A+ A-

Sensual Rooms - A kéj eladó

Mindennek előtt hadd szögezzem le, hogy ez egy teljesen igaz történet. 2009 késő tavaszán esett meg velem. A helyszín és a nevek módosultak egyedül.
Minden egy kora nyári délutánon történt, Amikor fáradtan libbentem be a Sensual room's-ba. Élveztem az itt lévő emberek társaságát, hiszen ugyan olyan viccesek, és lököttek voltak, mint én. Ezen a napfényes délutánon hét ágra sütött a nap, ezért úgy döntöttem, egy Blue Hawaiian koktélra beugrok a fiúkhoz. Egy egyszerű aranyszínű spagetti pántos mini ruha fedte csak testem minden szegletét.
- Szia, Mancsi üdvözölt a bár tulaja, BJ.
- Hello, BJ, Gombócék itt vannak? érdeklődtem.
- Persze, menj le felelte BJ és egy könnyed mozdulattal a lépcső felé mutatott.
Odalent kellemes volt a hőmérséklet lefelé menetben kezdtem érezni, hogy a szívem a torkomban dobog. Nagyon rég óta tetszettek a testvérek. Gombóc és Bongóc (A történet kedvéért hívjuk őket így). Lementem, és puszilkodtam minden ismerős arccal, Jane-nel, Mókussal, Kittivel, és hát végül, de nem utolsó sorban Bongóc is kijött egy puszit adni nekem. Pár perc múlva leültem a bárpult elé, és rendeltem Gombóc barátomtól egy Blue Hawaiian koktélt.
- És hogy s mint vagy Mancsi? érdeklődött Gombóc miközben a koktélomat csinálta.
- Hát magánéleti gondokból kiadódott mostanában feleltem Gombócnak, szemeibe nézve.
- Na, mi történt, hisz olyan jól megvoltatok kérdezte Gombóc.
Ekkor ült le mellém Bongóc is, és átölelt. Ez hihetetlenül jól esett.
- Baj van Mancsi? kérdezte ő is végül.
- Baj az mindig van feleltem. Hát a válás sem kizárt. mondtam a testvéreknek.
Ekkor jött oda mellém Jane is.
- Mi mindenben támogatunk, ne feledd tette vállamra a kezét.
Közben Gombóc elém tette az italomat. Felemeltem és beleittam. Nem ez volt az első eset, hogy a Bárban kötöttem ki a barátaimnál, ha válságba került az életem.
Vendég nem volt. Az idő telt és az alkalmazottak kezdtek hazamenni. BJ és Jane Bongócra hagyta a kulcsot, hogy feltétlen zárjon be, amikor már mindenki elment. Kitti távozása után Gombóc összedobott nekem még egy Blue Hawaiiant, kifizettem neki, majd elindult hazafelé. Mivel már kicsit be voltam csípve, nem igen voltam tudatában annak, hogy hol vagyok, ezért Bongóc zárás előtt bevitt a Bár belső részébe alám terített egy pokrócot, majd a bőrkanapéra fektetett. Felment zárni, de nem úgy, ahogy azt én valójában gondoltam. Bezárta az üzletet, de nem kívülről, hanem épp ellenkezőleg belülről. Bongóc szemezett velem mióta csak idejártam, a középiskola vége óta. Nagyon jó barátok lettünk, és mindenben támaszkodhattunk egymásra. Ezek szerint én is tetszettem neki amióta ő nekem. A barátságunk nem szakadt meg az elmúlt 3 évben sem, amikor férjhez mentem. Bongóc volt az a férfi, akit mindig is magaménak akartam tudni. Nem sokkal ezután, én az ajtóban állva vártam Bongit, hogy magamhoz ölelhessem. Ekkor egy nem várt pillanatban hátulról támadott. Majdnem kiugrott a szívem a helyéről, amikor hátulról átkarolt. Maga felé fordított és egy forró és tüzes csókban forrtunk össze. Szorításán éreztem, hogy pénisze egyre inkább ágaskodik. Nem bírt a vágyainak határt szabni. Megfogta és egy laza mozdulattal tépte le rólam a drága Ed Hardy-s mini ruhámat. Szorította testemet. Eközben az én kezeim sem voltak tétlenek, kigomboltam a farmerjét, és igyekeztem megszabadítani férfiasságát a szorító boxerből. Átkarolt és lassan maga felé kezdett húzni. Mentem vele, már nem volt határa a boldogságot övező vágyaknak. Eldöntött az ágyon, ekkor vette csak észre a fekete csipke bugyimat, melynek alsó kivágása révén könnyen hozzáférhetett a puncimhoz. A legérdekesebbnek mégis a kis szívecske hatott számára, amely a kivágás tetejétől az aljáig tartott, és azt felhajtva egyből a csiklómnál találja magát. Szerencsére mindenre felkészülve megborotválkoztam mielőtt eljöttem volna otthonról. Nem volt szíve letépni rólam azt a jópofa kis bugyit, ezért a szívecskét a bugyi tetejére hajtva nekikezdett csiklóm kényeztetésének. Nyalta, szívta, pöckölgette nyelvével, ahol csak érte, én csak nyögni tudtam, és a csípőmet dobáltam az élvezetek hatására. Már nem fájt, hogy a férjem egy fiatalabb nővel hált.
'Most pedig visszakapja örökre, mert én meg egy idősebb férfival vagyok' gondoltam magamban. Eközben Bongóc mélyen belenyalt a hüvelyembe, és mozgatta nyelvét a hüvelyemben, mondhatni, az élvezetek csúcspontja felé közeledtem. De nem akartam még elmenni, ezért fejét gyengéden eltoltam egy kicsit magamtól. Közelebb hajoltam hozzá és megcsókoltam. Éreztem hüvelyem ízét forró csókjában. Visszafektetett a kanapéra, én derekam kicsit megemelve lehúzta rólam a fekete csipkés tangámat. Azt hittem, hogy tudom, hogy mi jön, de tévedtem. Mutatóujját és középsőujját összeszorítva felmérte a helyzetet. Tudtam, hogy nem fogom bírni, hogyha most még megujjazni is szeretne. Ezért, hogy a kedélyek csillapodjanak felálltam, vele szembe.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 2K 2011. 11. 22. kedd 20:19
Remek! smile
#3 panyi 2011. 11. 22. kedd 10:55
Gagyi.
#2 joozsi 2011. 11. 22. kedd 05:17
jó.
#1 Törté-Net 2011. 11. 22. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?