A+ A-

Feküdj a biliárdasztalra!

A biliárdgolyók koccanása hirtelen abbamaradt abban a minutumban, mikor Carla belépett az ajtón. A biliárdterembe szigorúan csak férfiak mehettek be, ez esetben azonban nemcsak egy nő látványa lepte meg a tagokat. Ugyanilyen hatást gyakorolt rájuk az öltözék, amit a nő viselt aznap este. Fekete rakott szoknyája szinte alig takarta mintás harisnyáinak legtetejét, iskoláslány-stílusú blúzát viszont direkt kigombolta, hogy a pillantások azonnal arra a kis résre és a sokat sejtető mélységekre tapadjanak. Érezte, hogy minimum száz szem mered rá, miközben lassú, határozott léptekkel törte meg a csendet, hathüvelykes cipősarkai hangosan koppantak a krétaportól borított fapadlón.
- Mutatós egy pipi, mi? - Érkezése tényleg okozott némi izgalmat.
- Aha, tényleg mutatós tyúk! - Mintha ezek a fickók még sosem láttak volna nőt.
Carla rámosolygott a lehetséges partnerekre, ám határozottan vonult tovább a füsttel telt terem belsejébe, parfümjének illata mindenkit megbabonázott. Szó szerint olyan volt, mint egy jókora szippantás a friss levegőből. A Versace Crystal Noir parfüm csábító illata végre elhozta a régen vágyott női légkört a meghatározóan férfiaknak fenntartott helyiségbe, elnyomta az állott sör, a csikkek és az egyhetes veríték kellemetlen szagát.
Húsz biliárdasztalt zsúfoltak be a terembe, és mindegyik foglalt volt. A játékosok pillantásukkal követték Carla lépteit, miközben ő átvonult az asztalok között, telt csípőit jobbra-balra ringatva. Talán valakinek a felesége vagy netán barátnője? Esetleg a tulaj bérelt fel egy sztriptíztáncost? Mi más magyarázat lehetett arra, hogy egy ilyen nő csak úgy betoppan egy kizárólagosan férfi környezetbe?
Láthatólag határozottan megvolt a célja, abból ítélve, hogy milyen makulátlanul festett. Hosszú szőke haja úgy csillogott, mintha egyenesen a fodrász-szalonból lépett volna ki, sminkje tökéletesen kiemelte csinos arcvonásait, kihangsúlyozva mélykék szemét és szopásra termett ajkait.
A játék folyt tovább a biliárdteremben, a játékosok az asztalok fölé hajolva lőtték a piros és fekete golyókat. Fél szemükkel azonban továbbra is Carlát vizslatták, égve a kíváncsiságtól, vajon mit akarhat itt ez a nő? Most megállt a tizenötös számú asztalnál, ahol két fiatal fickó épp a játék közepénél tartott. Úgy pillantottak rá, mint ölebek, hirtelen nem tudták eldönteni, szemezzenek a nővel vagy úgy tegyenek, mint a többiek a teremben, és csak bámulják a titokzatos nő hosszú lábszárait vagy azt a végtelen rést ott a két melle közt, mert melltartót nem hordott.
- Úgy látom, minden asztal foglalt. Játszhatnék veletek, srácok? - kérdezte Carla olyan hangon, mint a csepegő méz. A srácok egymásra néztek, aztán beleegyezően bólintottak, bár pontosan egyik sem tudta, mihez is adta beleegyezését. Vajon azt kérte a nő, hogy biliárdozhasson velük vagy tán valami izgatóbb ajánlatot tett?
- Lássuk, milyen jól játszik nagysá'd - szólt az egyik srác és átnyújtotta biliárddákóját.
Carla felvette a krétát az asztal széléről, majd bedörgölte vele a dákó hegyét, de még ez a mozdulat is a szexről szólt: egyik keze a dákón, míg a másikkal a hegyével játszadozott. Nyelve előbukkant szájából, lassan csúsztatta körbe ajkán. A két fiatal srác megérezte, hogy a csaj most incselkedik, ebben biztosak voltak. Carla lefújta a felesleges krétaport a dákóról, de úgy, mintha mindkettejük felé egy mélytorkos csókot fújt volna.
- Nos, én tényleg jól játszom - mondta most Carla, majd áthajolt az asztalon és belökött egy piros golyót a középső lukba. A srácok mögötte álltak és nézték, hogy a nő szoknyája felcsúszik a harisnyái széle fölé, ahogy az asztal fölé hajol és lő. Tökéletes helyzetet alakított ki, mert ezután könnyedén küldte a fekete golyót a bal sarokba, ezzel a mozdulattal azonban még előrébb kellett hajolnia az asztalra.
Lövő helyzetbe állt, messze behajolt a zöld posztóra, gömbölyded seggét az égnek irányítva. Pontosan így is tervezte: szoknyája még feljebb csúszott, ahogy előre hajolt, közszemlére téve a gusztusos fehér húst a fekete nylon harisnyák fölött, valamint feszes fekete bugyijának hátsó felét. Az első hangos füttyentést rögtön követte a másik, azután vagy száz füttyentés hangzott fel egyként.
- Hej, kedveském, nem tudok a lökésre koncentrálni - panaszkodott egy sötéthajú férfi a szomszédos asztalnál, miközben a nyakát nyújtogatva vizslatta Carla csipkés szélű bugyiját.
A nő élvezte, hogy a figyelem őrá irányul, enyhén megriszálta farát, aztán bevágta a fekete golyót a sarokba. A találatot üdvrivalgással fogadták, akárcsak következő lövését. Ezúttal szembefordult a farkascsapattal, úgy hajolt a biliárdasztal fölé, hogy azok ott szemből tisztán láthatták csábos melleit, melyek már szinte előtörtek szűk blúza alól.
Mind a húsz asztalnál játszottak éppen, de úgy tűnt, már csak Carla játéka számít.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.82 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 cscsu50
2018. 05. 30. szerda 09:37
hát 8 pont. Válaszolok rá!
#6 vakon54
2018. 01. 1. hétfő 02:15
Nemrossz. Válaszolok rá!
#5 A57L
2014. 03. 22. szombat 07:17
Nem rossz történet. Válaszolok rá!
#4 sikamika
2012. 05. 10. csütörtök 14:18
hát ja bevezetés ként lehetne gruppen talan folytatásnál. .. Válaszolok rá!
#3 Pavlov
2012. 05. 10. csütörtök 07:35
A bevezető alapján azt gondoltam, jó kis gruppen lesz belőle... :( Válaszolok rá!
#2 sikamika
2012. 05. 10. csütörtök 05:33
hát 4pont. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2012. 05. 10. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!