A+ A-

Mila 2. rész

Az ég sötétjében zsarátnokként villannak a külső szférák fényei. A langy nyári este enyhet ígér a szorgos fáradt népnek, de nem mindenki alussza az igazak álmát. A kis favágó falu melletti úton, távol a házak tucatjaitól, a déli szőlőtőkék sarkában hallatszik valami. A düledező kőkerítés mögül, a bodzabokor takarásából monoton szuszogás, néha-néha nyögdécselés hallatszik. Az óvatlanul bekukkantó szempár kéjtől terhes dolgokat látna meg. A két hold fényében verítéktől csillogó női test látványa sokakat megbolondítana, ez errefelé sincsen másképp. A karcsú derék, a formás kerek fenék, az előre-hátra ugrándozó hatalmas puha keblek ma este is megbolondítanak egy férfiszívet. A kis boszorka lehajolva, egy fatönkre és a kőkerítés mohos sarkára támaszkodva zihál, miközben az alig ismert férfi mögötte áll és hörögve mártózik meg forró ágyékában. Nem számított rá, hogy ilyen hamar az ujjai köré tudja csavarni a hímet, de fergeteges sikert aratott. A falu elöljárója hamarabb vetemedett rá, hogy megcsalja a feleségét, mint arra a kis csitri gondolni mert volna. A mohósága pedig meg is lepte a lányt. Újdonsült szeretője hamarjában nekiesett a bájainak, térdre lökte és amire feleszmélt, már csúszott is a hüvelyébe a tömzsi hímvessző. Bajban is érezte kicsit magát, lebecsülte a férfi kitartását. A méretes szerszám már vagy fertályórája ostromolja a szűk kis puncit és nem lankad az érdeklődése. Mila már kezd kikészülni, a combjai remegnek, lassan megint térdre fog rogyni, de annyira nem is bánja a dolgot. Régen készítette ki férfi ennyire. Az ágyékok egymáshoz csattogásának monoton zenéje és a kéjes nyögések érzéki szimfóniája összeolvad az amúgy csöndes éjszakában. Mila sokat vár a hímtől. Ő a falu elöljárója és befolyásával patronálhatja a lányt, ha az a városba akar költözni. A kis boszorkánynak pedig az a vágya, hogy kitörjön a falusi élet lapos unalmából. Ebben a percben úgy érzi, hogy nem lesz semmi gond. A férfi olyan mohón vágyakozik rá, hogy majd felfalja, biztosan nem mond majd nemet, talán még némi pénzt is ki tud majd belőle csikarni. Élvezi a benne csattogó falloszt, de nem vágyik annyira a férfira, nem izgatja fel annyira az aktus, hogy a csúcsra jusson. Az elöljáró viszont eljut odáig és felkiáltva kezd el lüktetni a kis cafka elgyötört hüvelyében. A forró nedvek elárasztják Mila bensőjét, azután kihátrál belőle a vaskos kolbász. A lány elgyengül az ondózuhanytól és térdrerogy. Lihegve néz fel áldozatára. A hold fényében csillogó gyönyörű szempár még mélyebbre taszítja a középkorú férfit a szerelem feneketlen kútjába. Odahajol és szenvedélyesen megcsókolja a fruskát, aki nem ellenkezik, ellenkezőleg, ajkával is behódol szeretőjének.
- Mennem kell, a feleségem még kérdezősködni fog.
- Semmi baj. Én még pihegek kicsit. A férfiasságod letaglózott.
Rámosolyog a szerencsétlen bolondra, aztán az fájó szívvel, de elsiet, vissza-visszanézve a kőfal irányába. A lány ledől a magas fűbe és az eget nézve ábrándozni kezd. Karcsú ujjaival a hasa alá nyúl és elkezdi simogatni az elgyötört ágyékát. Az első szerelmére gondol. A parasztlegényre, aki elvette a szüzességét. Arra a gyönyörre amit ő tudott neki okozni. Arra, aki messze röpítette a gyönyör hullámait meglovagolva. A kéjes ábrándozásából furcsa hang zökkenti ki. Mintha tapsolnának. Ijedten felül és körbenéz. Nem lát senkit, de rossz érzése támad. Felnézve a bodzabokorra nem látja a rádobált ruháit, ekkor tényleg megijed. A bokor takarásából érdes hang szólal meg.
- Érted a dolgod te kis céda
A lány megborzong a balsejtelmű hangot hallva. Szemei ide-oda cikáznak, menekülőutat keres, az agya csak a menekülésen jár, de a férfi ad választ a belső kérdéseire.
- Kár lenne elfutnod. Három emberem van a környéken és ahogy a lábaid remegnek, nem jutnál messzire.
- Ki vagy és mit akarsz?
Kérdezi kétségbeesetten. Kezd nagyon elkeseredni. A falu sincsen közel, direkt ilyen messze hívta az elöljárót, hogy nyugodtan tudjon sikoltozni alatta. Ekkor az idegen lassan kilép a bokor mögül és a kezében tartva a kis csitri blúzát beleszimatol annak anyagába.
- Édes az illatod.
Végigméri a pucér szépséget és farkasvigyorral jutalmazza annak bájait.
- Sok férfi rengeteg pénzt adna, hogy egy éjszakára az övé lehess.
Félredobja a ruhadarabot és közelebb lép. Magas, kidolgozott testű negyvenes ember. A fején karimás kalap, a ruhája míves bőrből készült, nem két garasba kerülhetett. Hamar levágja a lány, hogy nem idevalósi az alak, a ruhájának szabása sem az itteni divatnak megfelelő. Sokat hallott már a kalandozókról, a világot járó veszélyes jövevényekről és nincs kétsége, hogy a férfi mit is akarhat tőle. Anyja jól kitanította. Ha egy férfi sarokba szorítja és nincs kiút, akkor az ellenkezés csak ront a helyzeten. Az idegen elé lép és megoldja a derékövét. Kigombolja a nadrágját ami alól előugrik a hatalmas szerszám. Mila ekkorát még sosem látott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.7 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 tomi19 2014. 04. 10. csütörtök 09:59
Ez is jó,kár hogy nincs folytatása...
#3 cervelo 2012. 07. 29. vasárnap 09:28
Érdekes.
#2 genius33 2012. 05. 8. kedd 12:10
Fura, de nemrossz smile
#1 Törté-Net 2012. 05. 8. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?