A+ A-

Szülinapi ajándék

Jó pár évvel ezelőtt ismerkedtünk meg Beával. A nagy mellei, a szép nagy és keres segge és persze a szemei tetszettek meg először legalábbis ezek miatt akartam vele azonnal ágyba bújni. Nem hagyta magát. Vadászni kellett, ami persze jó is volt, mert aki könnyen adja magát az ugye nem annyira értékes trófea. Merthogy akkor még trófeaként gondoltam rá. Az ismerkedés a már megszokott módon történt, kávézók, éttermek, mozi meg színház és közben, valamint ezzel együtt az ágy. Hol az övé, hol az enyém, ez mindegy volt. imádta, ha nyalom, de még jobban, ha hátulról kutya pózben dugtam, míg ő a csiklóját dörzsölte. Én előre nyúltam és markoltam a hatalmas melleit és majdhogynem a méhéig feltoltam a makkomat hatalmas mennyiségű spermát lőve a hüvelyébe és szerintem a méhébe is. össze is házasodtunk egy év múlva, mert nem csak a szex volt jó, hanem majdnem minden más is, ami meg nem, az épp elég vitát generált, hogy ne legyen unalmas az együtt töltött idő. Ideális kapcsolat volt.
Már ezek alatt az évek alatt is sokat gondoltam arra, hogy irígy barátaimat megajándékoznám azzal, hogy ők is jól megdughatják kedvesem, kielégítve mindannyiunk vágyát. Szívesen néztem volna kívülállóként, hogy hogy tölti tele valaki más is általam imádott pináját. Persze annyira szerettem, hogy nem mertem rákérdezni nála, szex közben azonban imádtam beszélni. Kérdezősködtem, hogy mi hogy legyen, mit szeretne?
- Kitunkolod a pinádból a spermámat az újjaiddal? Hmm? Kell? Ha beléd élvezek, tisztára szopsz majd?
És ő mindig igent mondott! Fel sem fogtam, hogy ezzel ő a gátlástalan nők közé tartozik valójábam, hiszen nem minden nő mondja ki ezeket és nem mindegyik szeret kefélni is meg szeretkezni is főleg nem akárhol és akármikor. Basztunk liftben, erdőben, vadászlesen, sőt barátainkhoz elmentünk vendégségbe és az ő fürdőszobájukban si lerendeztünk egy gyors menetet, ami ráadásul csak nekem volt jó, mert hatalmasat élveztem, de ő nem tudott még felpörögni sem, viszont egész hátralévő időben - ahogy később elmondta - azon izgult, hogy senki ne vegye észre, hogy a spermám csorog a lábán, bele a kis magasított nyitott szandáljába.
EAttól függetlenül, hogy jó volt vele a szex, nézegettem képeket a neten és video filmeket, csak azt nem tudtam, hogy ő is nézegeti néha az én gépemen, hogy én mit néztem és egyszer meglepett egy bilinccsel, amit fel si tett a saját kezére és meztelenül, kibilincselve az ágyhoz várt rám, amikor fürdésből - ráadésul alvási szándékkal - tértem volna nyugovóra. Megláttam és szó szerintem iszonyúan megbasztam. Imádta és én is imádtam. A legszebb az volt, hogy akkorát élveztünk, hogy úgy maradt, kibilincselve és egészen reggelig úgy maradt, csak ébredéskor vettem észre, hogy még mindig rajta van. Megkért, hogy vegyem le róla, de én úgy döntöttem, hogy nem teszem és ismét megkeféltem. Aztán kioldoztam és munkába mentünk. Este leültem vele megbeszélni a dolgot. megkérdeztem, hogy szereted, ha ki vagy szolgáltatva valakinek? Ha használ téged és csak jól megkefél? A válasz az volt, hogy igen, bár azért bizonyos feltételekkel és mivel mi már házastársak vagyunk, megbízik bennem annyira, hogy bevállalja, szóval ha kívánom, bármikor kikötözhetem és megdughatom, nem fog nemet mondani. A következő fél év egy kánaán volt. Mindent olyat kipróbáltunk, ami a bdsm alapját képezi. Kikötöztem, otthagytam, néha-néha visszatértem és megdugtam. Beleélveztem és otthagytam. Egész nap meztelenül kellett mászkálnia a lakásban és amikro kedvem volt megdugtam, vagy megszopattam. nem kérdeztem semmit és nem beszélgettünk, csak használtam őt, mint egy szex babát. Hatalmasakat élveztem és látszott, hogy ő is így van ezzel. A kapcsolatunk kiteljesedett.
Mindeközben szombatonként a legjobb barátommindig arrafelé járt, ahol laktunk, mert a lányát hozta a közelünkben lévő lovardába és soksozr beugrott hozzánk. Látszott Bea szemében, hogy tetszik neki, hogy barátom, Gábor 190 magas, erős testaékatú és igen férfias jelenség. Én meg tudtam róla, hogy igazából tök mindegy, hogy felesége van és gyermeke, minden puncit megszerez, amelyiket csak lehet. Meg is kérdeztem tőle egy sörözés alkalmával, hogy megdugná-e Beát, ha lehetne és persze azt mondta, hogy úgy megbaszná, hogy elájulna. Egyik szombat reggel viszont pont gábor születésnapjára esett és bár soha nem ünnepeltük meg mert nem szeretjük az ilyen napokat, úgy gondoltam, megkockáztatom és meglepem valamivel. Reggel korán keltünk, elkezdtem símogatni Bea hátát, aztán a fenekét, látszott, hogy kezd beindulni, mozgott, aztán a hátára fordult én meg elkezdtem kinyalni. Aztán mikor már nagyon beindult ráfeküdtem és elkezdtem megvalósítani a tervet.
Bea fölött fekve belenéztem azokba a csodás barna szemeibe és megkérdeztem:
- Tudtad, hogy Gábornak ma van a születésnapja?
- Nem
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.63 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon53 2016. 03. 16. szerda 15:43
Szép, házaspár.
#3 listike 2014. 10. 20. hétfő 17:00
Nem tetszett.
#2 genius33 2012. 02. 5. vasárnap 08:01
Érdekes smile
#1 Törté-Net 2012. 01. 30. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?