A+ A-

Zsaruk, stricik, szeretők

Egyszerű háziasszony vagyok, aki 39 éves koráig békésen, hűségesen élt nála 15 évvel idősebb férjével és 2 gyerekével. Elégedett voltam az élettel, jó dolgom volt, aztán talán unalmamban, talán a férjem gyenge szexuális képességei miatt az interneten elkezdtem csetelgetni, levelezgetni. Össze is barátkoztam egy pasival, ő 38 éves családos ember volt, csinos, intelligens, jóképű férfi. Ahogy lenni szokott szimpatikus volt, elkábított a szövegével és ha szerelemről nem is beszélhetünk, de vonzalom alakult ki köztünk. Sajnos másik városban lakott, így elég hosszú idő eltelt, mire először találkozni tudtunk. Kocsival jött Pécsre és estig ráért. Nagyon örültem neki és a kocsiban pár perc után már csókolóztunk. Nyár volt, igyekeztem csinosan, csábítóan öltözni. Rövid szoknya volt rajtam alatta piros tanga, felül a nagy mellemen csak egy vékony blúz, mely feszült melleimen. Pár perc után már melleimet simogatta, ami persze nem volt ellenemre, de Pécs közepén voltunk, így leálltunk.
Megegyeztünk, hogy elmegyünk egy közeli városba, ott szobát bérlünk és egész nap egymáséi leszünk. Elindultunk elhagytuk Pécset és eljutottunk arra a helyre, ahol a kurvák szoktak ácsorogni fuvarra várva, most is ketten integettek, alig feneket takaró szoknyában. Zoltán amennyire a vezetéstől tudott simogatott engem, combjaimat markolászta és feljebb is nyúlt, tenyere rátapadt puncimra. nem ellenkeztem, de féltem, hogy nekimegyünk valaminek, mondta erre, hogy nem bírja tovább, álljunk félre, aztán majd továbbmegyünk. Bevallom én is kívántam őt, így nem tiltakoztam. Beálltunk az fák közé, közel az úthoz.
Forró csókokat váltottunk, de Zoltán nem bírt már magával és csókolózás közben már melleimet markolászta. Mosolyogva hagytam, hogy kigombolja blúzom és levegye, aztán csupasz melleimre vesse magát. Keményen markolászta duzzadó melleim, majd bimbóm szívta, harapdálta, amitől még jobban begerjedtem. Míg lekapta magáról nadrágját én is lehúztam szoknyám és bugyim. Kevés volt a hely, így Zoltán kinyitotta az ajtót, én elfeküdtem a hátsó ülésen, ő pedig kinn állva hajolt be, rá puncimra és nyalta falta már nedves pinusom. Vagy 15 éve nem voltam a férjemen kívül senkivel, de most szégyen nélkül tártam szét combjaim és engedtem, hogy csiklóm dörzsölje és nyalja.
Aztán Zoltán felállt a kocsi mellett, én a kocsiban ülve, de kifelé fordulva elkezdtem szopni. Nem jutott eszembe a férjem, csak a kemény duzzadó farok, amire már évek óta vágytam, de nem mertem lépni sosem. Nem gondoltam már arra, hogy családanya vagyok, feleség, csak a faszra gondoltam, ami a számban egyre nagyobb és keményebb lett, teljesen kitöltve számat. Zoltánnak is tetszett, nagyokat nyögve már nem szopatott, hanem dugta számat.
Hirtelen arra lettem figyelmes, hogy egy kocsi áll mögénk, de látván mit csinálunk, kitolatott és elment. Ijedten abba akartam hagyni, de Zoltán határozottan rámszólt:
- Nem mindegy már? Elmentek, szopjál tovább.
A hang kicsit durva volt, de nem törődtem vele és tovább szopiztam. Aztán Zoltán kivette farkát és rekedte hangon mondta:
- Gyere ki, dőlj a kocsinak.
Teljesen meztelenül kiszálltam a kocsiból, körbenéztem, nehogy lássanak, de senki nem volt ott. Csak a cipő volt rajtam. A kocsi elejéhez mentünk és én előrehajoltam, rá a kocsi motorházára. Zoltán széthúzta combjaim és hátulról egyből benyomta puncimba farkát.
- De Zoltán, arról volt szó gumival csináljuk.
- Kit érdekel, utálom a gumit, nincs is nálam, remélem, szedsz gyógyszert.
- Igen szedek.
- Akkor meg maradj már nyugton.
Kezdtem megnyugodni, bár nem erről volt szó, de annyira begerjedtem már, hogy nem tudtam józanul gondolkozni. Keményen kefélt Zoltán, közben néha megmarkolászva fenekem, vagy mikor megállt kicsit, benntartva farkát tövig előrenyúlva markolta lelógó melleim. Én is hangosan lihegtem már, nagyokat nyögtem Zoltán minden lökésénél.
Annyira belemelegedtünk, hogy nem vettük észre azt sem, hogy egy rendőrautó állt be mögénk. Arra tértem csak magamhoz, hogy egy ajtó becsapódik és egy nagydarab rendőr áll mellettünk. Zoltán idegesen vette ki farkát és villámgyorsan húzta fel nadrágját otthagyva engem meztelenül.
- Na lássuk csak mi történik itt, kérem a személyigazolványát uram.
Zoltán a kocsiból elővette, én is öltözni akartam, de a rendőr rámszólt:
- Tündérke, te csak maradj nyugodtan, veled majd később beszélünk.
Azért gyorsan felvettem blúzom és szoknyám. A rendőr Zoltán igazolványát nézegette, majd nekem szólt.
- Hozd az igazolást angyalom, lássuk egészséges vagy-e.
Először nem tudtam mit akar., de aztán leesett a tantusz.
- Maga félreérti a helyzetet, én nem vagyok kurva.
- Persze én meg angyalka vagyok - mondta rendőr - azért kefélsz az erdőben a kurvák helyén egy pasival mi? Szóval nincs papír?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.72 pont (69 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 vakon53 2015. 12. 12. szombat 22:54
Megérdemelte az asszony hogy ígybántakvele.

Legalábbmegtanúlta hogy nemkefélfélre.
#13 papi 2014. 04. 27. vasárnap 07:32
Nagyon jó
#12 A57L 2014. 02. 13. csütörtök 06:25
Nagyon jó.
#11 zsuzsika 2013. 11. 30. szombat 18:37
A szeretőjét remélem kiherélte utána.
#10 meandmarlonbrando 2013. 04. 23. kedd 07:00
Jó kislány. :P
#9 genius33 2013. 01. 27. vasárnap 09:19
Fincsi és jó!
#8 charli64 2012. 10. 31. szerda 17:16
Élethű.
#7 sikamika 2012. 05. 5. szombat 16:18
már tobbszor is elolvastam smile
#6 sikamika 2012. 05. 1. kedd 06:59
hát ez kurva jo torténet nagyon izgi!remélem lesz folytatás smile
#5 pimaszub 2012. 03. 28. szerda 10:17
Nagyon jó, nagyon tetszik. smile
#4 crixus 2012. 03. 2. péntek 22:27
Jók a történeteid Vera!
Még ilyet! Az egy asszony és a rokonok sztorit folytathatnád, főleg ha hasonló szituációkba keverednek a csajok mint az étteremben smile
#3 Rinaldo 2012. 02. 14. kedd 10:45
Hát jol megjárta,hogy nem válogatta meg hogy kivel ment el dugni.
#2 tiborg 2012. 02. 14. kedd 07:42
Izgi Vera Sztori. Hogy vot......Meg.....
#1 Törté-Net 2012. 02. 14. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?