A+ A-

A férjem öcsikéje

Amikor összeházasodtunk Dénessel, Dávid az öccse, még csak tizenkét éves volt. Emlékszem, ott állt elegáns kis csokornyakkendőben, és kisfiús zavarával küszködve gratulált nekem. Már akkor csinos és roppant helyes fiú volt. Nagy őzbarna szemekkel, hibátlan testtel és alakkal. Néha mondtam is tréfásan a férjemnek, hogy ha nem jól viselkedik, elcsábítom az öccsét. A család jót nevetett, Dávid pedig fülig pirulva csak lesütötte a szemét. Ki tudja, lehet, hogy pont ezzel keltettem fel a figyelmét, és figyelt fel rám úgy, mint nőre.
De az is lehet, hogy én voltam túlon-túl kihívó, és kacér vele. Élveztem, amikor zavarba hozhattam. Sokszor észre vettem, hogy lopva figyel a szeme sarkából. Aztán lassan belém szeretett. Senki nem tudta, csak én, hogy szerelmes belém. Akkor sem hagytam fel a kis játékaimmal, ha velem szemben ült. Véletlenül úgy hagytam a lábaimat, hogy belásson a szoknyám alá, vagy kigombolva hagytam a blúzom. Volt, hogy a fürdőszobában voltam. Hallottam, amikor bejött és a férjem üdvözölte, de úgy tettem, mintha nem hallottam volna, és kisétáltam egy szál semmiben. Ja, és a törölközőt sem sikerült azonnal magam köré tekerni. Egy szóval, teljesen magamba bolondítottam.
Dénes sokat járt külföldre, sokszor hetekig úton volt. Így volt ez Dávid tízennegyedik születés napján is. Lehet, hogy furcsán hangzik, vagy inkább hihetetlenül, de azt hiszem, akkor már én is szerelmes voltam a fiúba. A barátaival tervezett egy délutáni bulit, de elég volt egy telefon, és már fenn is volt nálam. Mindent előre kiterveltem, és nem érdekelt, hogy még fiatal, és egyáltalán semmi nem érdekelt.
Vettem neki egy aranyláncot egy egyszerű medállal, aminek a hátoldalába apró betűkkel bele vésettem: szeretettel tőlem. Készítettem néhány hidegtálat, behűtöttem két pezsgőt és gyertyát gyújtottam.
Nem tudnám megmondani, minek örült jobban. Az ajándéknak, vagy hogy velem lehet, de az látszott rajta, hogy kimondhatatlanul boldog. Belém bújt a kisördög, már az első pohár pezsgő után megcsókoltam. Igazi szenvedélyes, szerelmes csók volt. Amilyet életében előszőr kapott. Nem tudtam levenni az ajkairól a számat. Megrészegített az a szűzies megadás, a friss tiszta lehelete, bőre illata és az a szerelemtől homályos tekintet, ahogy nézett rám. Levetettem a blúzomat, és róla is lehúztam a pólót, amit viselt. Elbűvölték a melleim.
Le sem vette róluk a szemét, és amikor a kezét rá akartam tenni az egyik cicimre, szinte erősszakkal kellett rányomnom. Lassan simogatni kezdte. Érintése forró volt, és a keze remegett. Azután hirtelen csókolgatni kezdte őket. Úgyetlenül, de roppant izgatóan csinálta. Megmagyarázhatatlan érzés volt tudni, hogy én vagyok az első, akinek a melleit megérinti ez a fiú. Nem bírtam magammal!
Lehúztam a nadrágját, és elővettem peniszét. Meg akartam simogatni, de alig értem hozzá. Vékony, hosszú csíkban spriccelt ki belőle a sperma. Dávid halál sápadtan nézett rám. Alig tudtam megnyugtatni, hogy nem történt semmi baj, nem tehet semmiről. Feküdtünk egymás mellett a nagy franciaágyon, és halkan beszélgettünk. Én szinte észrevétlenül simogatni kezdtem. Amikor kezem a kukijára tévedt, éreztem, hogy ismét kőkemény.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.74 pont (93 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2014. 05. 10. szombat 06:35
Gyenge lett.
#7 Bikmakkocska 2013. 01. 8. kedd 08:49
Elég randa dolog eszközként kezelni egy kamaszt.
#6 tomjoe 2012. 01. 17. kedd 13:23
D ez a történet nekem ismerös valahonnan mint ha olvastam volna már
#5 v-ir-a 2012. 01. 6. péntek 19:39
"A mai napig nem nősült meg, és ha unatkozom, csak egy telefon, és Dávid a világ végéről is rohan hozzám." emistt a mondat miatt adok rá 1 pontot, szegény fiú érzelmeit így kihasználni nem szép dolog.....
#4 dissolvedgirl 2012. 01. 5. csütörtök 21:13
Kissé összecsaptad,de azért élvezhető. smile
#3 Haj Hab 2012. 01. 5. csütörtök 10:14
Igen, további együttléteket is kérünk, ha lehet kicsit bővebben kifejtve smile
#2 genius33 2012. 01. 5. csütörtök 07:48
Szép történet. Azért folytathatnád smile
#1 Törté-Net 2012. 01. 5. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?