A+ A-

Változások kora

Mikor is kezdődött? Nehéz megmondani. Sok jó és sok rossz dolog történt velem azokban az években. 14 voltam, amikor apám végleg elhagyta anyámat. Azért mondom, hogy, végleg mert már évek óta külön éltek, legfeljebb az ünnepekre, a vakációmra járt haza Berlinből, a munkahelyéről. A válás kimondása után a fővárosba költöztünk. Anyámnak még dolgozni se nagyon kellett, mert a bíróság elég nagy összegű tartásdíjat ítélt meg. Mindenünk megvolt, nekem legalábbis - anyámat kikészítette a válás. Nem azért mert annyira szerelmes lett volna, hanem mert apám egy nálánál jóval fiatalabb csajért hagyta ott. Nem tudom igazán mit is képzelt magáról, de depressziós lett, és "betegségét" előbb gyógyszerekkel, majd itallal és végül mindenféle elég fura és nálánál fiatalabb pasikkal gyógyította. Mivel én ekkoriban kezdtem komolyabban érdeklődni a saját és mások teste iránt, nem igazán tett jót a szexuális fejlődésemnek, hogy olyan dolgokat láttam és hallottam, amit a korombeliek jelentős része csak a pornófilmekből ismert. Láttam is, mert, mert ha alkalmam volt rá rendszeresen meglestem őket. Néha még masztiztam is közbe. Izgató volt látni anyámat, aki 4 leélt évtizede ellenére jól nézett ki, ahogy egy vagy két férfi karjai között gyógyítja depresszióját.
Egy idő után egyikük - a Feri egyre gyakoribb vendég lett. Sőt, a tavaszi szünetben engem otthon hagytak egyedül és elmentek egy "4 napos wellness hétvégére". Nem sokkal ezután történt egy szombat éjjelen. Szokás szerint fennmaradtam, hogy meglessem őket, de nem sok minden történt, mert anyám teljesen elázott. Épp a szobám felé igyekeztem vissza, amikor valaki megfogta a vállamat. Persze Feri volt az, anyaszült meztelenül állt a folyosón. Megfordított és megkérdezte: - Hát te mit csinálsz itt kicsi lány? Nem mertem a szemeibe nézni, lehajtottam a fejem és izmos combjai között logó csupasz farkát bámultam. - Tetszik ugye? - vigyorgott - Nem akarod megfogni? Finom, puha bőr borította, ahogy megfogtam egyre merevebbé, keményebbé vált. - Mire vársz kis ribanc? Megmondom anyádnak, hogy leskelődsz utána. Letérdeltem elé és óvatosan megfogtam a lüktető "szerszámot". Húzogattam rajta a bőrt, körbenyaltam a makkot, majd óvatosan a számba vettem. Nagyon vigyáztam, hogy ne érjen a fogaimhoz, de engem is meglepett milyen gyorsan belejöttem. Azt hittem sokkal nehezebb megtanulni a szopást.
Feri megragadta a fejemet és valósággal rátolta a farkára. Ütemesen mozogtunk ki-be, ki-be. A szám lassan megtelt nyállal és az ő váladékával. Az egész olyan fantasztikus volt, mintha nem is velem történt volna. Élveztem. Élveztem férfias illatát és ízét a számba, kezének szorítását a tarkómon, nedvesedő puncim lüktetését. Hirtelen kirántotta: - Most meglátjuk, mennyire szereted a gecit! -kiáltotta. Kinyitottam a számat és mire becsuktam a fejem a fejem már spriccelt is rám a sperma. Fura volt, ahogy az a nyúlós, meleg lé összekente arcomat és lassan folydogált a mellem felé. A suliba, amikor a barátnőimmel dumcsiztunk róla, megegyeztünk, hogy bizti nagyon undorító és nem, normálisak azok a csajszik, akik engedik, hogy összegecizék az arcukat. Nem volt az. Sőt. Kinyitottam a szemem és ujjammal szétkentem az arcomon és a mellemen a maradékot.
- Így tetszem neked? -kérdeztem Ferit, aki nyelt nagyot mielőtt megszólalt.
- Igazi nő vagy - mondta.
Felemelt és átöleltük egymást. - Nedves már a puncid? - kérdezte. -Igen. - Azt akarom, hogy masztizzál egyet, csak nekem. Bementünk a szobámba. Levettem a pólómat és bugyimat és széttárt lábakkal lefeküdtem az ágyra. Feri leült velem szembe a fotelba. Picit simiztem a mellbimbóimat majd lesiklattam az ujjaimat a hasamra, hasamra, köldökömre és azt simogattam. Egyre lejjebb és lejjebb haladtam, behunytam a szemem és elképzeltem Feri meztelen testét. Csiklóm megduzzadt és szinte lüktetett. Kis borzongások törtek rám, képtelen voltam parancsolni magamnak, ajkaimról ritmikusan szakadtak fel a sóhajok, halk nyögések. Picit benyúltam a nedvességtől tocsogó hüvelyembe is Mikor már robbanásra késznek éreztem magam, a csiklómat kezdtem el őrületes tempóban kényeztetni. A forró rándulásuk egyre gyorsabban követték egymást... és ebben a pillanatban, amikor már szinte egész testem fürdött a kéjben, Feri odatérdelt elém, széthúzta a lábamat és belenyalt a puncimba. Kiabálva élveztem el, hüvelyemből ívben szökkentek a nedvek. Rángott remegett a testem. Feri meg csak nyalt, simogatott...
Ami ezután következett az maga volt a maga volt a mennyország és a pokol egyszerre. Mennyország, ha Feri velem volt és pokol, amikor anyámmal láttam Tudta, hogy vágyom rá, hogy hiányzik és kihasználta, hogy már az érintésére is lüktetni kezd a puncim. Valahol a lelkem mélyén tudtam, hogy csak játszik velem, de nem érdekelt. Mindent megtettem volna neki, de míg én alig vártam, hogy széttehessem a lábam, ö a csak azt engedte meg, hogy leszopjam, és ha különlegesen jó kedvében volt, akkor ki is nyalt utána.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.5 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2016. 10. 12. szerda 07:09
Nem tetszik.
#5 vakon53 2016. 03. 16. szerda 17:18
Legyélszives és folytazsd.
#4 x124 2012. 01. 17. kedd 20:24
Jó!!
#3 Kaszkadör 2012. 01. 17. kedd 10:24
Fojtasd kérlek? Jól indul a történet nyes
#2 genius33 2012. 01. 17. kedd 08:38
Hmm, lesz folytatás is? smile Szerintem legyen! smile
#1 Törté-Net 2012. 01. 17. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?