A+ A-

Szomszéd

Két hete laktam az új lakásomban, mikor észrevettem, hogy a felettem lakó fiatal férfi minden találkozásunkkor majd felfal a szemével. Imponált a dolog, mert helyes volt a srác. Akkor éppen szóló voltam, ezért elhatároztam, letesztelem, meddig hajlandó elmenni.
Kilestem az ablakból, mikor jön haza, és elindultam lefelé a lépcsőházban. Az öltözékem természetesen a vadászatnak megfelelő volt. Felül lenge top, amiből a lépcső aljáról felnézve picit látszottak a cicijeim, alul feszes vászonnadrág, a nyakamon leheletnyi finom parfüm. Úgy időzítettem, hogy pont akkor legyek a lépcsősor tetején, mikor ő a fordulóba ér. Felnézett és láttam, hogy elakadt a lélegzete. Zavartan köszönt, és elment mellettem. Éreztem a tekintetét a hátamban. Elmentem kicsit sétálni, vettem egy magazint, majd haza indultam. Hogy micsoda véletlenek vannak, pont akkor nyitotta ki a lépcsőház ajtaját a srác, mikor odaértem. Mosolygott és tartotta az ajtót.
- Köszönöm - néztem mélyen a szemébe, és mikor melléértem, leejtettem az újságot a kezemből. Előzékenyen lehajolt érte, én is odahajoltam, így mikor felállt, vállával, karjával akaratlanul végigsimította a mellemet, amitől a top felcsúszott egészen a bimbómig. Nem gondoltam, hogy ilyen hamar idáig jutok, de nem bántam. Lassan odanyúltam, visszahúztam a pólót.
- Öööö, bocs - mondta totális zavarban.
- Semmi baj, én is élveztem - mosolyogtam rá bátorítóan és elindultam felfelé a lépcsőn. Még egy darabig ott állhatott, mert mikor beléptem az ajtómon, még mindig nem hallottam csukódni a lépcsőházajtót.
Két nap telt el anélkül, hogy találkoztam volna vele. Épp kipillantottam az ablakon, mikor megláttam, hogy jön hazafelé. A bejárati ajtóhoz mentem, és kilestem a kukucskálón. Komótosan jött felfelé a lépcsőn. Mikor az ajtóm elé ért, megállt, és úgy nézett, mintha látná, hogy ott állok a túloldalon. Lassan kinyitottam az ajtót.
Meglepődött, de nem szólt semmit. Félreálltam, egy darabig habozott, majd belépett. Behajtottam az ajtót. Megfordult, hozzám lépett, és lágyan megcsókolt. Nem bírtam tovább, magamhoz rántottam, és vadul visszacsókoltam. Nyelvét a számba dugta, én szívtam, szoptam, majd én nyomakodtam az övébe. Kapkodva vetkőztetni kezdtük egymást.
- Fürdünk együtt? - suttogtam.
- Semmire sem vágyom jobban - lehelte a fülembe és finoman megharapta a fülcimpámat.
Beleremegtem a vágyba. Bementünk a fürdőszobába, és beálltunk a zuhany alá. Eddigre már keményen állt a farka, és én sem voltam közömbösnek mondható. A meleg víz szabadon folyt ránk, mi pedig elvarázsoltuk egymást. Mohón a szájába kapta az egyik mellbimbómat, a másikat pedig a kezével masszírozta. Én lenyúltam, megmarkoltam a férfiasságát, és lassan masszírozni kezdtem. Elragadottan felsóhajtott. Leguggoltam, és a számba vettem a lassan bíborszínűvé váló makkot, és szopni kezdtem. Mélyen a torkomba engedtem a farkát, amitől még jobban nyögött. Közben az izmos fenekét markoltam. Ahogy nyaltam, a puncim is kívánta a törődést, ezért egyik kezemmel lenyúltam, és játszani kezdtem vele.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.96 pont (130 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6 2017. 10. 12. csütörtök 06:31
Persze, te voltál. Én meg lettem volna, de ez legalább igaz.
#7 vakon53 2016. 01. 5. kedd 14:48
Én voltam a nő szomszédja.
#6 A57L 2014. 10. 13. hétfő 06:04
Nem lett rossz.
#5 norbull 2003. 04. 14. hétfő 18:54
oh yes
#4 zso 2003. 04. 12. szombat 19:43
yoyoyo
#3 én 2002. 10. 27. vasárnap 18:11
Valoszinuleg azert nincs ilyen szomszedod, mert ez sem tortent meg :)))
#2 xxe 2002. 09. 17. kedd 14:19
Nekem Miért nincs ilyen szomszédom?!
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?