A+ A-

Őszi este

Eljött egy öszi este, mely alkalmas arra, hogy kicsit megálljunk, leüljünk, élvezzük a természet szépségeit, és elgondolkodjunk mi is történt velünk mostanában. A nap ma rövid esőzés után mielőtt végre eltűnt a horizonton, még megkínált bennünket pár órára energiát adó sugaraiból.
Ezen az estén sétálgattam én is kihasználva a kellemes időt, és nézelődtem. Néztem a csendesedő utcát, az embereket. Ki gyors léptekkel sietett haza, ki lassan sétálva élvezte az utolsó lágy meleget adó napsugarakat. Van aki egyedül , van aki párban kéz a kézben, van aki a barátaival, de mindenki ment valahová. Eltűntek már rég a lenge nyári ruhák, de előkerültek a még sokat sejtető könnyed ősziek.
Egyedül sétálgatva a napsütést élvezve gondolkodtam el ennek kapcsán azon hogy vajon hová is mennek ezek az emberek. És honnan jöttek. Aki siet miért siet, aki nem az miért nem. A kérdések kacsán saját utamat is számba vettem. Nem sietek sehova, a sétának egyetlen célja van csupán a napfény és a jó idő élvezete. A friss levegő légút tisztító hatása. Persze ha feltételezzük, hogy egy ipaváros utcáján létezik olyan.
Töprengésem közben elgondolkodtam, hogy mi lenne ha máshol sétálnék, és máshogyan. Vajon rohannék, tartana velem valaki? Vagy ott is önmagamat kitárva élvezném a körülöttem levő világot? Vajon hol lennék legszívesebben?
Eszembe jutott a főváros, a maga csodálatos alkonyi képével, az esti nyüzsgéssel, a mesterien kivilágított utcákkal. Ezt a világot mostanában tapasztaltam meg, és bevallom őszintén beleszerettem. Azt hiszem , ha most választhatnék, hogy hol sétáljak akkor ott sétálnék újra legszívesebben. Beleszerettem a fővárosba, ahol megannyi ember sétál, mind különfélék, magyarok, külföldiek, fiatalok, idősek, gazdagok, szegények, vagányok vagy szerények, szépek és csúnyák. Ennek a csodának első felismerése is eszembe jutott, hogy hogyan és mikor is volt? Elgondolkozva vettem elő ma már okosnak nem számító, de sokat tudó mobiltelefonomat, melyben a naptárat böngészve igyekeztem rálelni az időpontra.
- Hmmm, Lássuk csak... mikor is ... .hogy is... ahhh megvan 2010.08.28 . Milyen érdekes. Pont egy hónapja. - beszéltem meg magammal
Azon az estén, mikor először sétáltam kedvesemmel kézen fogva a Citadella tövében. Ezek szerint az idő nagyon gyorsan repül, mintha csak tegnap lett volna, és már egy hónapja? Azon az estén tettem meg az első komolyabb lépést is felé. Azon az estén csattant el az első csók.
Aznap nem csak a fővárosba szerettem bele, hanem a nyár utolsó szombatján abba a csókba is. Szerencsére ezt azóta élvezhetem. Igaz nem minden nap, de eléggé rendszeresen, ahhoz, hogy vágyaimat szinten tartsa.
Ennek kapcsán eszembe jut az első közös esténk. A gyertyafényes, finom vacsora és az a gyönyörű nő, akiről már akkor tudtam, hogy jó úton halad ahhoz, hogy igazából megkedveljem. Sosem fogom elfelejteni a vacsora és a körülmények már önmagukban kulináris orgazmust nyújtottak, de ami ez után következett. Amire nem is számítottam.
Egyszer csak rám parancsolt, az üres tányérok felett ülve, hogy fáradjak át a másik szobába, mert a desszert most következik. Anyaszült meztelenre vetkőztetett és kérte hogy csukott szemmel élvezem az utolsó fogást. Bár kis aggodalom lett úrrá rajtam mikor végiggondoltam a lehetőségeket, de ez hamarosan elillant, amint megéreztem közelségét. Finoman rám huppanva érkezett, és meztelen testem megérezte, hogy az ő ruházata is az enyémhez hasonlóvá változott. Egy kis krémet kent szét a tenyerén és elkezdődött a finom, érzéki masszázs. Hirtelen azt sem tudtam hol vagyok meglepetésemben. Kis idő elteltével sikerült átadnom magam az élvezeteknek, melyek ügyes kezei játékaként egyre inkább körül ölelték testem. Először hátamat majd, majd lábaimat kezdte el masszírozni.
Lábaim lazító kényeztetése közben éreztem, hogy keze egyszer - egyszer túlsiklik combjaimon és finoman férfiasságom két féltet kincsének őrzőjét karistolja körmeivel. Tettetett nyugalommal veszek részt a játékban, pedig a vér elindult testemben. Lassan és finoman még pár alkalommal ezt eljátszva várt reakciómra, de én kitartóan magara erőltetett higgadtságal élveztem tovább a masszázst. Látva, hogy ez kevés lesz ahhoz hogy kimozdítson testi fegyelmemből, lassan finoman elkezdett apró csókokkal a nyakamnál és a vállamnál támadni, majd egyre lejjebb haladva kényeztette tovább testem, miközben kezével már nem csupán véletlen simításokat imitálva, hanem határozottan simogatva, olykor -olykor marokra fogva herezacskómat ébresztgette a vágyat bennem. Szerencsére ebből rájöttem, hogy a mit sem sejt arról, hogy vágyam már régen életre kelt és testem rejtekében, már izgalmam igencsak igencsak méretes alakot öltött.
Élveztem a játékot, ahogy irigyrésre méltóan formás kerek mellei finoman hátamhoz érnek, miközben testével az enyémnek simul ajkaival kényeztetve nyakamat és vállaimat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.74 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 09. 25. csütörtök 07:01
Nem olyan rossz.
#5 listike 2014. 06. 22. vasárnap 07:01
Ez semmi.
#4 genius33 2012. 09. 30. vasárnap 06:19
Harmat gyenge :(
#3 Rinaldo 2012. 09. 28. péntek 13:08
Gyengécske.
#2 cervelo 2012. 09. 28. péntek 10:12
Egy kissé gyenge.
#1 Törté-Net 2012. 09. 28. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?