A+ A-

A Paddles-klub

Az esti programhoz Heather testhezálló gumi miniszoknyát vett fel, három hüvelyk magas tűsarkú cipőt és egy fél pólót, melynek elején csillogó ezüst betűkkel ez állt: Istennő. Úgy tervezte, elmegyünk Manhattan egyik S&M klubjába, a neve Paddles. Nem mintha ez lett volna első kiruccanásom New York csaknem alvilági BDSM színterén, mégis kissé viszolyogtam az egész ötlettől. Olyan érzés, mintha valaki az éjszakai ivászat után menne templomba vagy az anyósához teázni. Másrészt viszont Heather időnként szükségét érezte annak, hogy nyilvánosan verjék el a seggét. Ne kérdezzék, miért, mert magam sem tudom.
Mikor először indultam felfedező körútra a BDSM világába, az első dolog, amin meglepődtem, az volt, hogy szex szinte alig keveredett az S&M játékkal. A legtöbb kívülálló hajlamos azt hinni, hogy ez valami szexuális flúg, de akik benne vannak, tudják, hogy ez elhatárolódik a szexuális tevékenységtől. Még azt is ritkán látni, hogy emberek megcsókolják vagy megsimogatják egymást az ilyen nyilvános partikon.
Az ezen résztvevők nagyon is komolyan veszik az egészet. Teljesen lefoglalják őket a játékaik. Többször is láttam, hogy emberek műsort adnak elő és bemutatják hordozható játékdobozaik tartalmát, gyakran részletesen - és látható büszkeséggel - magyaráznak el minden egyes husángot, korbácsot, bilincset meg az ördög tudja mi minden egyéb vackot, amikkel játékosan kegyetlenkednek. És ami még komikusabb, az az őszinte érdeklődés, amellyel honfitársaik figyelték ezeket a bemutatókat. Ha valaki új módszert talál ki, hogyan lehet egy közönséges háztartási eszközzel elverni valakinek a seggét, az igen nagy érdemnek számít.
Az egyetlen, ami talán még ezeknél a játékszereknél is fontosabb, az nem más, mint az S&M divatja, a ruhaviselet, ami gyakran igen bonyolult tervezésű szürreális kosztümöket jelentett. Az S&M parti egyfajta színház. Jelmezbál, amit a résztvevők maguk terveznek, ruhabemutató. A legjobb, mikor szép embereket látunk elegáns erotikus kosztümökben, melyek egy sci-fi fantázia filmben is elmennének. A rosszabbik része a dolognak, mikor löttyedt öregembereket láthatunk, dagadt pocakjuk lóg a bőrövük felett.
Az S&M azonban színházi jellegét tekintve több, mint egyszerű divatbemutató. Az S&M jelenetei önmagukban véve is egyfajta előadást jelentenek. A kötél megkötése például magas fokú művészetnek számít, és akik ennek hódolnak, azok a Shibarit tanulják meg egyéb komplex hagyományos csomókötési módszereket Japánból és Kínából.
Minden alkalommal, mikor elmegyek egy ilyen helyre, rendszerint először ki akarom fújni magam, leülni és hátradőlni, aztán körülnézni, felmérni a környezetet, mi is folyik ott. De a BDSM helyeken mindig van valaki, aki megzavarja az ember nyugalmát. Öreg fickók kérik meg a nőket, hogy vezessék őket pórázon, miközben ők négykézláb mászkálnak, vagy ott vannak ezek a kövér, lökött lábimádók, akik mint nagyranőtt gyerekek ücsörögnek a földön, és eközben a nők lábait masszírozzák és csókolgatják.
Ezen az említett éjszakán megérkeztünk a Paddlesbe és kifizettük az ötven dolláros részvételi díjat. Miután bementünk, szobáról szobára jártunk, hogy megnézzük, milyen hely ez. A nagyteremben volt egypár boksz meg bárpult ülésekkel, mint egy régimódi mulatóban. Alkohol nem volt, csak üdítő meg palackozott víz. Mindenféle folyosók meg kisebb szobák voltak ott a legkülönfélébb bútorokkal, ahol a kuncsaftok lekötözhették egymást. Volt ott egy nagy szoba, tele mindenféle fura szerkezettel, melyek leginkább középkori kínzóeszközökre és antik orvosi bútorokra emlékeztettek. Nem volt ott sok ember. Egypáran lézengtek szobáról szobára. Volt ott egy emberre méretezett madárkalitka, odabent egy izmoktól duzzadó férfi várakozott.
Igyekeztem kerülni a társaságot, így aztán egy padra ültünk az egyik sötét sarokban. Hallgattuk, hogy egy férfi meg egy nő a legapróbb részletekig kitárgyalja a ping-pong ütővel végzett seggrepacsi örömeit. A cseverészés közben fény derült a különféle faanyagok legmélyebb titkaira, előnyeikre és hátrányaikra a seggrepacsi szempontjából. A férfinél volt egy kék tornazsák, abban tartotta játékszereit. A nő fekete szerelésbe öltözött, izmos szőkeség volt. Kis idő múltán a férfi arra kérte a nőt, lenne olyan kedves és elverné egy kicsit a seggét.
Ezután levette sortját, a nő pedig a plafonról lógó láncokhoz erősített bőrszíjakkal kötözte le két kezét. A férfi így álló helyzetben volt, de kissé behajolva. Úgy kezdte, hogy egy vékony bőrfonatokból készült korbácsot tartott a pasas háta fölött, hogy az a seggét csiklandozta. Aztán úgy bemelegítésképpen puszta tenyérrel csapott a farpofáira.
Addigra már kisebb tömeg gyűlt össze és az eseményeket figyelte. Egy vonzó fiatal pár állt az ajtóban, szemmel láthatólag új látogatók voltak itt, a szoba hátsó részében pedig egy slampos, de különben jól szituált páros álldogált, szerte a teremben pedig a szóló férfiak elkerülhetetlen csőcseléke foglalt helyet, akik úgy gyűlnek az ilyen kegyetlenkedésre,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.12 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 deajk2008 2015. 03. 12. csütörtök 10:57
nekem nagyon tetszett, talán lehetett volna a duplája a terjedelme, de már csak az én gondom, 8p lett folytasd...
#5 A57L 2014. 01. 26. vasárnap 05:30
Nem rossz.
#4 papi 2013. 09. 6. péntek 05:10
Tetszik.
#3 Kaszkadör 2012. 02. 15. szerda 11:16
smile
#2 Pavlov 2012. 02. 10. péntek 20:36
Tele van jó ötletekkel, de a kidolgozás valahogy hiányzik. Mindenesetre jó látni, hogy van egy ilyen ígéretes író a piacon.
#1 Törté-Net 2012. 02. 10. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?