A+ A-

Vodka juice

- Most már idetalálsz?
- Így már OK, csak a GPS tudatlan. 10 perc és ott vagyok!
- Jó, addig felöltözöm.
- Ne! Minek?
Kuncogok egy sort és kinyomom a telefont. Beszélgetés közben meg is száradtam, lévén, hogy a tus alól ugrottam ki a telefonért. Még bemasszíroztam a bőrömbe a kedvenc vaníliás testápolómat, vakoltam egy adag sminket és már a nyitott hűtőben túrtam jégkockáért. Kell a vodka - juice - omba sürgősen! Remegek az izgalomtól, azt sem tudom, mihez kapjak, de már a második pohárral is végeztem. Idegességemben tényleg elfelejtettem felöltözni, így amikor felzengett a kaputelefon, még teljesen pucéran rohantam az ajtóhoz.
- Gyere! 4. emelet, tetőtér! - csicsergem a készülékbe. Nyögés.
- Lift nincs?
- Puhány vagy!
- Frászt, csak másra tartogatom az erőmet!
Végül is csak csapódott a bejárati ajtó és elindult fölfelé. Pánik! A lakás kupiban én meg meztelen. Gyorsan felkaptam egy hanyagul a fotel szélén felejtett óriási inget, egyik lakótársam tulajdonát és már mehettem is ajtót nyitni, mert vendégem a nyavalygás ellenére ritka gyorsasággal felért az emeletre.
- Szia, kislány - vigyorog, és végigmér tetőtől talpig. Hosszú, hullámos hajam copfba fogva enyhén napbarnított bőröm, formás, kerek melleim, lapos hasam, simára borotvált puncim és hosszú vékony lábaim mind fedetlenül tárultak elé, egy pillanatra nagyon ledöbbent, meglepte, hogy, így fogadom.
- Szia, Doki - összefogtam az ingem és szó nélkül félreálltam az ajtóból.
- Mekkora rendetlenséget hoztál össze! Ezt mind egyedül csináltad? - mondta a nappaliba lépve.
- Nem. Két hímnemű lakótársam van. Szintén elfoglaltak, nem nagyon időzünk a pakolással mostanában, vizsgaidőszak van. Én meg... készülődtem, na.
- Azt nem is mondtad, hogy pasikkal laksz! - kiáltott fel meglepetten.
- Nem kérdezted! Bár nem is nagyon látjuk egymást. Tomi sportösztöndíjas az egyetemen, folyton aktívkodik, szinte csak aludni jár haza, Ádám meg két szakot csinál párhuzamosan, egyik suliból rohan a másikba, utána meg csatlakozik edzeni valamerre Tomival. Bulizni járunk együtt néha, meg esténként összefutunk itthon, de ennyi. Mindenki rohan a dolgára.
- Aha. Szóval két sráccal élsz és hálsz! Nem akarsz mesélni kicsit?
- Nincs mit, nem hálunk együtt. - nem is hazudtam nagyot. Pedig nem akármilyen srácok volt szó. Tomi, a kétajtós szekrény termetével és a hihetetlen kék szemével kezdettől fogva tetszett. Egyetlen egyszer kavarodtunk össze, mikor egy habparty - ról hazajövet rettentő részegen együtt álltunk be a tus alá és pár perc múlva már arra eszméltem, hogy a hatalmas erejével felemel és a csempének nyomva vágja belém a gigászi farkát. De annyira le voltunk ittasodva, hogy félbehagytuk és mindenki beájult a saját ágyába. Másnap szinte semmire nem emlékeztünk, egy kávé mellett próbáltuk összerakni az éjszakai eseményeket. Ádám segített a részletekkel, majd hagytuk a témát, többé nem is került szóba. Bár még aznap Ádám kacsintva odasúgta, hogy az ominózus pillanatban épp belépett a fürdőbe (szintén ittasan) és az elé táruló látványtól földbe gyökerezett a lába, és percekig el sem moccant az ajtóból, mondván, annyira tetszett neki a gyönyörtől eltorzuló arcom, hogy alig fért el a nadrágjában. Én csak irulni pirulni tudtam ettől a vallomástól, bár Ádám sem egy megvetendő falat, pláne mióta eljárt Tomival edzeni. Az okos, mindentudó szeme és harapnivaló szája akkor nagyon beindította a fantáziámat.
- Akkor nem várhatók haza mostanában? -kérdezte Doki, kibillentve merengésemből szemtelen vigyorral.
- Soha nem tudni, ki mikor esik be az ajtón. De mindegy is nem? Úgyis indulunk! Salsa, Salsa, Salsa! - kiáltottam és beriszáltam a fenekem a szobámba a külön erre az estére vásárolt ruhácskámért.
- Jó lesz? - kérdezem és az orra előtt lengettem a vállfán lengedező jelentéktelen mennyiségű anyagból kreált szoknyát.
Közben észre sem vettem, hogy a boldog ugrándozásban megint szétnyílt az ing rajtam, így gyakorlatilag semmim nem maradt elfedve.
- Te ittál? - kérdezi, és felváltva tekintett a konyhaasztalon lévő Absolut - os üvegre, és a meztelen melleimre.
- Picikét! -mosolygok ártatlanul. - Tudod, hogy milyen ideges vagyok?! Már mióta beszélgetünk arról, hogy meglátogatsz és elviszel táncolni. És az elmúlt pár napban kicsit megint túlfűtöttek lettek a mail - jeink, és és és és és tudom, hogy régen jó volt együtt, és hogy csak arról szólt a kapcsolatunk, de annak már öt éve és én féltem, hogy már nem tetszem, hogy kövérnek látsz, csúnyának és különben is a tánchoz szoktam kicsit melegíteni és és és és... - csak hadartam a sok baromságot, mentegetőztem összevissza, beszéd közben pedig odaléptem az asztalhoz és gyorsan összedobtam még egy koktélt majd egy levegővel ki is ittam a poharat. Közben hadartam tovább:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.38 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 genius33 2012. 11. 26. hétfő 07:26
Nemrossz smile
#5 Shavo 2011. 09. 23. péntek 11:42
Elmegy.
#4 v-ir-a 2011. 09. 22. csütörtök 20:17
nekem nagyon tetszett, nálam a 10 pont megy simán smile
#3 dollyka 2011. 09. 22. csütörtök 17:06
Nem rossz. Ha van még írd meg azt is.
#2 Pavlov 2011. 09. 22. csütörtök 08:10
Nagy kedvencem ez a történet!
#1 Törté-Net 2011. 09. 22. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?