A+ A-

Társbérlet

Gyógyírt kerestem a válás után, mert fájt itt belül. Nagyon fájt. Hat év színtiszta szerelem, ki az ablakon, becsapva éreztem magam, tőrbecsalva. Soha nem léptem félre a hat év alatt. Pedig volt egy-két ajánlat, incselkedő lehetőség, és a monogámia alapvetően nem az én belső hitem, de megpróbáltam az Ő, az én, a boldogságunk kedvéért. Vannak kiknek semmi sem elég, pénz, jólét, szeretet. Csak éppen nincs ráírva a homlokukra, mi is lakozik ott a leges leg mélyén. S most itt állok egymagam, se ház, se asszony, se gyerek. Igaz a kislány az Ő első házasságából született, de nagyon összenőttünk, Anna többször is kért, "hadd szólítsalak apunak". Ott és akkor úgy döntöttem, soha többé meg nem tagadom önmagam. Miért is tenném, hisz szabad az élet, szabad a szerelem. Talán a legőszintébb érzelmi megnyilvánulás egy ember életében, igaz, lehet az egyik legkomplikáltabb is. Attól a ponttól kezdve nem érdekelnek morális útmutatások, (legyenek azok társadalmi, vallásos, vagy kulturális eredetűek), sem erkölcsi dogmák. Hogyan is szabhatna valaki határt, a szerelem, vagy csak a szex vonzerejének.
Társbérlet most a fedél neve, Istvánnal, aki ugyanabban a cipőben jár, mint én. Legalább jól megértjük egymást, horgászni is szeret, de nekem kell egy új kapcsolat, mert ebbe így beleőrülök. Egy este hazatérve, István barátja, Barbara ült a fotelomban. Valami más is volt a szemében, mintsem csak gyanakvó fürkésző tekintet. Három hétre rá, összeköltöztünk, addigra már csillapítottuk egymás forró szexuális éhségét. Szépen megbeszéltük, semmi komolyat nem akarunk, csak a kellemes időtöltés tart minket össze. Nem volt titok, hogy érzelmi hullámvölgyben vagyok, nehéz is lett volna rejtegetni, de így is kellettem Neki. Új tavasz érkezett életembe. Nyíltak voltunk, tolerancia lett a kulcsszó, még ha nem is értettünk mindenben egyet. Akárhogy is, időközben mindinkább megkedveltük egymást s azt is kitaláltam, Barbara angyalom, maraton lány az ágyikóban, mindent hosszan szeretett játszani. Megdupláztuk az előjátékot, nyaltam, mint a Jamaikai torkos borz, nagy kedvemre. Ő pedig szeretett volna magában tudni, akár órákra is. Incselkedtünk egyfolytában, úton útfélen, kedvemért leszokott a melltartóról, mert én nagyon fincsinek tartom, ahogy a ruháján keresztül át akarnak döfni mellbimbói. S jártam én is kedvében, szerette, ha titokzatosan megsimogatom, szoknyája alá nyúlva, legyen az akárhol is, társaságban, egy kávézóban, esti séta alkalmával, vagy a Tv előtt ülve. Egy alkalommal valami hegyi kilátó korlátjának könyökölve pucsított, riszálta fenekét hívogatóan. Tudtam, mit kíván, szoknyát szépen felhajtani, bugyikát félrehúzni s óvatosan behatolni, amilyen lassan csak tudok, majd időben jelezni a "vég" közeledtét. Ezt el is neveztük, "punca panoráma" pozíciónak.
Többet szeretkeztünk elvarázsolt helyeken, semmint az ágyban. Zuhany alatt és az ismerősük spar medencéjét igénybe véve, ott is többnyire bugyikát félrehúzva ama kis titokzatosság miatt, de mellbimbóit teljes gyönyörükben átadva, a kéjt a fájdalom határáig morzsolgatva. Ez így rendben is volt, ahogy esett. Csak egy dolog nem akart fejlődni, a "hosszan benne lenni", egy-két óránál tovább nem sikeredett. Pedig Ő nagyon kívánta az igazi maratont. Egy egész éjszakát betöltő rózsaszínű álmot kergetett.
Így Káma szutrához fordultunk, elmentünk egy szex shop-ba és bevásároltuk a tudományt. Ettől kezdve megváltozott az étlapunk, jóga és izom gyakorlatokat folytattunk. Követtük az Indiai szeretkezés művészetének tanításait, hangszalagokról azt hallgatva. Megvolt a cél és a fejlődés is beindult, test, gondolat, lélek, együtt működött. Megtörtént az első csoda, (visszaélvezés) majd a második is. Jöttek a maraton éjszakák is, boldogok voltunk. Csakhogy azon vettem észre magam, ez már nem az a laza kapcsolat, mint amiről az eredeti konszenzus szólt. Többé vált, elkerülhetetlenül. Mintha érzelmeim vették volna át az uralmat, a tiszta gondolkodás helyett. Valahogy nem éreztem magamat egyensúlyban, valami tiltakozott belülről, és ezt meg is kellett beszélnünk, már csak azért is, mert az őszinteség volt az alapállás.
"Ahol probléma merül fel, ott kell, hogy legyen megoldás is" mosolygott rám Barbara, és elviharzott azon a reggelen. Nem láttam két napig, már kezdtem aggódni, mikor végre felhívott.
"Na, hogy megy a szabadság?" "Hiányzol - feleltem. "
"Csak élvezd az életet, velem vagy nélkülem, majd még hívlak."
Kicsit megnyugodtam, legalább tudtam, hogy nincs semmi baja. Azt is tudtam, előbb utóbb haza kell jönnie, végülis az Ő házában laktunk, a verandát még építették. Emberek jöttek, mentek, olyan volt, mint egy átjáró ház, s mikor barátai kérdezték, hol van Barbara, olyankor azt mondtam, igyunk egy kávét, lehet, rögtön betoppan. Nem tudom, merre jár. Másik két nap elfutott, mikor újra hívott.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.73 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2014. 10. 18. szombat 06:05
Nekem nem jön be.
#8 listike 2014. 02. 24. hétfő 16:36
Nagyon jó.
#7 genius33 2012. 11. 29. csütörtök 07:13
Jóóóó nyes
#6 tenzin 2012. 09. 13. csütörtök 23:16
k
#5 v-ir-a 2011. 11. 26. szombat 18:13
de jó is a szabadság...én sem hagynék ki egy alkalmat se az tuti..épp ezért nekem bejött ez a sztori
#4 mgwolf 2011. 11. 26. szombat 14:41
érdekes
#3 gyuri0926 2011. 11. 25. péntek 07:29
Hülyeség
#2 joozsi 2011. 11. 25. péntek 05:01
JOÓ.
#1 Törté-Net 2011. 11. 25. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?