A+ A-

Nadrág seggrepacsihoz

Az üzletben láttam meg. Valami kaját akartam venni meg kutyaeledelt. Szóval a megszokott, dögunalmas bevásárlás volt, amitől az ember háztartása teljes. Eszembe sem jutott ruhát venni. Nem hát... csak hát kellett már valami új (mondtam magamban), minthogy fogytam egy csomót. Tornáztam, egészségesen étkeztem, úgyhogy kiérdemeltem az új holmit. És ugyan mi lehetne jobb, mint új szabadidő nadrágot venni? Ugyanúgy szükség volt rá, mint a kajára meg a kutyaeledelre. Ráadásul vámkezelt áru volt. Hogy is mehetne el bárki egy ilyen döglesztő nadrág mellett? Egyszerű a válasz: sehogy.
Utána jött a gond. Mert megvettem. És nagyon tetszett. Vajon hordjam is? Ezt forgattam a fejemben zuhanyzás után, miközben szemügyre vettem az új nadrágot. Remek szín volt a kéknek ez az árnyalata, és úgy tervezték, hogy jól kihozza az ember popsiját és a hajlatokat. Márpedig mind a popóm, mind egyéb hajlataim jól mutattak mostanság.
A nadrág mélyen a csípő alatt kezdődött, derékfűzője volt, és pont az ülepe közepén (vagyis épp a seggem vágatának közepe fölött) volt egy apró, dekoratív virágminta és egy kis koponya. Egyszerre kislányos, meg olyan, mint egy seggberúgás. Valami tökéletes.
Mi lenne, ha felvenném? Hátha Grant észre sem veszi. Végülis ő is csak hapsi. Azok meg nem veszik észre az új nadrágot egy csajon. Vagy mégis?
Szóval felvettem a nadrágot. Aztán levettem. Ezt aztán többször eljátszottam. És amikor csak felvettem, lopva mindig a tükörbe kukkantottam. Seggemet fordítottam oda, majd a vállam fölött néztem meg. A fenekem (és ez most nem túlzás) kirobbanóan mutatott ebben a nadrágban. De gondolatban már hallottam Grant hangját:
- Egy fillért sem, Marcy. Egyetlen fillért se költs, amit nem muszáj. Hozzuk rendbe a pénzügyeinket, aztán majd vehetsz új cipőt, új ruhát meg efféléket, ígérd meg, hogy így lesz...
És én marha, meg is ígértem. Beígértem, hogy a zsákruháimban fogok járni, míg minden rendbejön. Belebújtam a buggyos jóganadrágba és pocsékol néztem ki. A seggem nem is látszott. Még egy krumpliszsák is divatosabb lett volna.
Le van szarva! Újból felvettem az új nadrágot. Ezúttal le sem vettem. Majd megdumálom Granttel, ha muszáj.
Addig még egy óra volt. Kit érdekel most a Military Channel, a keresztrejtvény meg a magazin, ami postán jött? Úgy gondoltam, otthon szabad vagyok. Izgalommal töltött el a gondolat, hogy új, szexi nadrágot vettem, Grant pedig még nem tudja. Épp az utolsó adag mosott ruhát cipeltem át a nappalin, amikor a dolog bekövetkezett.
- Marcy? - Hű, ez a hang... jól tudtam, mit jelent. Ez volt a "most aztán szorulsz, cica" verzió.
- Igen? - szóltam anélkül, hogy megálltam volna. Talán ha felmegyek a lépcsőn, el is felejti.
- Gyere csak ide, Marcy.
Na bassza meg.
- Mért? - igyekeztem, hogy hangom közönyös maradjon. Mintha magabiztos lennék. Sőt dacos. Szóval mindent megpróbáltam. Ehelyett mi jött ki a számon? Valami magasan rezgő hang, mintha máris azt kiáltoztam volna: - Bocsánat!
- Légy szíves, gyere ide, Marcy. - Grant ugyan mosolygott, de a francba is, nem hittem neki.
Letettem a ruháskosarat a lépcső aljánál, majd odamentem hozzá. Utáltam ezt az érzést, mintha valami rossz kislány lennék. Csupán annyit tettem, hogy tizenöt dollárért vettem egy nadrágot. Mégis bennem volt ez a rossz érzés. Hazudtam. Azt ígértem, nem veszek semmit, ami nem feltétlenül szükséges, de nem tartottam be. Ott álltam vele szemben, ő pedig megfogta két kezem. Most azt hihetnék, hogy mivel ő a kanapén ült, én meg álltam, talán kevésbé voltam ideges. Legalább megvolt az illúzió, hogy fölényben vagyok. De ez tévedés. Nem számított, hogy fizikai értelemben én voltam előnyösebb helyzetben. Éreztem, hogy áthat a bűntudat, mint valami méreg, Grant pedig jól tudta ezt.
- Azt hittem, megegyeztünk - kezdte lágyan. Aztán egyenesen az új, szexis nadrágomra nézett.
- Én csak...
- Marcy?
- Ez itt új nadrág?
- Hát, az a helyzet...
- Marcy!
- Mi van? - csattantam fel az éles hangtól és saját gyerekes válaszomtól. Mi az ördög folyik itt? Grant számíthatott rám, hogy rendes leszek, de úgy kezelt, mint egy gyereket. És ami még rosszabb, hogy a testem igencsak különösen reagált nyers hangjára. Mellbimbóim kemények és érzékenyek voltam a trikóm alatt és a csábos új nadrágom lágyékrésze nedves volt... totál nedves.
- Ez itt új nadrág? - Minden egyes szónak nyomatékot adott, azok pedig súlyos kövekként gördültek le ajkáról.
- Igen - feleltem sóhajtva és utáltam magam az alázatos hang miatt. - Kedvezményes áron adták, nem került sokba. Dolgoztam épp eleget és csak egy nadrágot szerettem volna, ami rám passzol. Csak hogy lássam a kemény munka eredményét - hadartam tovább. Meg kellett értetnem vele, hogy csak hajszálnyira szegtem meg ígéretemet. Tényleg mindent megtettem, hogy pénzügyeink rendbe jöjjenek.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.96 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 deajk2008
2016. 12. 12. hétfő 09:17
nem is olyan rossz lett... 8p Válaszolok rá!
#5 papi
2014. 03. 16. vasárnap 16:06
Tetszik Válaszolok rá!
#4 A57L
2014. 01. 29. szerda 05:56
Egész jó. Válaszolok rá!
#3 genius33
2013. 03. 4. hétfő 08:06
Nem is rossz. Válaszolok rá!
#2 Rinaldo
2012. 06. 19. kedd 12:16
A vásárlás után megkapta büntetést és még jól meg is baszták. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2012. 06. 19. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!