A+ A-

Munkacíme: t

Szeretünk bringázni és evezni, így tavaly nyáron megpróbáltuk vegyíteni a kettőt. Beneveztünk egy 10 napos Tiszabecs-Tokaj vizitúrára, előtte pedig kerekeztünk egyet a környéken. A tiszabecsi kempingben sátraztunk a tekerés alatt, innen csillagtúráztunk bérelt bicajokkal Szatmárcsekére, Túristvándiba és a bukó-gáthoz. Szép, meleg időnk volt, élveztük nagyon.
Aztán indult a vizitúra kb. 70 fős csapattal és 4 személyes kenukkal. Mivel a csomagokat autó hozta utánunk, a 4 fős kenukba négyen ültünk. Mi Gáborral és Anitával, egy 20-22 éves fiatal párral kerültünk egy hajóba. A napi adagok 15-30 km-esek voltak, így nem kellett megerőltetni magunkat. Sokat csorogtunk, azaz csak ültünk a kenuban, beszélgettünk, napoztunk, néztük a tájat - közben pedig a Tisza tette a dolgát, sodort bennünket a cél felé. Ha jó kikötőhelyet láttunk, megálltunk pihenni, labdázni. Általában több hajó haladt konvojba, amelyek természetesen napról-napra változtak, de a mag azért állandó maradt - a közel azonos életkor, érdeklődés és evezési-készség kovácsolt össze bennünket. Ahogy jobban megismertük egymást, egyre szemtelenebb ugratások, beszólások, fröcskölések következtek. Persze főleg mi, fiúk fröcsköltük a lányokat, hogy a fürdőruha, póló minél többet mutasson a mellekből... Gáborék hozzánk hasonlóan visszafogottabb pár voltak, de a 6. nap Gábor megfűzött, hogy a lányok miatt nem ártana egy kis borulás, mondjuk közvetlenül kikötés előtt, a homokpad mellett. Kenut borítani ugye nem nehéz, sikerült is, és a lányok meglepően jól fogadták a dolgot. A "cici-szépségversenyt" a párom nyerte, ebben a versenyszámban azt hiszem verhetetlen. A 75B és C között valahol félúton lévő melleiért majd megőrülök, és szemmel láthatóan Gábornak is nagyon tetszettek, ráadásul 165 cm-es magasságához 58kg társul, sportolunk rendszeresen, így igazán jó ránézni: „van rajta mit fogni”. A lányok alig kászálódtak ki a vízből, már másik két hajó is mellénk húzódott, majd kikötött, mondván, milyen szép homokos itt a part. Egy kis napozás után labdázást javasoltunk - valamiért szerettük látni a lányokat, ahogy felugrálnak a labda után.
Indulás előtt a fiúkkal elballagtunk a fák közé elvégezni a dolgunkat. Imi felvetette, hogy 3 nap múlva Tiszabercelhez érünk, ahol a szüleinek van egy kis nyaralója a kemping mellett, olyan magas lábakon álló, 60nm körüli jellegzetes Tisza-parti kis házikó, és ott rendezhetnénk egy kis társasjátékos estet. A párom él-hal a társasjátékokért, így megkérdeztem, hogy milyen játékaik vannak? Imi mosolyogva közölte, hogy sokféle, de a Gazdálkodj okosannál jobban szeretik a saját fejlesztésű erotikus társasjátékot. Szó szót követett, röviden a lényeg: párok játsszák, kártyával, sörösüveggel és egy kis alkohollal. A körben ülők között forog az üveg, majd megáll és valakire mutat, aki húz a nemének megfelelő 1-es fokozatú kártyák közül egyet, majd megpróbálja teljesíteni a feladatot. Ha nem sikerül, innia kell egy kis pohárral majd egy szinttel feljebb ismét ő következik. A szintek természetesen egyre erotikusabb töltetűek. Újításként javasoltam, hogy kérdések is szerepeljenek a kártyákon, amolyan legyen ön is milliomos jelleggel, és ezek megválaszolása és meg nem válaszolása is járjon a fentebb említett következményekkel, mivel a példaként elmondott szintfeladatok kizárólag erotikusak voltak; egyrészt hogy adjunk egy kis esélyt a műveltségnek is, másrészt a lányokat is talán könnyebb így rávenni a játékra. Ezen a ponton derült ki, hogy az Imiék hatosfogata nem először játssza a játékot, így újak csak mi lennénk a Gáborékkal, de rendben, legyen. Megbeszéltük, hogy Imiék bemennek Nyíregyházára alkoholt, ropogtatnivalót, mézet és egyéb kellékeket vásárolni - én Bailey’s-t kértem, tudtam, páromnál ez a nyerő.
Izgatottan indultunk vissza a hajókhoz, ugyanakkor egy kicsit össze is szorult a gyomrunk: hogy fogjuk mi erre rávenni a lányokat? Próbáltunk ügyeskedni, egyre sikamlósabb témák felé tereltük a szót, úgy intéztük, hogy a lányok egyszerre menjenek zuhanyozni stb. Úgy éreztük, jól halad az ügy, de hogy ez elég lesz-e, azt még mindig nem tudtuk. Aztán elérkeztünk az utolsó naphoz, előtte este igyekeztünk úgy intézni, hogy jól kialudjuk magunkat, majd időben indultunk útnak a konvojjal, hogy nyugisan haladhassunk és legyen időnk eleget napozni-labdázni útközben. Közben Imiéket is bevontuk a lányok fűzésébe, persze náluk a barátnők is tudták, miről van szó, segítettek is. A fiúk egyre jobban cukkolták a lányokat, amire ők monokiniztek, visszaszóltak, még sikamlósabb témák felé terelték a szót, így párjaink is felbátorodtak, időként elpirultak. Egy szájhősködés után elkerülhetetlen volt, hogy egymás párjait kelljen naptejjel kenegetnünk - tehát szépen alakultak a dolgok.
Mikor Ibrányba értünk, mi Gáborral már gyomorgörcsösek voltunk, de sátorállítás után Imi odajött hozzánk és úgy mellékesen meghívott bennünket a szülei nyaralójába egy kis borozgatásra, beszélgetésre, társasjátékra.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.78 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zsuzsika 2016. 10. 20. csütörtök 08:14
Gyengécske.
#8 feherfabia 2015. 10. 11. vasárnap 07:37
Gyenge!
#7 A57L 2013. 12. 23. hétfő 07:39
Egész jó.
#6 papi 2013. 09. 24. kedd 19:53
Kicsit kajla történet.
#5 gyuri0926 2011. 10. 26. szerda 07:32
Shavo még jó hogy tudja ,neki pinája és nem fasza , ezt akarod mondani.Madrid az egyik legnagyobb történelmi multú , hatalmas nép , a spanyol , országának a fővárosa , egy intelligens ember annyíra nem piás , hogy ezt elfelejtse , ahogy a nemét sem felejti.
Amúgy pedig , ha igaz amit írsz , akkor egy normális férfi nem eröszakol meg egy részed nőt .
#4 Shavo 2011. 10. 25. kedd 10:34
Véleményem szerint ez nem oszt nem szoroz a történet minőségén, hogy egy ittas nő eltéveszti-e Portugália fővárosát avagy se.
#3 gyuri0926 2011. 10. 25. kedd 09:04
Addig olvastam ,amíg Portugália fővárosa Madrid , tovább már nem érdekelt , senki ne hencegjen azzal , hogy mennyíre hülyékkel áll szóba . SZÉGYEN.A gruppen és az inteligencia nem mondanak ellent , sőt !Belöled ennyi elég volt pont_pont_pont
#2 joozsi 2011. 10. 25. kedd 06:06
Szexpartiba, féltékeny ember ne menjen!
#1 Törté-Net 2011. 10. 25. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?