A+ A-

Gabó

Lassan már tíz éve végzek önkielégítést, független attól, hogy épp volt - e barátnőm vagy sem. 12 - 13 éves korom óta szinte napi rendszerességgel magamhoz nyúlok. Alkalmanként egy - két hetes szünetet hagyok, hogy az önmegtartoztatás után még nagyobbat élvezhessek. Kevés partnerkapcsolatom tudta nyújtani azt a kielégülést, amit a masztúrbációim során átéltem. Főleg igaz ez, az alábbi eset megtörténte után.
Úgy öt évvel ezelőtt történt. Anyámmal egy nagytakarítás során, a szekrényekben lévő lomtárat válogattuk. Egyszer csak, a szekrény mélyén egy műpéniszt pillantottam meg. Szerencsére ezt ő nem vette észre, így elkerülhettük a mindkettönk számára kellemetlen esetet. Én elsomfordáltam onnan, időt adva számára a műfasz biztonságos elrejtésére. Mondanom sem kell, azután egyfolytában az motoszkált a fejemben, hogy mikor használhatnám szexuális játékaimhoz, mikor érezhetném magamban e kéjrúdat. Két hét múlva elérkezett a várva vart pillanat. Anyám és húgom elutaztak hétvégére nagyanyámékhoz. Amint kitették a lábukat, lázas keresésbe kezdtem. Hamarosan rá is találtam vágyaim tárgyára. A műpénisz hossza úgy 15cm körül lehetett, a vastagsága pedig kisebb volt az átlagosnál. Mintha pont az én szűz, szűk seggemnek készítették volna, amiben eddig egy - két ujjamon kívül más nem járt. Ekkor már a keresés izgalmától farkam ágaskodni kezdett. Ki tudja e pénisz, milyen orgiákban vett előtt!
e részt - gondoltam magamban. Felizgulva bevonultam hát a fürdőszobába, hogy megkezdjem testem kényeztetését.
A földre törölközőt terítettem, majd hátamra fekve, simogatni kezdtem magam. Egyik kezem farkammal játszott, a másik golyóimat izgatta. Legszívesebben ott helyben kivertem volna, de gondoltam nem ezért böjtöltem két hetet, hogy most ilyen gyorsan elmenjek. Elővettem hát egy flakon testápolót, s egy adagot tenyeremre nyomtam. Lábaim felhúztam, combjaim széttártam, hogy nyílásom könnyen befogadhassa ujjaimat. Középső ujjam hamar felcsúszott, s már, mint régi ismerős járt ki - be seggemben. Hamarosan társat kapott: a mutató - , majd később a gyűrűsujjamat. Közben péniszem már majd szétrobbant a kéjtől. Mikor úgy éreztem, hogy kellően kitágultam, megragadtam a bekrémezett műpéniszt, kiéhezett nyílásomhoz helyeztem, majd megkezdtem a behatolást. Óvatosan próbáltam egyre beljebb és beljebb nyomni magamnak Záróizmon nagy nehezen engedett az akaratomnak és befogadta a tárgy vastagabb makkrészét. Innentől kezdve már könnyebb dolgom volt. A vékonyabb szár része már könnyedébben haladt agyonkrémezett seggembe. Még szerencse, a végén egy kiszéledés megakadályozta, hogy teljesen belémcsússzon. Lassan mozgatni kezdtem, élveztem, ahogy fel - alá mozgott bennem. Mikor már egyre könnyebben járt ki - be, próbáltam felfedezni üregem minden részét, különböző szögekben tartva a műfalloszt. Egyszer csak kellemes és kissé furcsa érzés kerített hatalmába. A farok, üregem elülső részének falán egy pontot talált, melynek érintése váltotta ezt ki. Annyira jó érzés volt. Vágytam arra, hogy újra és újra megnyomjam azt a pontot. Úgy járt bennem ez a hatalmas pénisz, hogy azt hittem szétrobbanok a gyönyörtől. (Az addig ágaskodó farkam, viszont érdekes módon lankadni kezdett.) Fantasztikus volt, minél többször és gyorsabban érintettem azt a pontot, egyre inkább éreztem, hogy valaminek történnie kell. Hamarosan,legnagyobb meglepetésemre félmerev péniszemből hasamra folyni kezdett a geci, miközben soha addig nem érzett kielégülés részese lehettem. Nem gondoltam volna, hogy farkam izgatása nélkül, ekkorát lehet élvezni. Mikor befejeződött orgazmusom,
ő legyek. Tetteimet ezután a kíváncsiság vezérelte, kezemmel megragadtam farkam és izgatni kezdtem. Hitetlenkedve tapasztaltam, fantasztikus orgazmusom után pillanatok alatt merevvé vált és készen állt arra, hogy kétheti, hosszú "böjt" után most kiverjem. A csúcshoz közeledvén altestem megemeltem, lábaim majdnem a fejem mellé tettem, így láthattam, amint gyönyörű péniszem a fejem fölött ágaskodik. Számat kitártam, mert éreztem kezem ütemes mozgásának meg lesz az eredménye. Pillanatokon belül hatalmas adag sperma landolt az arcomon. Igyekeztem jobban célozni, a második lövés már a számba kötött ki.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.85 pont (111 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 deajk2008 2017. 11. 12. vasárnap 07:12
Nem rossz... 7p
#9 cscsu50 2017. 01. 8. vasárnap 20:58
gyenge
#8 A57L 2014. 02. 25. kedd 06:37
Nem rossz.
#7 genius33 2012. 08. 13. hétfő 13:06
7 pötty nyes
#6 jozsi 2007. 09. 25. kedd 14:12
nem tetszik
#5 Chris 2003. 12. 3. szerda 13:39
A pasim is análérzékeny, imádja ha a seggében turkálok és rengeteg vibrit próbáltunk már ki. Engem nagyon izgat, hogy ő ennyire élvezi.
#4 TheChronic 2003. 06. 25. szerda 13:35
Nagy tabukat dönt le ez a sztori,amellett,hogy izgató is.Ilyesmiröl kevesen hajlandóak beszélni,pedig szerintem sokan csinálják...
Köszi,Gabó,nagy vagy!
#3 max 2003. 01. 15. szerda 19:12
lehet hogy kiprobalom
#2 Lacika 2002. 12. 12. csütörtök 14:55
Sirály!
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?