A+ A-

A tatarozás

Szombat reggel volt, valamikor a tavalyi év augusztusában.
Egy pénteki buli után kicsit zegernyés hangulatban ébredtem, és éppen azon gondolkodtam hogy mit fogok csinálni a szép nyári verőfényes délelőtt, amikor fura hangokra lettem figyelmes.
Hallgatóztam kicsit és rájöttem hogy a lakógyűlés álltal megszavazott külső festés és tatarozás folyik odakinnt. Félrehuztam a függönyt és a szokványos magyar munkás brigád látványa tárult fel előttem. Fiatal szakmunkás tanulók keverték a maltert és a házfalon kigyózó kötélen pár bermuda nadrágra vetkőzött illető mázolgatta szét a kissé lemált vakolatot pótló anyagot. Egész felvillanyozódtam, imádom az izmos munkától edzett testű férfiakat, nem esetem az elpuhult irodakukac. Hirtelen valaki hangosan rámköszönt a nyitott ablak mögül, elég váratlanul ért hisz a harmadik emeleten lakom.
Épp tusolni készültem, úgyhogy egy fehér frotir fürdőköpenyen kívül nem sok minden volt rajtam. Kicsit megrémültem, de a gyomrom legmélyén megéreztem azt a furcsa meleg csomót. Kezdtem egyre jobban élvezni a helyzetet.
Visszaköszöntem és behuztam a függönyt. Letusoltam, de sem a langyos sem a hideg viz nem űzte ki belőllem a forróságot. Sejtettem hogy az elhuzott függöny nem akadályozza meg a falon himbalozó munkásokat hogy ne leskelődjenek. Ez teljesen lázba hozott.
Egy fehér tangában és melltartóban visszamentem a szobába és láttam hogy a sejtésem beigazolódott, a függöny résnyire el volt húzva és mivel a nap hátulról világította meg így észrevehető volt 3 sötet árnyék képe. Kukkolnak.
Elvesztettem a fejemet, éreztem ahogy a bimbóm megtelik vérrel ágaskodni kezd. Lassan lehuztam a melltartómat, és nyálas ujjammal elkezdtem a mellemet maszirozni simogatni. Hanyatt feküdtem ügyelve hogy mindent lássanak, ujjaimat a bugyim alá csuztattam és simogatni kezdtem a már nedves nagyajkaimat. Az, hogy közben látnak valami fantasztikus izgalommal töltött el.
Már teljesen mesztelenül henteregtem az ágyon izgatva és kényeztetve magam.
Hirtelen ötlettől vezérelten odamentem az ablakhoz és elhuzva a függönyt megláttam a 3 kukkolót. Teljesen megdöbbentek, mire én azt mondtam nekik:
- Nincs kedvetek inkább bejönni ?
Hát persze hogy volt.
Naptól barna izmos testük volt, munkától kérges kezük simogatta gyurta felhevűlt testemet. Kéjesen nyögdécselve hanyatt feküdtem lábaimat felhuztam a fülemig széttárva ezzel kitágult puncimat. Az egyik fiú hangos horkantassal rávetette magát és durván elkezdte nyalni.
Szinte azonnal 2 ujját keményen belémnyomta, de meglepő módon nem fájdalmat hanem hatalmas kéjt okozva ezzel. Felváltva adták farkukat a számba és én mindegyiket leszoptam, az arcom és a mellem csillogott a rengeteg rámlőtt spermától, én pedig a kéjtől kábultan hagytam hogy azt tegyenek velem amit csak akartak. Megfordítottak, az egyik hátulról belémnyomult és nagyon keményen és gyorsan elkezdett kefélni, közben a másik két farkat felváltva szoptam, simogattam a feneküket, nyelvem végigtáncolt meredező szerszámjukon, mellyen beszivva a farkukat egészen a torkomig, azután kezemmel és nyelvemmel a zacskójukat nyalogatva hallottam ahogy morognak az élvezettől.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.75 pont (89 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 cscsu50 2018. 11. 18. vasárnap 03:03
Király volt!
#7 sipospista 2017. 01. 30. hétfő 19:20
Ez igen.
#6 feherfabia 2016. 06. 1. szerda 07:04
Tetszett!
#5 zoltan611230 2014. 05. 11. vasárnap 07:21
Jo
#4 stallionhunk 2013. 11. 12. kedd 21:44
Király volt!
#3 A57L 2013. 10. 26. szombat 04:17
Egész jó.
#2 Alhambra 2003. 04. 3. csütörtök 16:06
Lehet, hogy elmegyek szakmunkástanulónak?:)
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?