A+ A-

Szülinapi meglepi

Be kell vallanom, sokkal prűdebb vagyok a pasimnál. Ő mindig szeretne kísérletezni, de én mindig leszerelem odaadásommal az ágyban: semmi kedve engem különféle próbálkozásokkal lelombozni, amikor az egész testét végig csókolgatom, majd merevre szopom a férfiasságát. Viszont mikor azon gondolkoztam, mivel lepjem meg a szülinapjára, egyre nagyobb lelkiismeret-furdalásom lett, amiért nem a szex terén lepem meg, elvégre mindig nagyon hosszan bír döngölni, gyakran 3-4-szer hatalmasat élvezek, mire ő is elmegy. Na jó, nem mindig, csak, ha jó passzban vagyunk.
Szóval úgy döntöttem, megkérdezem a legjobb barátnőmet, van-e valami ötlete. Együtt nőttünk fel, és mindent elmondtunk egymásnak - hogy mikor vesztettük el a szüzességünket, mikor kivel hogyan mit csináltunk. Szinte tökéletesen ismertük egymás testét, pedig nem voltunk leszbikusok, de annyira megnyíltunk egymás előtt, hogy pontosan tudtuk, milyen melltartó kell a másikra vagy hogy milyen fazon áll jobban neki. Elmontduk egymásnak, hogy mit szeretett rajtunk az éppen aktuális pasink, sőt a közös kis délutánjainkon láthattuk is. De bármennyire is szeretnétek ti, srácok, soha nem voltunk együtt - egészen a pasim születésnapjáig.
Az este egész kellemesen kezdődött, a pasim nem sejtett semmit, bár kérdőre vonta, miért olyan huncut a tekintetem. Arra kértem, várjon rám az ágyban, méghozzá meztelenül. Amint becsukódott mögötte a hálószobaajtó, rohantam beengedni a barátnőmet. Amikor kinyitottam az ajtót, nem is szóltunk egymáshoz, meg ne halljon minket, de a szemén jól lehetett látni az izgatottságot, ahogyan biztos ő is kiolvasta az én szememből. Dideregtem izgalmamban, mégis tudtam, hogy még le kell vetkőznöm, addig a barátnőm a hálószoba bejárata mellett a falhoz simult - már meztelenül.
Amikor beléptem a hálószobába az ajtót tárva nyitva hagyva, teljesen kiszáradt a szám. Olyan voltam, mint egy szűzlány az első alkalom előtt. Azt terveztem, hogy hosszan, szexin, csábítóan levetkőzöm neki, de reszkedtem, és igen, türelmetlen voltam kicsit. De hogy megőrizzem a tervezettség látszatát, méltóságteljesen csúsztattam le a vállamról ruhám pántjait, és lassan, de rezzenéstelenül toltam le a ruhát a testemről. Már félig merev volt a pasim pénisze, de amikor előbukkant a mellem, ugrott egyet, majd amikor a vékony, ezüstkék csipkés bugyim előbukkant, akkor már folyamatosan ugrált lassan, de biztosan egyre magasabbra törve. Kézzel hozzá sem ért, a látvány okozta mindezt.
Aztán oldalt fordultam neki, csípőmet kissé elfordítottam, hogy félprofilból láthassa a hátsómat, és lassan, de biztosan letoltam a bugyimat testemmel előredőlve, fenekemet kitolva. Két markával majdnem a péniszéhez kapott, de amikor meglátta tekintetemet, csak a combjára tette kezeit.
Lassan, kimérten odasétáltam hozzá, majd letérdeltem az ágy elé. Kezemmel végigsimítottam lábain, és lassan felkúsztam. Combjain végigsimítottam, majd mikor összekulcsolódtak ujjaim, pénisze teljesen visszahajlott, én pedig rácuppantam a számmal. Kétszer végigszoptam teljes hosszában a nemiszervet, mire teste megfeszült és hangos "Oh!" hangok hagyták el a száját, mire én elmosolyodtam.
Már én sem bírtam tovább, felmásztam rá, lovaglóülésben fölé térdeltem, majd kezemmel beillesztettem makkját szeméremajkaim közé. Erősen a combomba markolt, majd lehúzott. Óvatosan függőleges síkban köröztem a csípőmmel, ő pedig ki-be járt bennem, újból összekulcsoltuk ujjainkat, karjára támaszkodva toltam magam.
Addig dugtunk így, amíg úgy nem éreztem, hogy mindjárt mindketten bevadulunk, mert azt még el szerettem volna kerülni. Előredőltem, ráfeküdtem. Éreztem a bőrét, a mellemen a mellkasát, és szájon csókoltam. Ajkainkkal harapdáltuk egymás ajkait: mivel tudtam, hogy ilyenkor becsukja a szemét, és teljesen rám figyel minden porcikájával, ez volt a megbeszélt jel. A barátnőm beosont, és hozzákezdett ahhoz, amit megbeszéltünk.
Lassan, de biztosan pumpálta a vaginámat a péniszével a pasim, amikor a meglepetés érte. Teljesen rádőltem, így a falloszának alsó ívéből elég sok kilátszott belőlem, pont erre számítottam. A barátnőm óvatosan rálehelt a pasim zacskójára, aztán csókolt lehelt rá. Ő rögtön tudta, mibe keveredett, a gyengéd ajakcsókba hirtelen nyögéssel kísérve betört a nyelvével, és karjaival szorosan magához ölelt. Nagyon örült a meglepetésének, éreztem a nemiszerve keménységén, mozgásán.
A barátnőm a pasim combjait simogatta, miközben golyóit szopogatta, majd nyelve hegyével magát a péniszt vette célba. A férfi torokból kéjes nyögések törtek fel, de aztán én is meglepődtem: olyan hevesen dugtunk, hogy a barátnőm nyelve a péniszről persze a szeméremajkaimra is rátévedt, ami engem mérhetetlenül felizgatott, és én ugyanolyan tehetetlenül és hevesen nyögtem, ahogy a pasim.
Elszakította a számat a szájától, és a szemébe nézve felegyenesedtem, persze lassan, de biztosan folytattuk a dugást, a barátnőm pedig felbukkant mögülem, hogy egy kedves mosollyal köszöntse a pasimat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.14 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 Pavlov 2011. 11. 11. péntek 06:46
Lehetett volna valami szép íve is a történetnek.
#1 Törté-Net 2011. 11. 11. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?