A+ A-

Üdülőben

Tavaly elmentem egy üdülőbe, ahol az üdülőn belül volt a fürdő is.
Élveztem az egyedüllétet, a jó meleg vizet.
Egyszer látom, hogy jön be egy szőke nő a pasijával. Persze a nőt néztem erősen, mert a korához képest igen jó karban volt. Nagy mellek, kétrészes bikini és nem volt meglöttyenve.
Pont velem szemben jöttek be a vízbe. Persze alulról felfelé végig szkenneltem minden porcikáját. Ezt meg lehetne szurkálni rendesen, gondoltam magamban, mire farkam is éledezni kezdett, meg akarta nézni mit akar a gazdi megszúrni.
A bikini kissé merész volt, mert inkább csak kiemelte a mellek nagyságát, valami laza anyagból lehetett mert a hegyes bimbók majdnem átdöfték. Persze észrevette, a nézésem a nő, kicsit huncutul mosolygott vissza. Mikor beértek a vízbe leguggoltak és úgy úszkáltak kicsit a meleg vízben.
A pasival beszélgettek, meleg volt neki egy kissé, de a nő élvezte.
Úgy két perc múlva a hapsi kiment a meleg vízből, átcsoszogott a hidegebb medencébe. A nő meg élvezkedve nyújtózott a vízben, néha felfeküdt a vízre, ahonnan először a nagy dudák emelkedtek ki.
A harmadiknál már a farkam is ki kellett venni, hadd ágaskodjon szabadon, úgysincs senki itt, a víz is elég barna mivel gyógyvíz. Nem látni az ágaskodó farkam ahogy simogattam.
A nőt néztem meredten, amit észre is vett hamar és újból huncutkás mosollyal nyugtázta, hogy dülled a szemem is. Egyszer csak elkezdte igazgatni a melltartóját hátul, mire előre pattant a feszülő pánt. Kicsit lassúra sikerült a kapkodása, mivel egy pillanatra az egyik melle szabadon kivillant. Rám nézett és szégyellős kurvás mosollyal odajött hozzám, persze félig a vízben, mint aki igyekszik takarni mellét, félig néha kiemelkedett, hogy lássam azért. Mikor odajött megfordult és kérte, hogy ugyan kapcsoljam már be a kapcsot. Szerencsére megértettem, mit kér, én meg csak motyogtam, hogy milyen szép, milyen csinos, szerintem kár elzárni ilyen csodákat.
Megfordult, a nagy kék szemeivel rám nézett, aztán kiemelkedett a vízből. Két dudája pont a szemem előtt, ő meg átnézett a másik medencébe, ott van-e a férje. Átintett neki, aztán lenézett és meglátta, hogy két centire van a melle az arcomtól. Megfogta a fejem és benyomta a mellei közzé. Én meg élvezettel markoltam meg őket és nyomtam a pofámba. Aztán csúszott lejjebb a kezem a fenekére, de ekkor ellépett kissé.
A mutatóujját, azzal az édes huncut mosollyal a számra tette, amit gyorsan megnyaltam.
Nem igazán mert mit csinálni, nem tudhatta mit lát a férje, ahová többször is átnézett. Aztán leült mellém és elkezdett beszélgetni mindenféle semmiségről.
Közben a kezével a vizet simogatta, meg a víz alatt evezett. Így történt, hogy egyszer csak beleakadt a szabadon ágaskodó farkamba. Kicsit meglepődött, de aztán észrevette mi is akadt a kezébe és finoman megfogta. Persze én egy nagyon sóhajtottam, nyögtem a finom női kéz érintésétől.
Nagyra nyitotta a szemét a szája is kinyílt kicsit, és csak nézett rám és keze elkezdett kalandozni a farkamon. Le fel, le a golyókat is megszámolta már sokadjára, mikor észrevettem, hogy a másik keze a lába között sétál le fel a vízben.
Egyszer csak felálltam, hogy a farkam pont az arca előtt ágaskodott. Lássa is, ne csak érezze. Átnéztem én is a másik medencébe, ott van-e a pasija. Szerencsére ott volt.
Egyszer csak érzem, a nő kezét a farkamon, húzogatja simogatja nézi aztán fel a szemembe, tetszik-e nekem. Tetszett, persze, de éreztem is, hogy már nemsokára kurvára fog tetszeni.
Óvatosan megfogtam a nő kezét és elvettem a farkamtól és mondtam neki, hogy ha nem engedi el szemközt spriccelem. Csak mosolygott, megnyalta a száját, aztán hátrafeszítette magát a másik kezével egyre hevesebben simogatta a pináját és halkan nyögdécselve elélvezett a vízben.
Eddigre már eltettem a farkam, nehogy valaki bejöjjön az uszodába.
Hirtelen lehajoltam és egy villámgyors nyelves puszit adtam neki amit viszonzott is forrón.
Fürdőgatyába szorított farkammal elindultam kifelé a zuhanyzóba, gondoltam kiverem mielőtt a medencébe robbanok. Kicsit kérdőn nézett rám mikor vizesen mentem a zuhanyzóba, de jobb kezemmel mutattam neki miért is megyek, mire elmosolyodott újfent azzal az édes kurvás mosolyával.
A zuhanyzóban sem volt senki, hiszen záróra közelgett, meg az üdülő is majdnem üres volt.
Letoltam az úszót és magamra nyitottam a vizet a zuhany alatt. Kissé lanyhuló farkamra rárántottam párat, hogy ne aludjon, most spricceljen, ne a medencében. Magamra nyomtam egy csomó tusfürdőt és elkezdtem magam behabozni. Csukott szemmel élveztem a sima habot, a kemény farkam lüktetését, és a kéjt, amit már nagyon vártam. Mikor kinyitottam a szemem, hirtelen meglepődtem. Ott állt a nő előttem a férfi zuhanyzóban és engem nézett. Vagyis a farkam. Mikor észrevette, hogy én is nézem, rám mosolygott megfogta a farkam és elkezdte verni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.69 pont (62 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zsuzsika 2015. 02. 9. hétfő 10:53
Átlagos történet.
#9 A57L 2014. 10. 24. péntek 07:13
Nem rossz történet.
#8 listike 2014. 07. 5. szombat 13:55
Tetszett.
#7 genius33 2013. 01. 22. kedd 09:06
Király smile
#6 Mikey 2012. 02. 15. szerda 23:27
Nem volt ez rossz!
És van benne még lehetőség bőven, érdemes lenne folytatni! wink
#5 tiborg 2012. 02. 13. hétfő 04:15
tobb jobb lett volna...
#4 Pavlov 2012. 02. 10. péntek 20:33
Gyengus...
#3 Kaszkadör 2012. 02. 10. péntek 15:42
Minden lehetőséget ki kell használni...
#2 Rinaldo 2012. 02. 10. péntek 09:20
Nagyon jó történet
#1 Törté-Net 2012. 02. 10. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?