A+ A-

Első szexuális élményem

Ez az eset már jó pár éve történt meg velem. Még fiatal úttörő voltam a 80 as években. 14 évesen élveztem a világot, ahogy csak lehetett. Mondhatom ez volt az első leszbikus esetem, sőtt első szexuális tapasztalatom is. Egy úttörő táborban tudtam le a nyaralásom és szünidőm egy részét a Balaton egyik meseszép környezetében. Én már a nagycsoportosokhoz tartoztam, mégha nem mondhattam magamról hogy nagyon kifejlett lettem volna a koromhoz képest. Vékonyka, apró mellekel, olyan kisgyerek tipus és még fogalmam sem volt róla hogy mi is az a szex. A csoport vezetőnk egy 17 éves lányka volt, Évának hivták és nagyon kedveltem. Nagyon szép lány volt, a mellei már szépen fejlettek voltak és a fiúk nem győzték bámulni a csinos alakjatát. Már a második hetét töltöttük a tábori életünknek és nagyon jókat mulattunk. Egy nap tábori versenyt tartottunk és a nagy versengésben az egyik ugródészkán elcsúsztam és neki estem a bak lábának. Nem történt nagy bajom csak apró horzsolások meg egy kék folt maradt a combomon aminek akkor nem sok figyelmet szenteltem hiszen a versenyláz hajtott tovább. Estére azonban elkezdett fájni és zuhanyozás közben észrevette Éva a sebeimet. Rámparancsolt hogy takarodó előtt menjek fell hozzá mert a sebett fertőtleniteni kell, nehogy begyulladjon. Mikor már a tábor alvásra készült halkan bekopogtam a szobája ajtaján. Ajtót nyitott és beengedett.
- Azt hittem félsz eljönni, tudod sokan félnek a fertőtlenitőtől, de ahogy látom merész kislány vagy - igy fogadott.
Én pedig büszke voltam magamra, hogy milyen merész vagyok. Éva is már alváshoz készült, derékig érő hálóing volt rajta megy hófehér bugyi. Rajtam pedig az kis rózsás pizsama amit anyujék vettek nekem a táborba jövet.
- Ülj le az ágyamra, mindjárt jövök, csak hozom a fertőtlenitőt meg a tampont.
Leültem az ágy szélére és türelmesen vártam. Meg is jött Éva a fertőtlenitővel.
- Azért a pizsamanadrágodat levehetnéd, nehogy összekenjük - mondta és várta míg leveszem a nadrágomat. Vissza ültem az ágyára ö pedig letérdepelt elém a földre.
- Na hagy lám a harci sebeket - és végig mustrálta tekintetével a lábamat.
- Ejha azért jól odaüthetted - volt a válasz az első vizsgálatra. - Kezdhetem? Lehet hogy egy kicsit csípni fog. - És kérdően rám tekintett.
- Nyugodtan csinálhatod, hiszen nem vagyok már csecsemő - valászóltam és büszkén kihúztam magam. Lassan bemártotta a tamponta fertőtlenítőbe és hozzá kezdett az ápolásomnak. Egy cseppet sem csípet, úgy hogy nyugottan a kezemre táamaszkodtam és hagytam Évát hagy gondozzon. Az egyik horzsolás térdemtől a belső combomon futott végig egészen a bugyim széléig. Éva lassan kenegette a nedves tamponnal és közben olyan jól eső érzés fogott el. Amikor azt a hosszú horzsolást kezdte bekenni és a tamponnal haladt felfelé a combomon a bugyim felé, olyan érzés fogott el amit eddig nem tapasztaltam. A csípőm alat a eleinte gyenge bizsergést majd lassan szétáradó forróságot éreztem. Éva, mikor felért a bugyim széléig és törülgette a sebemet, ujjai hozzá hozzá értek a szemérem dombomhoz. Minden érintése nagyon izgatóan hatott rám. Éreztem, hogy a foróság szétjárja a csipőmtől az egész testemet. Féltem, Éva nehogy észrevegye érzéseimet.
- Minden rendben? - kérdezte.
- Igen, nem is fájt - válaszoltam.
- Még egy kicsit átkenem és rendben lesz - és fojtatta a kenést.
Keze símogatva járt a combomon, főleg a belső oldalán, én pedig nem tudtam betelni ezekkel az új, ismeretlen érzésekkel. Nagyon jó volt. Amikor keze hozzáért véletlen szerűen a szemérem dombomhoz szinte lángolt a bugyi alatt a testem. Egyszer csak egy forróság őntötte el a pinusomat és éreztem hogy valami nedvesség folyik ki belőlem. Megijedtem, gondolom jól elveresedhettem. Nem mertem Évára nézni, de meg sem mertem mozdulni. Éva nem szólt semmit, de gondolom észrevette a nedvet a bugyimon és most ahogy törülgette a combomat egyre gyakrabban értek ujjai a szemérem dombomhoz. Éngemet pedig ez a tevékenysége minnél jobban tűzbe hozott.
- Na evel megvolnánk - mondta és oldalra tette a fertőtlenítőt.
Ennek örültem is, meg nem is, hiszen ezek az érzések nagyon jók votak, de szégyeltem is magamat egy kicsi, csak abban biztam hogy Éva nem vett észre semmit.
- Ez a kékség itt nem fáj? - kérdezte és gyengén megérintette az ütés helyét.
- De egy kicsi, de kibirom - válaszoltam és elöre dőlve fel akartam álni.
- Maradj még, egy kicsit megmasszírozom neked, meglátod jobb lesz. - mondta és gyengéden elkezdte masszírozni a combomat.
- Gyere egy kicsi lejjeb, úgy jobban tudom majd masszírozni - és gyengéden lejjeb húzot, hogy csak a fenekem felső része volt az ágy szélin és lábaim a főldőn voltak. Lassan, lágyan masszírozni kezdte a fájós lábamat, de ezek inkább símogatások voltak mert nem akart fájdalmat okozni. Ahogy símogatta combomat újból az előbbi érzések törtek rám.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.37 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L 2014. 04. 16. szerda 07:48
Ez nagyon élvezetes írás.
#9 hairy_pussy 2014. 02. 3. hétfő 07:03
szuper
#8 papi 2014. 01. 17. péntek 09:02
Egész jó
#7 Mikey 2012. 09. 21. péntek 19:37
A rekordszámú helyesírási hiba elég kiábrándító, így jóval kevésbé élvezhető a történet.
#6 genius33 2012. 09. 8. szombat 13:13
Tetszett smile
#5 pappamacii 2012. 09. 7. péntek 18:23
olyan szinten zavart a sok helyesírási hiba, hogy inkább kimásoltam az egészet, és javítás után olvastam el... nem lenne ez rossz, de így...
#4 Rinaldo 2012. 09. 7. péntek 07:43
A nagy lány el csábitja a tapasztalatlan kis lányt.
#3 cervelo 2012. 09. 6. csütörtök 07:17
Nem olyan rossz.
#2 Shavo 2012. 09. 6. csütörtök 02:45
Maga a történet színvonala átlagos, viszont tele van helyesírási hibákkal.
#1 Törté-Net 2012. 09. 6. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?