A+ A-

A nyaralás nem számít

A múlt évben felvettek egy nagy nemzetközi vállalathoz, melynek Londonban van a központja. Az ajánlatuk túl jó volt ahhoz számomra, hogy visszautasítsam, és az egyik legkellemesebb "mellékjövedelem" egy munkautazás volt a nyaralóhelyekre, amelyek a cég tulajdonában vannak és amelyeket menedzsel. A feleségemet, Tündét felvillanyozták az új kilátásaink és megkértük a szüleit, hogy vigyázzanak a gyerekekre az öt hetes kirándulás alatt.
Tünde és én akkor 14 éve voltunk házasok, három gyermekünk 12, 9 és 6 évesek voltak. Mi mindketten 34 múltunk és küzdöttünk a korunk tünetei ellen. Tündi a mai napig kitűnő formában van, de én sem panaszkodhatok. Tehát vigyázunk a vonalainkra. A feleségem 174 centi magas, csinos alakkal, gyönyörű lábakkal, feszes fenékkel, karcsú derékkal és nagy, kerek mellekkel, felfelé meredő bimbókkal. Alig vártam, hogy mini fürdőruháiban láthassam, amelyeket kizárólag erre az utazásra vásárolt. Mindig különösen élvezem a bikinivonal szőrtelenítésének eredményének a közeli vizsgálatát a szép rózsaszínű szeméremajkain.
A kirándulásunk első részében a Karib - szigetek néhány kisebb szigetét látogattuk meg. Az első szállásunk egy gyönyörű, tengerparti nyaralótelepen egy jól felszerelt házikóban volt. Mindenünk megvolt, amit szemünk, szánk kívánhatott. A feladatom elég egyszerű volt, be kellett mutatkoznom a vezetőknek és néhány kisebb üzleti találkozót kellett lebonyolítanom. Miközben Tündi napozással és vásárolgatással töltötte szabadidejét.
A harmadik nap, mikor visszaérkeztem a nyaralóba, a feleségemet azon kaptam, hogy szinte erotikus műsort ad elő négy, a szomszédunkban lakó 18 vagy 19 éves diáknak akik tavaszi szünetüket töltötték itt. Beléptem a ház elülső bejáratán és ahogy kimentem a teraszra, a látvány kővé meresztett. A legnagyobb meglepetésemre és hitetlenkedésemre, az én általában prűd feleségem teljesen meztelenül feküdt a nyugágyban és napozott.
Emelte a látvány erotikáját az a tény, hogy kitűnően láthattam, ahogy a négy fiú mohón keresztülbámul a két házat elválasztó sövényen, és lesik a feleségem elbűvölő bujaságát. Először nem tudtam, de később rájöttem, hogy Tündi tisztában van, hogy a srácok figyelik őt. Gyorsan visszaléptem az árnyékba, hogy észrevétlenül tovább szemlélhessem az eseményeket.
Ekkor Tünde felállt a nyugágyból, arccal a fiúk felé, és elkezdte bekenni naptejjel meztelen testét. Bőre csillogott a szikrázó napfényben a szétsimogatott naptejtől. Láttam ahogy lassan szétkeni a krémet a mellein és a keményen ágaskodó bimbóin, lefelé a sima hasán, majd lejjebb a combjai közé.
A következő óra folyamán a feleségem többször is megfordult, hogy meggyőződjön arról, ott van - e még a közönsége és hogy figyelnek - e. Ilyenkor ismét bekrémezte a mellkasát a napozókrémmel. Ezalatt a farkam kőkeménnyé meredt. Elővettem, majd lassan és finoman elkezdtem húzogatni a bőrt rajta. Úgy gondoltam, odaát a fiúk sem állnak messze attól, hogy ugyanezt tegyék. Végül, Tünde felállt és nyújtózkodott egyet, majd hátat fordított a srácoknak és lehajolt felvenni a törölközőjét, ezzel megmutatva a közönségének a punciját és a segglyukát.
Aztán lassan odasétált a kinti zuhanyzóhoz és elkezdett az általam eddig látott legérzékibb módon zuhanyozni, szappanozva a csodálatos testét és simogatva a mellbimbóit és a punciját.
Ezután, ahogy megtörölközött és elindult befelé a házba, én gyorsan felhúztam a sliccemet, éppen időben, mielőtt belépett volna. Meglepődött, hogy otthon lát engem és hirtelen bűnbánó arcot vágott. A karjaimba zártam és elmondtam neki, mennyire élveztem az előadását a teraszon. Ő egy kissé szégyenkezve sütötte le a szemét. A nadrágom domborodása félreérthetetlen volt.
"Tamás, megbasznál most azonnal?" - kérdezte vággyal telt hangon.
Ezután ott szeretkeztünk a ház padlóján. Tündinek olyan óriási orgazmusa volt, hogy szinte önkontrollját veszítve kiabált, sikoltozott, és talán életem leghatalmasabb adag gecijét lőttem forró, nedves pinájába.
Mikor sikerült összeszedni magunkat, mindketten beleültünk a tekintélyes méretű fürdőkádba. Tünde bocsánatot kért, amiért a szomszéd srácoknak mutogatta bájait és elmondta, mennyire szégyelli magát miatta. Megkérdeztem, hogy valóban szégyelli - e magát, vagy csak zavarban van, mert rajtakaptam a dolgon. Szemérmesen bevallotta, amit előtte tapasztalhattam is, hogy soha életében nem volt jobban felizgulva, mint a korábban történtektől. Erre a válaszként elmondtam neki, a látvány, ahogy meztelenül simogatja magát, és főleg más emberek előtt, olyan mértékben felizgatott, amilyet soha életemben nem éreztem. Örültem, hogy láthattam, ahogy az egyébként kimondottan erős gátlásain egyszerűen átlépett. És amiket ezután mondtam, azok a meghatározó szavak, véglegesen megváltoztatták a házaséletünket, "Emellett, kedvesem, vakáción vagyunk és ami a vakáción történik, az nem számít, amikor visszatérünk a 'valódi életünkbe'."
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.99 pont (166 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 Andreas6 2017. 08. 22. kedd 15:33
A jobb írások közé tartozik.
#14 feherkalman1 2017. 06. 3. szombat 20:12
Menjünk nyaralni!
#13 feherfabia 2015. 01. 25. vasárnap 07:10
Nagyon jó!
#12 zsuzsika 2014. 10. 17. péntek 11:18
Jó.
#11 A57L 2013. 09. 19. csütörtök 04:42
Jó írás.
#10 papi 2013. 06. 19. szerda 07:53
Egész jó
#9 tiborg 2012. 07. 25. szerda 07:15
Hogy Votg.....meg....
#8 tutajos46 2011. 10. 19. szerda 05:53
Nagyon jóóóó!
#7 Su 2003. 04. 16. szerda 23:25
jó a story, gratu!
#6 Abuser 2003. 04. 15. kedd 20:44
nemsemmi..bejovos..tizpont lenne ha tunnek szavazni..oldalkeszitok pliz bongeszofuggetlen lapot csinalni..>))
#5 locco 2002. 12. 31. kedd 03:58
Ez egy erös hatos. Nem birtam m?r tov?bb ?s r?r?ntottam! -ez 10-es volt!!!
#4 G.Nor 2002. 08. 1. csütörtök 15:16
Tenyleg jo volt a tortenet! Csupan egy kerdes: A fenykepek miert nincsenek csatolva??? :))
#3 Utist 2002. 06. 20. csütörtök 04:51
Ez nagyon jó volt. Én is szívesen bedobnám így a barátnőmet a közösbe.
#2 P.Aretino 2002. 03. 20. szerda 10:34
Gratulálok ! Jók képek a szituációk. Kicsit részletesebb leírás Tündéről csípőtől lefele is még jobban beindított volna!
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?