A+ A-

Rami

Sziasztok!
Raminak hívnak. Nekem is lenne egy izgi történetem. Köztem és az öcsém között már 3 éve tart ez a viszony. Én most 26 vagyok, ő pedig 17.
Szóval három éve kezdődött a dolog. Logikusan számolva én akkor 23 voltam az öcsém pedig 14. Épp akkor lett vége egy 4 éves kapcsolatomnak ami annyira lesújtott,hogy egy jó ideig nem akartam pasit magam mellé. Még szexhez sem. Teltek múltak a napok,hetek én pedig egyre nehezebben viseltem a szexhiányt. De még így sem akartam más pasival az ágyba bújni. A gondolataim az exem körül forogtak állandóan. Így hát maradt a masztizás. Olykor-olykor egy szexfilmmel is rásegítettem a dolgokra. A pornóra hamar ráuntam így hát áttértem a sima szexfilmekre amiknek azért történetük is van. Az egyik este épp olyat sikerül elcsípnem ami két testvérről szólt, akik teljesen belezúgtak egymásba. Először kicsit furcsán hatott a dolog. Olyannyira,hogy el is kapcsoltam róla folyton, viszont egy idő után azt vettem észre,hogy egyre sűrűbben térek vissza a filmhez. Nagyon felizgatott a dolog pedig akkor ez az egész nagyon távol állt tőlem. Mivel csak egy öcsém van rögtön ő jutott róla eszembe. Eljátszadoztam a gondolattal,hogy "Mi lenne ha.." Aztán persze gyorsan elhesegettem ezeket a gondolatokat, hogy "Ugyan már!" Aztán megint előtört bennem az,hogy "Mi lenne ha mégis..." Így szenvedtem a film feléig mire végül beadtam a kulcsot. Gondoltam ha csak fantáziálgatok róla az még nem bűn. Szóval elkezdtem fantáziálgatni az öcsémről miközben masztiztam. Soha életemben nem voltam így felizgulva masztizás közben. Hatalmasat élveztem. Aztán még egyet a film végén. Ettől a naptól fogva gyökeresen megváltozott minden. Maszti közben már csak az öcsémre gondoltam. Még film sem kellett hozzá. Minden nap szinte alig vártam,hogy hazajöjjek a munkából és ismét masztizhassak. Bár tényleg nagyon jó volt mégis hatalmas nagy bűntudatom volt. Lassan azon kaptam magam,hogy egyre többet nézem az öcsémet. Egyre többet vagyok a közelében. Kezdtem félni,hogy ez már beteges de egyszerűen nem tudtam magamnak parancsolni. Lassacskán már a masztizás sem tudott eléggé kielégíteni. Többre vágytam. Az saját öcsémre. Akkora volt a vágy,hogy elhatároztam ha törik ha szakad akkor is ki fogom próbálni,hogy milyen vele. Csak még azt nem tudtam,hogy hogyan fokok nekikezdeni. Sokszor jutottam arra,hogy nyíltan megkérdezem őt de féltem attól,hogy esetleg elmondja anyánknak. Édesapánk már nem élt/él. A vágyam az öcsém iránt azonban egyre erősebb lett a lelkifurdalásomnál. Egyszer mikor fürödni ment odaosontam a fürdőszoba ajtóhoz és kukkoltam,hogy mikor megy be a zuhanyfülkébe. Amikor bement és behúzta az ajtaját bekopogtam és megkérdeztem,hogy bemehetek-e rendbe tenni az arcom. Ebben semmi különös nem volt mivel amíg egyvalaki tusolt addig a család másik tagja a tükör előtt állt és ténykedett. A zuhanyfülkébe egyébként sem lehetett belátni. Szóval az öcsém csak annyit felelt,hogy "Gyere!".
Én gyorsan bementem és odamentem a csaphoz amit gyorsan meg is nyitottam mintha "ténykednék". Persze állandóan a zuhanyfülkét néztem még akkor is ha csak az öcsém körvonalait láttam. Nagyon izgatott voltam. A szívem a torkomban dobogott. Tudtam,hogy vagy ma este vagy soha! Az sem érdekelt ha beköp anyámnak. Visszaosontam az ajtóhoz és halkan ráfordítottam a kulcsot. Aztán ismét visszamentem a csaphoz. Megmostam az arcom mivel úgy éreztem,hogy meggyullad a forróságtól. Aztán az zuhanyfülke felé fordultam és szép lassan levettem a pólóm és a bugyim. Ott álltam anyaszült meztelen. Nekitámaszkodtam a csapnak és elkezdtem halkan masztizni. Vagy 10 percen keresztül amíg az öcsém nem végzett. Mikor elzárta a zuhanyt kiszólt,hogy "nem végeztem-e még?" Én csak annyit mondtam,hogy nem. Annyit felelt,hogy akkor adjam már be neki a törülközőt mert szeretne kijönni. Így is tettem. Ekkor már a szívem majd kiugrott a helyéről mert tudtam,hogy még néhány másodperc és kilép a zuhanyból én meg ott állok meztelen. Az a pár másodperc szinte óráknak tűnt mígnem az öcsém kilépett az zuhanyból derekán a törülközővel és egyenesen rám bámult. Nagyon meglepődött. Gondolom azért mert nem sűrűn meztelenkedtünk egymás előtt. Azt kérdezte kicsit ijedten: "Hát te mit csinálsz?" Ekkor összeszedtem minden bátorságom és azt mondtam,hogy őt várom, illetve,hogy arra gondoltam,hogy esetleg nem-e mosná meg a hátam. Eléggé meg volt döbbenve. Nem értette,hogy miért neki kellene megmosni a hátam. Ismét erőt vettem magamon és csak annyit mondtam neki,hogy ne kérdezősködjön annyit hanem inkább jöjjön be velem és mossa meg a hátam. Teljesen hülyén éreztem magam de mégis játszottam a lazát. Végül is kötélnek állt. Kintről akarta megmosni a hátam de rászóltam,hogy jöjjön be mert minden tiszta víz lesz. Akkor azt mondta,hogy úgy meg tiszta víz lesz a törülközője. Erre én közöltem vele,hogy akkor talán vegye le. Elkezdett hebegni-habogni,hogy ő most fürdött és inkább megy és felöltözik. Nem akartam elengedni úgyhogy határozottan megfogtam a kezét és behúztam magam mellé.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.77 pont (152 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 cscsu50 2018. 05. 24. csütörtök 08:08
remélem alakul
#11 Andreas6 2017. 10. 5. csütörtök 07:17
Elmegy.
#10 zoltan611230 2017. 09. 20. szerda 09:07
Majd alakult..
#9 zsuzsika 2014. 07. 18. péntek 12:49
Gyenge.
#8 listike 2014. 01. 21. kedd 06:59
Kevés.
#7 Shavo 2011. 09. 23. péntek 13:24
Átlagos.
#6 sanyi0227 2011. 09. 19. hétfő 13:08
mi hamarabb
#5 cityoftroy 2011. 09. 17. szombat 18:56
várjuk ......
#4 bikmakk 2011. 09. 16. péntek 15:12
Folytasd!
#3 pali13 2011. 09. 16. péntek 13:17
gyengécske
#2 vakundok 2011. 09. 16. péntek 00:54
Szerintem ez már volt!
#1 Törté-Net 2011. 09. 16. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?