A+ A-

A szerelők

Fordítás
Írta: biwifeplaying
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
Remek idő köszöntött be, erre elromlott a légkondicionálóm. Erre tegnap éjjel döbbentem rá, amikor hazaértem, és 40 fok volt a lakásban. Az éjszaka így nehezen telt a nagy melegben, de mára szerencsére beígérték magukat a szerelők, ráadásul én is itthon tudtam maradni, hogy felügyeljem őket. Nem sokkal azután állított be a két pasi, hogy hazaértem a bevásárlásból és az edzőteremből.
Az edzőteremben a zuhanyozás után vettem észre, hogy elfelejtettem tiszta bugyit hozni magammal, úgyhogy nem is vettem fel semmiféle alsóneműt. Lehet, hogy ezt észrevették a szerelők, amikor lesétáltam előttük a lépcsőn a mosókonyhába, hogy megmutassam a légkondi központi egységét. Amíg megnézték a gépet, én felszaladtam, kipakoltam a kaját a szatyrokból, és egy kis rendet csináltam. A szerelők azt mondták, hogy egy órán át is eltarthat, míg kienged a freon cső. Úgy tűnt, hogy a szűrőt is alaposan ki kéne tisztítani, és kiszárítani, mielőtt visszaszerelnék. Így hát volt időm mindent elpakolni, és egy kicsit végre leülni a laptopomhoz.
A díványon ültem mélyen kivágott pólómban és miniszoknyámban, vártam, hogy visszatérjenek a szerelők. Megfordult a fejemben, hogy felcsigázom őket egy kicsit. Elég, ha bepillantanak a puncimhoz. Biztos nagyon fog tetszeni nekik. Valami azt súgta, hogy ebből ráharapnak majd a témára. Mondjuk elég koszosnak tűntek, szóval nem biztos, hogy arra vágyom, hogy bármelyikük is hozzám érjen. Lehet, hogy elég lenne, ha engedném, hogy lássák, ahogy játszom magammal, mintha nem vettem volna észre, hogy befejezték a munkát.
Az idő hamar elrepült, alig pillantottam fel egyszer-kétszer, máris ott állt a két izmos pasi az üvegajtó előtt. Felkeltem, kinyitottam nekik az ajtót, amit mindketten mosolyogva fogadtak, és alaposan végigmértek. Behívtam őket, és egy kis vizet ajánlottam fel nekik. Elfogadták, és amikor behoztam a két palackot, az egyik leesett. Így le kellett hajolnom, hogy felvegyem, hisz a szerelők keze tele volt a szerszámokkal. Erre megint mosolyogtak, hisz így beláttak a dekoltázsomba... elpirultam, éreztem, hogy vörösödik az arcom. Felegyenesedtem, és úgy éreztem, vetkőztetnek a szemükkel.
Próbáltam visszaterelni a témát a kezünk ügyében lévő problémára, az elromlott légkondicionálóra, főleg, hogy eléggé izzadtam. A fiatalabbik pasi azt mondta, hogy lassan vissza lehet szerelni a szűrőt. Megkértem, hogy nézhessem, ahogy berakja, hogy később én is megcsinálhassam. A pasi mosolyogva vágta rá, hogy "jó". Ezúttal ő ment elöl, én követtem. A sarokba lépett, és a szemembe nézett.
- Gyere, nézd meg közelebbről - mondta. Közelebb léptem, tekintetünk találkozott. Aztán a szűrőhöz fordult, és megmutatta, hogyan kell betenni és kivenni. Majd visszafordult hozzám, nem mondott semmit, de a fenekemnél fogva magához húzott, és felnyúlt a szoknyám alá, kitapintotta nedves puncimat.
- Nem szép tőled, hogy így incselkedsz velem - mondta, és éreztem ágyékának dudorodását.
- Na és akkor most mi lesz? - kérdeztem. A pasi szemembe nézett:
- Az lesz, amit a testünk parancsol nekünk - válaszolta.
- És mi lesz a barátoddal? - kérdeztem.
- Mi lenne? - hallottam magam mögül.
Mindhárman a kis mosókonyhában álltunk, és hallottam, ahogy bekapcsolta a légkondit. Éreztem is a hűvös levegőt a combomon. A másik pasihoz fordultam.
- Ezt érdemes megnézned - mondta neki a fiatalabbik, és felemelte a szoknyámat, megérintette duzzadt csiklómat, és benyúlt a mellemhez is.
Rögtön két pár kéz kezdett munkába rajtam, ami csodálatos érzés volt! Tenyeremen éreztem keményedni a második, magasabb pasi szerszámát. A fiatalabbik a nyakamat csókolta, közben a mellemet gyúrogatta, és egyre lejjebb kalandozott a szájával a hátamon. Kibontotta a nadrágját, letolta, aztán egyik lábamat felemelte, letérdelt, és nyalni kezdte a fenekemet. Ott még sosem nyaltak ki, de nagyon jó volt! Átfutott az agyamon, hogy ma sok olyan dologban lesz részem, amiben még sosem.
A magasabbik pasi segített fenntartani lábamat, és a puncimba csúsztatta durva ujjait, amiket benedvesített a nedvem. Lenyúltam, kigomboltam a nadrágját, előcsomagoltam gyönyörű, vastag farkát. Megszorítottam párszor, és máris ragyogott rajta pár cseppnyi előnedv.
- Meg kell kóstolnom - mondta a fiatalabbnak, és izgatottan nézett a szemembe: - Ki akarom nyalni a pinádat.
Mielőtt álmodozó arckifejezésem meglepődéssé alakult volna, az első pasi már be is állt mögém, és levette rólam a pólómat és a melltartómat, így szabaddá vált mellem és kemény mellbimbóm. Aztán a farkára tette a kezemet, hogy simogassam, miközben a második letérdelt elém és hevesen nyalogatni kezdett. Amikor a nyelve a csiklómhoz ért, beleremegtem. Mostmár kétségem sem volt felőle, hogy teljesen beindultam, és készenálltam a kefélésre!
Hirtelen nagyon kiszáradt a szám, innom kellett valamit, és gumit is hozni akartam. Finoman kiszabadítottam magam. A magasabbik pasi megkérdezte, hogy minden rendben van-e.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.29 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#18 AlexHun 2015. 06. 10. szerda 09:44
Szuper.
#17 zsuzsika 2014. 11. 4. kedd 12:23
A57L!
El is olvastad?
#16 A57L 2014. 11. 4. kedd 08:59
Egész jó lett.
#15 Pavlov 2013. 05. 6. hétfő 05:49
Köszi!
#14 papi 2013. 04. 30. kedd 05:25
Nagyon jó
#13 Pavlov 2012. 08. 14. kedd 14:01
smile
#12 v-ir-a 2012. 08. 13. hétfő 01:31
xyagon OK smile
#11 Pavlov 2012. 08. 10. péntek 18:57
Köszi!
#10 cervelo 2012. 08. 10. péntek 09:41
Jó.
#9 tiborg 2012. 08. 10. péntek 00:28
Pavlov a kiraly!!! Kituno forditas, izgi sztori.Egy kis minusz - a vegen "izzadtan,nedvesen" OK,de nem "osszebujtunk"?!?
#8 xyagon 2012. 08. 9. csütörtök 23:42
V-ir-a nem kell ott légkondi... wink
#7 Pavlov 2012. 08. 9. csütörtök 23:35
Ennek örülök!
#6 Shavo 2012. 08. 9. csütörtök 17:32
Jó tetszett. smile
#5 Rinaldo 2012. 08. 9. csütörtök 12:37
El romlott légkondi javitása jól sikerült.Jól meg baszták mind a 3-rom lukban és még fizetni sem kellet.
#4 Pavlov 2012. 08. 9. csütörtök 09:36
Köszönöm!
#3 genius33 2012. 08. 9. csütörtök 00:24
Nekem is tetszett nyes
#2 v-ir-a 2012. 08. 9. csütörtök 00:24
hmm kár h nekem nincs légkondim smile tetszett...
#1 Törté-Net 2012. 08. 9. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?