A+ A-

Férjem fantáziája

- Gyere már, nagyon fogod élvezni - suttogta a nyakamba.
- Olyan nincs - feleltem. Épp vacsorát készítettem. Michael egyszercsak odalépett mögém ezzel az észbontó ötlettel. Szerettem Michaelt, ő is engem, de semmi olyat sem akartam tenni, amitől kidől a liszt.
- De hát mért? Mi kifogásod van ellene? - kérdezte sürgetően.
- Mert... hát izé... nem is tudom... csak nem hangzik jó ötletnek - hadováltam.
- Mi a különbség, ha a strandon látnak vagy ha itt? - erősködött Michael.
- Először is bikini van rajtam.
- Jó, de legtöbbször toplesst hordasz. Azonkívül meg tangabugyi van rajtad, úgy hogy nem kell sokat a képzeletre bízni.
- Hát nem, ez igaz. De nem is tudom... - feleltem, közben szoktattam magam az ötlethez.
- És amikor a tengerparton szeretkeztünk abban a kis öbölben? Mindketten tudtuk, hogy azok a fickók lesnek minket. Nem emlékszel, hogy bezsongtál ettől?
- Te jó ég, csakugyan! Valami mesés volt - mondtam vigyorogva.
- Most pont erről van szó. Hapsik figyelnek majd. Tudod te is, hogy szereted magad mutogatni. Nagyon fogod élvezni. Neked van a legszexisebb tested, te is tudod. A fickók mindig téged kukkolnak.
Magamban öntelten mosolyogtam. Kezdett egyre csábítóbb lenni a dolog.
- Neked milyen érzés lenne? - kérdeztem tőle.
- Teljesen odalennék. Tudom, hogy a hapsik marha irigyek rám, mert te csak velem vagy együtt. Naa... Vanessa! Irtóra élvezném, ha láthatnám, hogy ezek majd megvesznek, miközben te vetkőzöl.
- Tényleg? - vihorásztam és lekapcsoltam a krumplihámozót.
- Az tuti. Nézni őket, ahogy ezek téged kukkolnak... hát tudod, ez lenne a legnagyobb buli számomra. Az a tudat, hogy aztán hazamennek a trampli feleségükhöz vagy a megunt barátnőikhez, de közben rád gondolnak... szóval érted.
Ez az! Az utolsó érv: a tudat, hogy ezek rám gondolnak, a testemre, miközben a saját párjukat dugják. Erre adtam be a derekam, ám nem akartam, hogy Michael azt higgye, el vagyok ragadtatva az ötlettől.
- Hát... nem is tudom, hogy kéne csinálni - morfondíroztam.
- Egyszerű. Csak felveszel valami jó cuccot, aztán úgy teszel, mintha nekem játszanál sztriptízt.
- Gyere, begyakoroljuk, a vacsora várhat - mondta vágyakozva.
Ott álltam a nappali közepén, Michael pedig a CD-i között kotorászott. Kétségtelenül jó ötlet volt tőle. Sosem szégyelltem a testemet. Sőt, minél inkább belegondoltam, annál jobban akartam ezt a dolgot. Visszagondoltam arra a napra ott a tengerparton. Sosem éreztem még magam ennyire bezsongva, mint attól a tudattól, hogy azok a fickók engem lesnek. Titokban azt szerettem volna, ha ők is beszállnak, de ezt sosem mondtam meg Michael-nek. Nem szerettem volna, ha azt hiszi, nem vagyok boldog vele és azzal, ahogy szeretkezünk.
- Egy pillanat, mindjárt jövök - mondtam neki és kiviharzottam a szobából.
A hálószobánkban előhúztam a bőröndöt az ágy alól. Jó néhány kosztüm volt benne. Kiválasztottam az iskolás szerelésemet. Ez egy rövid szoknyából, fehér alsóneműből, fehér blúzból, nyakkendőből, rövidszárú zokniból és félcipőből állt. Gyorsan ledobtam magamról, ami rajtam volt és hosszasan néztem magam, meggyőződve arról, hogy tényleg dögösen nézek ki. Még a hajamat is copfokba fogtam, úgy tértem vissza a nappaliba, egypár könyvvel a hónom alatt.
Michael elismerően füttyentett. Most már izgatottan vártam, hogy kezdjük. Elindította a zenét, én pedig elkezdtem neki lélegzetelállító sztriptízműsoromat. Először csak körbelibbentem a szobában, majd leejtettem a könyveim és lehajoltam értük, hogy Michael láthassa kivillanó fehér bugyimat, aztán odahajítottam a könyveket őmellé a kanapéra. Most fogtam a nyakkendőmet és lassan kioldottam, hagytam, hogy araszonként ereszkedjen az ő nyakára, majd közelebb húztam Michaelt a mellemhez, de csak azért, hogy aztán eltaszíthassam, mikor próbálta megfogni. A nyakkendőt hagytam, hadd lógjon a nyakamban, mert tudtam, később még kelleni fog, amikor jónak látom.
A blúzomat kihúztam a szoknyámból, egyenként gomboltam ki és néztem, hogy reagál erre Michael. Az ajkait nyalta, ültében felegyenesedve és mohón, sóváran nézett. Erre hátralöktem vállamat, megráztam és hagytam, hogy blúzom a karjaimon át a padlóra csússzon, eközben körbetáncoltam a szobában.
A fehér melltartóm mesésen festett napbarnított bőrömön. Remek nyarunk volt és a bőröm olyan bronzszínű, hogy majd megvesznek érte. A mellbimbóim épp kikandikáltak a melltartó pereme fölött, én pedig megnyaltam ujjaimat és úgy nedvesen csúsztattam be a melltartó kosaraiba. Megmorzsolgattam bimbóimat, mire hangosan felsóhajtottam, a másik kezem a combomon kalandozott, majd be a szoknyám alá.
- Gyere csak ide - kérlelt Michael.
- Nem - feleltem.
- Azt mondtam, gyere ide - szólt rám most élesebben.
- Nem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.66 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L
2014. 11. 10. hétfő 06:11
Ez nagyon tetszett. Válaszolok rá!
#3 papi
2014. 02. 7. péntek 09:09
Nem rossz Válaszolok rá!
#2 sikamika
2012. 05. 15. kedd 16:57
hm nem rossz kiváncsi lennék a folytatásra is . . . Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2012. 05. 15. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!