A+ A-

Csipeszek

Eredeti történet: Bondage mester oldala
Parancsomra teljesen meztelenre vetkőzöl. Nyakadba csatolom nyakörved, mely emlékeztet rabszolganői mivoltodra. Csuklóidra és bokádra szíjakat csatoltatok. Átnyújtom az elmaradhatatlan golyót, melyet rutinosan helyezel szádba és alaposan csatolsz be. Most egy darab köteled kapsz, amit parancsomra hajadba kötsz. Megvizsgálom munkád és megfelelőnek ítélem. Csuklószíjaidba kötelet fűzök, melyet két oldalt a mennyezetről lógó csigákhoz rögzítek. Lassan kattog a racsni, a kötelek előbb megfeszülnek, majd tested emelkedni kezd. Már lábujjhegyen állsz, mikor megállok. Tested gyönyörű, egyenes tartásban feszül előttem. Kötelet kötök derekad köré, míg Te parancsomra egészen behúzod hasad. Két oldalt egy-egy kötéllel rögzítem derekad a padlóhoz. Előbb a bal aztán jobb lábad következik: bokaszíjaidhoz rögzített kötéllel a már említett csigákhoz kötöm. Lassan kattog a racsni, míg lábaid egészen kiegyenesednek. Elfúló nyögés jelzi, hogy izmaid egészen megfeszülnek, ahogy lábaid és karjaid az égbe merednek. Fájdalmat érzel, mert a kötél mélyen derekadba vág. Hátralépek és elgyönyörködöm feszülő tested látványában, nőiességed vonalaiban. Szememben látod a vágyat, nadrágom domborodásából következtetsz érzéseimre.
Odalépek hozzád és egy tollal módszeresen végigsimítom tested csiklandós pontjait. Szemeddel követed kezemet, de nem tudsz ellene tenni, ahogy füledet, nyakadat, hónaljadat ingerli a toll, majd lejjebb vándorol. Csípőd és altested heves mozgása jelzi merre járok. Gurgulázó nevetést tompít a golyó, és bosszankodsz, hogy ilyen alapos munkát végeztél. Az ingerlés abbamarad, a meleg hullámok lassan elülnek testedben, csak egy kis fáradságot érzel. Utolsó képed a közeledő bőr látványa; jótékony sötét ölel körül és csak a hangokból következtethetsz az eseményekre. Fejed hajadnál fogva hátrahúzom és derekadhoz rögzítem. A golyó még jobban belevág szádba és most már elég kényelmetlen érzést okoz. Rádöbbensz, hogy teljesen kiszolgáltatott vagy: meztelenül kifeszítve, elnémítva, elvakítva, a menekülés reménye nélkül lógsz a plafonról. Érzed, hogy ha akarnád se tudnál védekezni. Tested megremeg, mellbimbód ágaskodni kezd ettől az érzéstől. Mi fog történni?
A válasz nem késik; csípős érzéstől rándul meg lábad, midőn szeméremajkaid mellett, combod belső felére egy csipesz kerül. Az érzés nem csökken, sőt megerősödik, mellette még egy, majd még egy csipesz kerül egészen fel a térdedig! Kínlódva próbálsz megszabadulni, ám a kötelek egészen feszesen tartják tested. Halk sikolyt hallatsz, mert az érzés a másik combodon is megismétlődik. Két égő csíkot érzel combjaid belső felén, mely mintha egyre erősebben lüktetne.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.86 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Andreas6 2017. 12. 26. kedd 07:49
Sosem fogom megérteni, mi ebben a jó.
#6 deajk2008 2017. 11. 4. szombat 07:57
nekem az a gondom, hogy túl rövid lett 6p
#5 cscsu50 2016. 12. 21. szerda 08:58
jó történetet
#4 A57L 2016. 02. 8. hétfő 05:33
Nem próbálnám ki.
#3 papi 2014. 03. 4. kedd 07:15
Nem rossz
#2 spider 2003. 03. 15. szombat 17:23
that was shit
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?