A+ A-

A harisnya

Szobatársam, Sarah és én igen jó barátok vagyunk. Mindent elmondunk egymásnak, így aztán azon tűnődtem, miben sántikál, amikor véletlenül megpillantottam azokat a szexis harisnyákat és alsóneműket hálószobája szekrényében. Jó, el kell ismernem, szeretek kutatni. Egyébként meg összeakadt azzal az új sráccal, Rickyvel, és nagyon titkolózott felőle. Mostanában alig volt otthon, ezért mikor meghallottam, hogy a hétvégére a srác kénytelen nálunk maradni, mert festik a házát, örömmel töltött el, hogy végre megismerhetem.
A gond csupán az volt, hogy Sarah nem akart osztozni a fickón. Még csak azt sem akarta, hogy beszéljek vele. Bezárkóztak az ő hálószobájába, szinte ki se jöttek. Mivel marha kíváncsi voltam, elhatároztam, kilesem őket. Épp elviharzottak, hogy valami flancos étteremben vacsorázzanak. Sarah a legmagasabb sarkú cipőjét vette fel, amit valaha is láttam, no meg neccharisnyát és szorosan simuló vörös bőrruhát.
Úgy döntöttem, a hálószoba ablakához állítom a videokamerámat egy állványra. Volt távirányítója, úgyhogy rákapcsoltam a tévémre és türelmetlenül vártam, hogy visszajöjjenek. Sarah és én gyakran vitattuk meg szexuális fantáziánkat, és őszintén kitárgyaltuk a fiúkat is, ezért bosszantott annyira, hogy semmit sem mondott nekem Rickyről. De minél tovább ültem ott és morfondíroztam, annál jobban beindult a fantáziám és majd megvesztem, hogy történjen már valami! Szerencsére nem kellett túl sokáig várnom. Amint berontottak a hálószobaajtón, összeölelkezve, kezük máris egymáson kalandozott. Aztán a srác lerángatta Sara ruháit és a földre dobta.
A francba is! Láttam már máskor is a csajt meztelenül, mikor kijött a zuhany alól, de így még soha. Kurva jól nézett ki. Fekete bőr harisnyatartó volt rajta, erre kapcsolta neccharisnyáit, apró tangabugyiban volt, mely szexis segge vágását követte, mindezt kiegészítette egy dögös melltartó, melynek kosaraiból a cickói szinte kifolytak.
A tűsarkaival magasabb volt a srácnál, aki most nekitolta a hálószobaajtónak és testét csókokkal borította. Egyre haladt lefelé, kihúzta Sarah melleit a kosarakból és szopogatni kezdte. Aztán lefelé araszolt, közben megcsókolta minden porcikáját.
Mikor aztán arca egy vonalba ért Sarah szeméremszőrzetével, félrehúzta a bugyiját és valahogy sikerült oda bedugni az arcát, Sarah pedig az arcának dörgölte a bugyit, miközben a srác már a punciját nyalta, két kezét felül a harisnyákba dugva.
Ricky most hirtelen elhúzódott tőle, és egy erőteljes rántással letépte a bugyiját, majd a szájához emelte és a lágyékrészét szopogatta. Sarah eközben széthúzta szeméremajkait a csiklója elől, majd ujjait a pinájába merítette, mely elképzelésem szerint mostanra már majd szétrobbant, aztán a csiklójára kente nedveit és dörzsölni kezdte.
A kurva életbe! Már attól nedves lett a saját bugyim is, hogy itt nézem őket. Villámgyorsan lehúztam, szemem egy pillanatra se vettem le a tévéről. Bár eszembe jutott volna, hogy kazettára vegyem! Felvehettem volna, és aztán akkor nézem, amikor csak jólesik... Csak hát ha ezt Sarah egyszer megtudná, az a barátságunk végét jelentené.
Ujjaimat a puncimba dugtam, élvezve saját selymes nedveimet, ki-be csúsztattam azokat, és eközben egyre csak őket figyeltem. Ricky most lehámozta ingét. Öregem, micsoda felsőtest... izmoktól duzzadó... és mikor letolta a nadrágját és a gatyáját, aztán előbukkant a dákója, hát felakadt a szemem.
Ekkora faszt még életemben nem láttam.
Most felkapta Sarah-t, az ágyhoz vitte és rádobta. Ennek örültem, mert így jobb volt a látószög. A falon át vihorászást hallottam, de hogy mit mondanak, azt nem. Sarah most megragadta a srác faszát és mélyen beszopta. Ricky két kezét a csaj arcára téve irányította, és így baszta őt szájba, miközben Sarah imádattal pillantott fel rá.
Nem csoda, hogy ki se jöttek a hálószobából!
Mikor Sarah visszahúzta arcát, Ricky farka valamelyest lankadt, ott himbálódzott előtte, a makkjából csöpögött a nedű. Sarah most lefeküdt és széttárta combjait, a srác pedig behatolt közéjük. Sarah eközben saját melleit simogatta, mellbimbóit húzogatta, morzsolgatta hogy megkeményedjenek.
Megragadtam mellemet a póló alatt és erőteljesen kezdtem masszírozni. A mellbimbóim húzkodtam, és mit nem adtam volna azért, ha ott van velem a fiúm. Ricky úgy falta Sarah-t, mint aki napok óta nem evett, a farpofái közé dugta ujját és a lukával játszadozott.
Ezután Ricky lefelé araszolt Sarah testén, a combjait csókolgatva, aztán a lábikráit, bokáit és lábfejét. Felemelte egyik bokáját és a tenyerébe fogta, kicsatolta majd nagyon lassan kiszabadította Sarah lábát a cipőből, és a farkának dörgölte. Sarah most a másik lábát is a srác lágyékának szorította és erőteljesen dörzsölte. Ricky azonban félretolta a lábát és a cipő talpával egy párszor rápaskolt Sarah puncijára. Ő most még jobban széttárta lábát, mintha azt akarná, üssék tovább.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.41 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 deajk2008 2015. 02. 18. szerda 09:42
jól meg lett írva a történet, bár a hossza nem tetszett, lehetett volna hosszabb, 8p lett
#8 papi 2014. 02. 7. péntek 09:24
Teccik.
#7 A57L 2014. 01. 26. vasárnap 05:28
Nagyon jó.
#6 genius33 2013. 03. 8. péntek 17:51
Fincsi smile
#5 tiborg 2012. 03. 14. szerda 23:41
Kituno,de folytatast kivan....
#4 mrgaben 2012. 01. 28. szombat 09:19
Jó történet!!f Várom a folytatást!
#3 joozsi 2012. 01. 25. szerda 03:03
Jöhet a folytatás.
#2 x124 2012. 01. 24. kedd 20:21
Jó.
#1 Törté-Net 2012. 01. 24. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?