A+ A-

Anita és Micah

Anita Blake: Micah
Körém fonta a karját és feljebb húzott az ölébe, így érezhettem, mennyire boldog, hogy ott tartózkodom. A puszta érzéstől, hogy milyen kemény volt, ahogy a combomhoz préselődött, elállt a lélegzetem.
- Sose szégyelld a tested reakcióit, Anita. Ez egy ajándék.
A lábam alá csúsztatta a karját, és felállt, velem a karjában.
- Tudok járni. - Mondtam.
- De én vinni akarlak.
Már épp mondtam volna, hogy tegyen le, de végül mégsem tettem.
- Hová viszel?
- Az ágyba.
Próbáltam nem mosolyogni, de esélyem sem volt.
- Miért? - Habár biztos voltam benne, hogy tudom a választ.
- Hogy szeretkezhessünk, szex szex után, és ha már annyit szeretkeztünk, hogy nem bírjuk tovább, leereszted a pajzsod, és táplálod az ardeurt, most, amíg még korán van, nehogy akkor keljen életre, amikor körülöttünk mindenhol FBI ügynökök vannak.
Ő ismét elindult velem az ágy felé. Könnyedén és elegánsan tartott a karjaiban, noha alig volt a súlyunk közt 9 kilónyi különbség. Az egyetlen dolgot mondtam, ami az eszembe jutott.
- Te aztán tudod, hogyan kell bájcsevegni egy lánnyal.
Rám vigyorgott.
- Hát éppenséggel azt is mondhattam volna, hogy terveim szerint eszméletlenre keféllek, de akkor azt gondoltad volna, hogy csak fel akarok vágni.
- Még soha nem ájultam el szex miatt.
- Mindig kell lennie egy első alkalomnak.- Mondta, miközben megérkeztünk az ágy lábához.
- Hiszem, ha látom.
Ledobott az ágyra. Hirtelen és elég messze ahhoz, hogy azt a vinnyogó lány hangot hallassam, amikor visszapattantam az ágyról. Hirtelen a torkomban kezdett dobogni a szívem. Kikötötte a nyakkendőjét, és már az ingét gombolta.
- Fogadjunk, hogy én leszek előbb meztelen.
- Nem ér. - Mondtam. - Nekem még a fegyvertokból is ki kell bújnom.
Lehúzta a válláról, majd a nadrágjából kezdte kicibálni az ingét.
- Akkor jobb, ha sietsz.
Siettem.
Micah végig nyúlt az ágyon, amíg én a ruháimtól próbáltam szabadulni.
Meztelen testének a látványa a párnák közt, a fehér- és aranyszínő ágytakarón, mozdulatlanná dermesztett, és csak bámultam. Nem, nem csak az ágyékát bámultam. Hogy tudtam volna csak egy helyre bámulni, mikor az egész teste feküdt előttem?
Felöltözve nem tőnt olyan izmosnak. Meztelenül kell látni őt ahhoz, hogy élvezni lehessen az izmok finom játékát a karján, mellkasán, hasán, lábán.
Felöltözve törékenynek tőnik, különösen egy férfihez képest. Meztelenül erősnek tőnt és sokkal . . . sokkal valamilyenebbnek, amitől a ruhák megfosztották. Napbarnított bőre sötétnek tőnt az ágytakaró világos színéhez képest, ezért a teste élesen kirajzolódott, mintha odafestették volna. A vállai szélesek voltak, a dereka és csípője keskeny. A testalkata olyan volt, mint egy úszóé, de nem azért, mert sportolt valamit, hanem mert ez volt a természetes alakja.
Hiányoltam az arcát keretező hajzuhatagot, mert befonva hagyta, én pedig nem mondtam neki, hogy bontsa ki. Néha jobb, ha az a rengeteg haj nem száll szabadon. Útban lehet.
Végül hagytam, hogy a tekintetem levándoroljon teste kiduzzadó részére, olyan kemény, olyan hosszú. Olyan hosszú, hogy megérinthetné a saját köldökét vele. Elég vastag ahhoz, hogy amikor a legszélesebb volt nem tudtam teljesen körbefogni hüvelyk- és mutatóujjal. Ősmét az arcát néztem, a szemét, finom arcvonásait.
- Olyan gyönyörő vagy! - Mondtam.
Mosolygott.
- Ezt nem nekem kéne mondanom?
Megrántottam a harisnyatartóm.
- Szeretnéd, hogy rajtam maradjon a harisnyával együtt, vagy levegyem?
- Le tudod venni az alsónemőd úgy, hogy a tartó rajtad maradjon? - Kérdezte.
Beleakasztottam a hüvelykujjam a csipke bugyim szélébe, és lecsúsztattam.
Jean-Claude leszoktatott róla, hogy belül hordjam a bugyit. Azt mondta, az csak a látszat kedvéért van. A valóságban a bugyi kerül a helyére utoljára, hogy elsőként lehessen megszabadulni tőle. Persze ezt nem mondtam ki hangosan, mert nem igazán hittem, hogy Micah ebben a pillanatban szerette volna, ha emlékeztetem rá, hogy más férfiakkal is szeretkezem. Jó volt az osztozkodásban, és úgy tőnt nem bánja, de egy másik szeretőről beszélni szex kellős közepén, egyszerően modortalanságnak tőnt.
Egy percig csak álltam ott, harisnyatartóban, harisnyában, és magas sarkúban, semmi mást nem viselve. Egészen addig álltam egy helyben, amíg a szemében meg nem láttam azt a sötétséget, amivel a férfiak szeme megtelik abban a pillanatban, amikor rájönnek, hogy nem fogsz nekik nemet mondani. Van valamiféle birtoklási vágy ebben a nézésben, valami ami, azt mondja enyém.
Nem tudom megmagyarázni, de éppen elégszer láttam már ahhoz, hogy tudjam, minden férfi szemében benne van, még ha csak egy rövid ideig is. A nőknek is van hasonló tekintetük? Talán. És nekem? Tükör nélkül talán sosem fogom megtudni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.91 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Andreas6 2017. 12. 5. kedd 04:09
Én sem értem az őzést, eléggé zavaró, és semmi értelme. Nem tetszett a történet.
#9 zsuzsika 2016. 03. 4. péntek 12:55
Nem tetszett.
#8 feherfabia 2016. 01. 24. vasárnap 08:20
Közepes!
#7 A57L 2014. 06. 2. hétfő 05:38
Nem lett rossz.
#6 papi 2013. 07. 31. szerda 05:45
Ennél jobbat is tudsz!
#5 cervelo 2012. 09. 28. péntek 10:27
Nem egy nagy durranás.
#4 Rinaldo 2012. 09. 27. csütörtök 14:16
Nagyon vontatott.
#3 genius33 2012. 09. 27. csütörtök 07:53
Nekem is meg akadt néha a szemem az ő-zésen de amugy jó történet smile
#2 joozsi 2012. 09. 27. csütörtök 05:05
Érdemes lenne kijavítani a sok Ö-t.
#1 Törté-Net 2012. 09. 27. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?