunk néhány üveg bort. Valamikor 8 környékén érkeztem a másnapi cuccomat tartalmazó táskával, és két üveg félédes fehér borral. Már a csajok addigra túl voltak az első pohár boron. Direkt késtem egy órát, hogy legyen idejük végezni a csajos témákkal.
Gyorsan magamhoz vettem a konyhában egy borospoharat, és behűtöttem az általam vitt bort, majd csatlakoztam a csajokhoz. A szaftos témákkal megvártak. A Petráról csak annyit, hogy még általános iskolában ismertem meg, amikor a padtársam lett elsőben. Azóta mindig nagyon jóban voltunk. Ő mutatta be nekem Zsókát, akit az egyetemen ismert meg egy rendezvényen.
Gyorsan elment az este. Valamikor éjfél tájékán Petra pasija csöngetett, hogy elvinné a barátnőjét. Ekkor realizáltuk, hogy 3-an sikeresen megittunk majdnem 5 üveg bort. Gábor felugrott, és majd negyed óra alatt sikerült is elbúcsúztunk egymástól, majd elindultak haza. Gyorsan elpakoltuk a buli maradékát, majd a maradék 2 pohár borral kimentünk az erkélyre, hogy még dumáljunk egy picit.
Zsókáról annyit kell tudni, hogy sok pasi álma lenne, a hátközépig érő barna hajával, az őzike szemeivel, a karcsú alakjával és a két hatalmas mellével. A beszélgetés közben a pasi hiányra és csajhiányra terelődött a beszélgetés, mivel éppen hosszabb ideje éppen egyikünknek se volt partnere. Miközben erről beszélgettünk lassan bevonultunk az ágyába. Mielőtt bebujtunk volna az ágyba természetesen megváltunk a felesleges gönceinktől. Zsóka egy tangában, és egy pólóban, én egy bokszerben bújtam az ágyba, mindketten több göncöt viseltünk, mint amikor egyedül, vagy a saját partnerünkkel aludnánk. Tudtam, hogy úgy szeret aludni, ha odabújhat a pasihoz kiskifli-nagykifli pozicóban. Ezért az oldalamra feküdtem, és hagytam, hogy bevackolja magát. Mikor végzet átöleltem, és adtam 1 jó éjt puszit a nyakára. De nem hagytuk abba a beszélgetést, hanem pikánsabb témákra terelődött a szó. A műmellek, igazi mellekre terelődött a szó, amikor a pocakjáról, amit eddig simogattam, felcsúsztattam a kezem a melleire, mivel nem ellenkezett, ezért ott hagytam a kezem. Így aludtunk el. Valamikor hajnalban mindketten felébredtünk. A sok elfogyasztott folyékony anyag miatt, miután mindketten végeztünk, ugyanúgy visszabujtunk az ágyba, de most már ő húzta a kezemet a mellére, amit egy simogatással és egy nyak puszival honoráltam. Majd fél perc múlva megkért, hogy masszírozzam meg a hátát. Erre a Kérdésre természetesen nem mondhattam nemet.
Gyorsan ledobta a pólóját, miközben kimentem a fürdőszobájába, hogy behozzam a masszázsolajat. Mire visszaértem csak egy fekete tanga volt rajta és a hasán feküdt. A masszázs első tizenöt percével nem untatlak titeket, ezalatt a felső testét masszíroztam a csípője és a nyaka között. Tudtam, hogy egy picit fáj a dereka, így rátértem a derekára. A tanulmányaim során megismert tudásom alapján elkezdtem a fájdalmas terület fel-térkepézését. Mivel a deréknál jelentkező fájdalmak sokszor az ülőgumóban fellépő fájdalmak kisugárzása, ezért elkezdtem azon terület feltérképezését. Gondoltam, hogy ne legyen útban a tangája, amikor területet váltok, ezért beleakasztottam a kezemet, és lassan elkezdtem lehúzni a formás, popsijáról a tangát. Az ülőgumók alá húztam egy picivel. Mivel apró terpeszben tartotta a lábát, így a tanga azon része is elvált a testétől, ahol takarnia kellett volna. Így belátásom lett egy borotvált puncira. Próbáltam nem figyelni rá, hanem a masszírozásra koncentrálni. Ez egy darabig sikerült, is, de amikor a farpofák masszírozására került a sor, folyamatosan oda-odakacsintottam. Az egy odanézésemkor vettem észre, hogy egy olajcsepp lassan halad lefelé a húsos punciján. Az eddigre félkeménnyé vált borotvált farkamnak olyan szűk lett a hely a boxeromban, hogy az már fájt! Többet nem tudtam máshova nézni, mint az olajtól fénylő enyhén nyitott nagyagyajkaira. Ekkor átfutott, az agyamon, hogy hamar tüzelnem kell valahogy, különben fájdalmas éjszakám lesz, miközben ezen gondolkoztam a kezeim tovább masszíroztak. Már a vége felé tartottam a popsi masszírozásnak, így a combtöveket kezdtem kényeztetni.
Ezért megint lejjebb sodortam a tangáját. Ekkor megláttam a rózsaszín csiklóját. Kedvem lett volna máris a kezem közé kaparintani és jól eljátszadozni vele, de még a feladatomra koncentrálni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.4 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 vakon53 2016. 02. 29. hétfő 14:00
Lessz-e írásnak folytatásai is?!
#11 zsuzsika 2014. 11. 11. kedd 08:12
Jó.
#10 A57L 2014. 11. 3. hétfő 08:27
Nekem is tetszett.
#9 listike 2014. 02. 20. csütörtök 06:23
Tetszett.
#8 sikamika 2012. 11. 15. csütörtök 16:30
nagyon jo!!
#7 v-ir-a 2012. 10. 22. hétfő 07:59
egy kicsit átlagos lett, de kellemes...
#6 x124 2012. 10. 20. szombat 13:05
Jó!
#5 gibbon2 2012. 10. 19. péntek 11:09
Jó a történet!
#4 cervelo 2012. 10. 19. péntek 07:08
Egyszerű.
#3 Rinaldo 2012. 10. 19. péntek 06:26
Masszásnak nagy dugás lett a vége.
#2 genius33 2012. 10. 19. péntek 06:12
Egész kellemes smile
#1 Törté-Net 2012. 10. 19. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?