A+ A-

7 nap

Az eset tavalyelőtt nyáron történt, egy Balaton - környéki építőtáborban. Zolival, az egyik legjobb haverommal mentünk le facéran és kissé kedvetlenül, hátha jót tesz a levegőváltozás. Nem tagadom, közel másfél évi csajszünet után "más" is volt az eszemben, de ami történt arra nem számítottam.
Hatosával voltunk beosztva egy - egy területre, a feladat ásatás volt. Mi ketten fiúk kubikoltunk, a lányok meg jöttek az ecsettel, ha találtunk valami követ, cserepet vagy csontot. Négy lány volt mellénk beosztva:
Évának egyáltalán nem volt szép arca, de nagyon határozott egyéniség volt, rövid barna haja volt, sovány volt, sőt deszka is, de izmos testalkattal.
Látszott rajta, hogy nem az a szűzies típus, van már tapasztalata, és ami kell neki azt általában el is veszi. Csilla magasabb volt, szőke, kissé testesebb, nagy domborulatokkal, szép arccal és az a csöndes, de határozott típusú nő volt aki mindig mosolyog és közben nagyon is tudja, hogy mit akar. Ők ketten voltak a hangadók. Emőke egy alacsonyabb, szőke lány volt. A hangját nem lehetett hallani, de kedves mosolygós, jó alakja volt és egyszerűen hatalmasak voltak mellei. Később derült ki, hogy egy punk zenekarban énekel. Negyedikük, Andrea pedig amolyan szürke kisegér volt, akiből tizenkettő pont egy tucat. Vállig érő barnahajú egyáltalán nem rossz alakú, de olyan semmi különös lány.
Az eset pontos előzményeit már sosem tudom meg, de az első héten a lányok ellógtak a közeli patakhoz fürdeni. Délután 2 körül lehetett, amikor valaki ellopta a vízfölé hajló ágra aggatott ruháikat (különben sem voltak túlöltözve, úgyhogy egyetlen mozdulattal el lehetett intézni az ügyet).
Az esetből hatalmas botrány kerekedett, meg voltak róla győződve, hogy Zoli és én űztük velük ezt a vaskos tréfát, pedig esküszöm, azt sem tudtuk hova mennek, mi jól el voltunk az üvegsöreink társaságában és csak akkor értesültünk róla, hogy mi történt, amikor Éva egy szál nejlonzsákban elénk állt, hogy elvigye a melegítőket (a fürdőruháikat másnap megtalálták a közelben).
Bármilyen jó is volt a hangulat hatunk között, a lányok nagyon berágtak, nagy veszekedés lett belőle, annyira, hogy Zoli este fogta a cuccát és visszautazott Győrbe. A másnap csendben telt, a tábor ötödik napja volt, péntek. A lányok egész nap tartották a haragszomrádot velem szemben. A kálváriám délután, munka után kezdődött. Szinte rögtön ebéd után, 2 körül a csajok beadták az unalmast és visszamentünk a kollégiumi épületbe, amely ekkor még teljesen üres volt, a többiek még terepen voltak. Én egyedül zuhanyozni mentem és azon töprengtem, mit csinálok Zoli nélkül, tök egyedül a hétvégén, maradjak - e még ha úgyis elúszott a jó kapcsolat a lányokkal. Ekkor kezdődött.
1. nap
Álltam a zuhany alatt, amikor se, szó se beszéd bejött a négy lány Éva, Csilla, Emőke és Andrea és, úgy ahogy voltak, körbeálltak. Teljesen ledermedtem. Fülig szappanosan álltam velük szemben, csorog rám a víz, Ők meg gúnyosan vigyorognak, és le nem veszik a szemüket "onnan". Csilla rövid úton felkapta a székre tett ruháimat és elvonult. Éva pedig a szemembe nevetett élvezve a helyzet fölényét és közölte, hogy most visszafizethetem a kölcsönt a múltkori viccünkért. Hiába tiltakoztam, hogy nem mi voltunk azok, a lányok közölték, hogy ha akarom a ruháimat, a cuccom fenn van az emeleten, menjek oda érte, de törölköző nélkül. Ez azt jelentette, hogy a hármuk pásztázó tekintetében csuromvizesen kellett felmennem az emeletre, ami egyébként el volt zárva, mert ott nem lakott senki a nyáron. Úgy látszik Ők megszerezték a kulcsot és az egyik szobába kísértek. Ők felöltözve én pedig teljesen meztelenül. A vizes lábam nyoma mindenhol ott maradt a folyosó linóleumán.
Amikor bementünk a szobába, bezárták az ajtót, törölközőt nem kaptam, a cuccaim sehol. Nem volt hideg, sőt kánikula volt, de azt hiszem az izgalomtól valósággal vacogtam. Itt is Éva vitte a prímet. A lányok fülig érő szájjal kört alkottak a székekből és leültek rájuk. Éva pedig megfogta, megmarkolta a csupasz fenekemet és elkezdett mustrálgatni, mintha egy rabszolgavásáron én volnék a portéka. Kezemet a férfiasságom előtt kulcsoltam össze, mely most már - hogy még kínosabban érezzem magam - kezdett meredezni a szitutól.
Éva közölte, hogy a táborvezetőnek azt mondták, leléptem, mint Zoli, de ha akarom, akkor most rögtön itt hagynak, dörömbölhetek kedvemre, estefelé biztosan feljönnek, és rám találnak, így ahogy vagyok, a szobában nincs egyetlen darab ruha, törölköző vagy takaró sem, tehát jobb, ha csendben maradok amennyiben nem akarok teljesen megszégyenülni.
Aztán szépen szétválasztotta a kezemet, hogy látszódjon a dárdám.
Megsemmisítő érzés volt. Egyszerre égtem a megaláztatástól, de ugyanakkor izgató is volt, ahogy négy lány meredt rám és én ki voltam szolgáltatva nekik. Elkezdtem bizonygatni, hogy nem mi voltunk, akik elloptuk a ruhájukat, de csak cöccögtek rám és még jobban nevettek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.59 pont (58 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2013. 09. 10. kedd 04:55
Nem rossz.
#6 listike 2013. 06. 11. kedd 19:24
Még sok ilyet.
#5 genius33 2013. 04. 17. szerda 07:48
Jó volt csak kissé hosszú.
#4 papi 2013. 04. 9. kedd 17:08
Ez nagyon tetszett.
#3 gerontofil 2011. 12. 27. kedd 20:39
Csak így tovább!
#2 sztbali 2011. 12. 8. csütörtök 17:24
Nagyon klassz a történet. Jöhet a többi nap is.
#1 Törté-Net 2011. 12. 8. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?