A+ A-

Fülledt fallabda

Szeretek sportolni. A középiskolai éveim alatt az adta vissza az önértékelésem az általános iskolában vézna okostojásként, az erősebbek állandó céltáblájaként végigszenvedett korszak után, hogy kitartóan konditermekbe jártam. De az magányos sport, s én sem szeretek egyedül lenni, ha nem muszáj. Az egyetem befejezése után azonban abbamaradtak a csoporttársakkal vívott focimeccsek is, így új sportág felé néztem. Jó a labdaérzékem, s korábban teniszeztem is egy ideig, viszont egész évben, megfizethető áron akartam sportolni, így a fallabda kipróbálása mellett döntöttem. Ismerőseim közül senki nem akart belekezdeni, így a neten kerestem partnert. Ha már így alakult, a gyengébbik nem képviselői között keresgéltem, hisz nem akartam, hogy egy magát túl komolyan vevő, nagy hévvel játszó menedzserpalánta elvegye a kedvem a játéktól.
Pár nap után jelentkezett is egy fiatal lányka, Zsanett. Fotót nem kérhettem előzetesen, hisz nem párkeresésről volt szó, csak partnerről, viszont nem szex témában. Persze az ember titkon reménykedik benne, hogy egy feszes idomokkal megáldott, gyönyörű, üde elsőéves kislánnyal hozza össze a Sors, de valójában attól féltem, hogy egy súlyproblémákkal küzdő, frusztrált lány kétbalkezes próbálkozásaihoz kell jó képet vágnom. Azonban valaki megszánhatott ott fenn, mert Zsani a félelmeim helyett a reményeimet váltotta valóra. Vékony, törékeny lánynak látszott, pajkos mosollyal ajándékozott meg már első találkozásunk alkalmával is. De valójában egy ruganyos kis vadmacska volt, majd' meghalt a pályán, mindketten élveztük a játékot és egymás társaságát. Már amennyire lehetett, ugyanis Zsanit féltékeny pasija, Anti minden hétvégén elkísérte, s folyamatosan éreztem vizslató tekintetét a hátamon, amit idővel megszoktam. Zsani tiltott gyümölcs volt, mézédes húsát vastag héj borította. Anti ugyanis nem engedte, hogy 20 évesen, szépsége teljében, gyönyörű alakján más férfiak legeltessék a tekintetüket, így bő pólóban és ugyancsak bő szárú, térd alá érő nadrágban játszhatott csak.
Egyik hétvégén azonban szokatlan dolog történt, Zsanett egyedül jelent meg az épület bejáratánál, s a további kérdéseket megelőlegezendő, elmondta, hogy pár napja szakítottak, bár már érlelődött egy ideje a dolog, mert neki is agyára ment az örökös féltékenykedés. Azért láttam, hogy érthetően elmaradt a csodás mosoly, így az addigi jó hangulatú mérkőzéseink megromlásán aggódva öltöztem át.
A pályánál már várt rám, s meglepődtem a további változásokon. Zsani láthatóan szakítani akart a béklyókkal más értelemben is: felül egy sportos kis topot viselt, aminek ugyan nem volt mély kivágása, azonban szűk szabása szépen kiemelte az amúgy keveset fedő melltartóba bújtatott kis kebleit. Ráadásul a dereka is szabadon maradt, napbarnított bőre gyönyörű kontrasztot mutatott hófehér, fekete pettyekkel borított szoknyácskájával. Korábban is említette, hogy tetszenek neki a fallabda-szoknyák, a profi női játékosok ilyet viselnek. Ez különbözik a jobban ismert teniszszoknyáktól, amelyek szerváknál vagy nagyobb széllökések esetén szeretnek fellibbenni, - én is csak ezért néznek női teniszt - s a játékosok ezért kénytelenek ormótlan nagy bugyikat hordani. A fallabda-szoknyák egyik típusa a hevesebb mozgások miatt eleve vastagabb anyagból készül, így nem libben fel, viszont szűkebb és rövidebb, általában csak a comb tetejéig ér, hogy ne zavarja a lábaknak a tenisznél intenzívebb mozgását. Így pedig az, hogy alá ki milyen bugyit vesz fel, már egyéni döntés kérdése. Tehát most ebben a vadító, új szerelésben pukedlizve mosolygott rám megnyugodva, amikor látta meglepett ábrázatomon, hogy akciója nem maradt hatástalan.
A játék jól ment mindkettőnknek, felszabadultabban játszottunk, hisz nem volt a hátunkban az őrszem. Ehelyett idővel másfajta vizslató tekintetek kereszttüzébe kerültünk, a szomszéd teremben ugyanis kondigépek álltak, illetve aerobik-foglalkozás zajlott, s az ott végző fiatalok jöttek ki fizetni a pulthoz, ami a fallabda-pályák előtt állt. Sorban állás közben szinte mindenki minket nézett, - a fiúk értelemszerűen Zsanit - bár gyaníthatóan nem a játéktudásunk miatt... Ezt ő is észrevette, s párszor kínozta is őket azzal, hogy a szükségesnél nagyobb terpeszben, popsiját feléjük kitolva hajolt le a labdáért. Aztán a tömeg lassan elvonult, de mi folytattuk a játékot.
Mivel nem voltunk profik, gyakran nem jól helyezkedtünk egy-egy ütés után, s egymás útjába kerültünk. Ennek korábban semmilyen mögöttes tartalma nem lehetett, most azonban azt éreztem, hogy az ilyen összefutások során Zsani nem húzódik el gyorsan, a mellkasomon pihenteti a kezét, ha szemből futunk össze. Szoknyája sokszor megzavart a koncentrációban, s azon kaptam magam, hogy a játék helyett azon agyalok, hogy vajon milyen színű bugyi lehet rajta. Egyszer majdnem sikerült kiderítenem, ugyanis az egyik elérhetetlen labdát hirtelen spárgamozdulattal próbálta elérni egy szexi kis nyögés kíséretében, így a szoknyája feljebb csúszott,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.98 pont (64 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon53 2016. 03. 14. hétfő 13:53
Folytasd! 10 Pont!
#7 feherfabia 2014. 09. 13. szombat 07:03
10P
#6 A57L 2014. 02. 7. péntek 05:12
Nagyon jó.
#5 Bikmakkocska 2012. 11. 5. hétfő 17:28
Folytasd!
#4 x124 2012. 07. 5. csütörtök 22:40
Jó!
#3 Rinaldo 2012. 07. 5. csütörtök 14:53
Nagyon jó a történet,kár hogy a japán lányt nem baszta meg,de Zsanitt igen.
#2 Bazsi_18 2012. 07. 5. csütörtök 11:38
Én is fallabdázom, de sajnos az én partnerem sajnos nem olyan bevállalós hogy a szaunába csináljuk...:/ nyes
#1 Törté-Net 2012. 07. 5. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?