A+ A-

Balatonon

Forró nyári hőség volt az ország egész területén. Dia legjobb barátnőjével, annak párjával és haverjával ment le a Balaton partra, hogy a kánikulát ott vészeljék át. Délelőtt 11 körül érte le, a két srác egyből megcélozta az egyik vendéglátó egységet és felöntöttek pár sört a garatra, míg a két lány kifeküdt napozni.
- Nincs kedved bejönni velem a vízbe? -nézett Diára Tomi, barátnőjének a férjének a haverja.
- Nem is tudom - a nap pont a szemébe sütött, ahogy a férfire nézett, ezért hunyorítania kellett.
- Ne kéresd magad -végignézett a lányon, gyönyörű vékony, hosszú combjain, feszes lapos hasán, és kerek, formás mellein. Rég látott már ilyen kívánnivaló női testet, és szinte beleremegett a gondolatba, hogy mi lenne ha... de Diának van barátja, aki a munkája miatt nem tarthatott velük.
- Egye fene -halvány mosoly jelent meg az arcán- bemegyek.
- Helyes -kezet nyújtott a lánynak, és felsegítette- majd jövünk -szólt a haverjának, felkapta a gumimatracot, és elindultak.
- Tuti hideg a víz.
- Állítólag egész jó -a lépcsőhöz érve előre engedte a lányt, aki egy pillanatra megállt az alsó foknál, és belógatta a lábát -na, mi az?
- Hidegnek tűnik -nézett vissza fintorogva a válla felett.
- Csak az első percben az, utána megszokod.
- Remélem, mert ha nem akkor kijövök -tovább indult, apró lépteket tett meg a vízben, míg derékig nem ért neki.
- Egész kellemes -Tomi nyakig elmerült a vízben, majd Dia mellé sétált, és a mit sem sejtő lányt hírtelen jól lefröcskölte.
- Na, megállj! -hírtelen érte a víz, de már nem tehetett semmit.
- Na? -hatalmas vigyorral nézett a lányra.
- Elveszem a matracod -és már ki is kapta a kezéből. Oldalt fektette és ráhasalt -ez már az enyém.
- Legyen - még mindig nevetett - én megvagyok nélküle is. Beljebb megyünk?
- Persze -elindultak beljebb. A víz tele volt fürdőzőkkel, akik mind élvezték a meleg adta lehetőséget, és lubickoltak a vízben.
- Mesélj valamit magadról.
- Mit meséljek?
- Például, hogy miért vagy egész nap morcos?
- Annak tűnők?
- Igen, annak.
- A barátom miatt van. Három éve vagyunk együtt. Az elején még szakított rám időt, ám most már rám sem hederít. Éjjel nappal dolgozik. A hét minden napján reggeltől estig. Amikor pedig végre hazaér akkor sem velem foglalkozik, hanem eszik, iszik, aztán alszik, mert fáradt. És ezt még meg is értem, de az ilyen napokat, mint a mai is igazán tölthetné velem, de nem teszi. Hát ennyi, nem akarlak ezzel untatni.
- Nem untatsz. - a lány gyönyörű, feszes segge pont a víz felszínén úszott, és le sem tudta venni róla a szemét. Megkívánta a lányt, és érezte, hogy lehet nála esélye, hiszen dacos a barátja miatt, aki inkább dolgozik, mint sem vele legyen -én nap, mint nap mások bajait hallgatom, és próbálom megoldani őket.
- De ez a szabadnapod, ezt élvezd.
- Élvezet téged hallgatni - sármos mosoly jelent meg az arcán, tekintete egy pillanatra találkozott a lányéval, akinek szeme felcsillant, éreztetve a sráccal, hogy sikerült megfognia- meddig mennyünk?
- Ameddig akarod. Engem a matrac a túlpartra is átvisz -mosolygott- te jól úszol?
- Igen, de a jelzőbolyán túl nem szeretnék menni -nevetett.
-Oké, rendben. Addig mehetünk, aztán vissza.
- Értettem főnökasszony -mindketten nevettek, Tomi érezte, hogy ez az a pillanat, amikor közeledhet a lányhoz, finoman megérintette a derekát, és gyengéden tolni kezdte -segítek, nehogy elfáradjon a lábad.
- Köszönöm -a víz még csak mellkasig ért a srácnak- jólesik a törődés.
- Megteszem, amit tudok -finoman balra fordította a matracot- ne menjünk a bolyáig, inkább menjünk végig a strand széléig és vissza. Úgy tovább tart, és tovább élvezhetem a társaságod.
- Persze -elmosolyodott- biztosan az én nyavalygásom akarod hallgatni.
- Igen, bírom a nyavalygásod -felnevetett, majd finoman vizet locsolt a lány hátára -vigyázni kell, nehogy leégj.
- Figyelmes vagy.
- Igyekszem - lassan simította végig a lány hátát, ügyelt rá, hogy mindenütt vizes legyen, ám ezzel nem érte be. Tekintete ismét a seggére szegeződött, és nem bírt ellenállni, kezét lassan, határozottan vitte egyre lejjebb, míg el nem érte a derekát, ekkor a lány arcát figyelte, majd tovább indult egészen addig, míg tenyerét be nem töltötte formás feneke. Dia meg sem rezdült, Tomi nem tudta, hogy feltűnt-e a lánynak, vagy sem. Vagy pedig igen, és engedi, de nem aggódik emiatt. Gyengéden belemarkolt a lány hátsójába, majd simogatni kezdte miközben lassan tolta előre. Farka az izgalomtól már mereven áll. Minden porcikája kívánta a lányt, aki csak feküdt a matracon, és nézett előre, láthatóan máshol jártak a gondolatai. Tomi keze ekkor tovább indult, lágyan simogatta, és közben be-bekalandozott a lány lába közé. Körülöttük nem sokan voltak, így nem zavartatta magát. Ujjaival finoman kitapintotta a lány punciját.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.88 pont (60 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2016. 08. 16. kedd 09:28
Azért nem olyan rossz.
#5 feherfabia 2016. 08. 10. szerda 06:14
Tetszett!
#4 zsuzsika 2014. 11. 17. hétfő 09:19
Gyenge.
#3 tiborg 2011. 08. 23. kedd 09:26
Na, ez nem sok....lehet 4
#2 enyigmo 2011. 08. 22. hétfő 11:05
Dögunalom!
#1 Törté-Net 2011. 08. 22. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?