A+ A-

Katalin tanárnő

Májusi nap volt mikor Viktor történetünk hőse a csónakázó tó körül sétálgatott, míg az osztálytársai az órán ültek, és szorgalmasan jegyzeteltek. Viktor nem akart erre a két órára bemenni mert nem szerette a tanárnőt, aki a tantárgyat tanította, na meg a tantárgyat sem, és nem volt jelenléti ív sem a tanárnőnél, így ráadásul meg is tehette. Kisétált a szigetre a tó közepén és csendben elkezdett írogatni a naplójába. Megfigyelte, ha csendben van az emberek sokszor észre sem veszik, hogy ott van. Most is így volt ez.
Két 45 év körüli nő sétált arra kis batyuval a hátukon le telepedtek a fal tövében és elkezdtek neki vetkőzni a napozáshoz. Viktor kicsit hátrébb egy padon ült és figyelte a két csinos hölgyet ahogy azok levetkőztek és felvették a fürdőruhájukat. Egészen belefeledkezett ebbe mikor megszólalt a telefonja emlékeztetője hogy idő van és vissza kell érnie a suliba. Nem szeretett sietni ezért bőven hagyott magának időt hogy kényelmesen visszatudjon érni az iskolába ami 10 percre volt onnan. Épp ezért úgy gondolta marad még és elnézegeti a két hölgyet akik már épp a bikini felsőjüket akarták levenni mikor az egyikük észre vette és ott találta magát Viktor szemei közt. Finoman szólt a barátnőjének aki megszakította a mozdulatot magán hagyva a bikini felsőt. Viktor várt még egy kicsit majd belátva hogy itt már nem történik semmi jó elindult a suliba. 2 perce maradt az óra kezdéséig mikor belépve azt látta hogy rajta kívül csak egy lány maradt a terembe Ő is sietve készülődik el menni.
- Többiek hova lettek?
- Elmentek mert ez az utolsó nap és holnap már nem kell jönnünk és nem érnék el a vonataikat.
- Ez oké de nem mindenki vonatos.
- A többiek meg leléptek nem akartak maradni a tanárnő óráján és Én sem.
Azzal a vállára vette a táskáját és villámgyorsan kihúzott a teremből. Viktor úgy döntött Ő is követi a példát és már éppen készen volt mikor belépett Katalin tanárnő a terembe. A tanárnő gyönyörű volt, karcsú, alakja mint a homokóráé, amit csak kiemeltek tökéletesen kerek feszes mellei.
Viktor tudta innen nincs menekvés. A mókás bár ezt ő nem tudta hogy osztálytársaiban éppen Ő indította el a gondolatot hogy el is lehet menni és utolsó tanítási nap végén a hónapban miért is ne. Viktor levelezőn tanult. A tanárnő kicsit meglepődött a létszámon pláne mert eddig se voltak túl sokan az óráján csak a stréberek de már őket is megfertőzték a többiek. :) Bár azon meglepődött hogy éppen Viktort találja a teremben mint egyedüli diákot. Itt egy pillanatra nézzük meg hogy miért is lepődött ezen a tanárnő. Viktor általában kihagyta ezeket az órákat és csak néha járt be. Egyszer egy félévben egy alkalomra ami 4 *45 percet jelentet csak ,hogy lássa a tanárnő hogy Őt is érdekli. Viktor szerencsés volt. Már amit tudott magáról, okos, kedves, udvarias Jóképű és férfias. Nem sportolt, de az alakja jó volt hála nagyapjával és testvérével való favágásoknak. Széles vállai és izmos karjai voltak. Jól öltözködött. Amit viszont Viktor nem tudott az az volt hogy a Katalin tanárnőnek már az első évtől fogva nagyon tetszett. Viktor ha tehette bókolt a tanárnőnek és mosolygott rá és igyekezett minden tiszteletet megadni ami egy ilyen csinos szexi fiatal okos Nőnek jár. Fontos hogy nőnek. Bár ezt Ő nem tudta csak Ő kezelte úgy tanárnőjét mint egy nőt a többi diák csak az életét megkeserítő tanárnőt látta míg Viktor az igazi nőt. Tanárnő ezért enyhén osztályozta szóbeliken és nem volt túl szigorú hozzá és persze a többiekhez sem. Csak a tanárnő tudta az igazat. Hát ennyit hősünk szerencséjéről.
- Jó napot tanárnő!
- Többiek?
- Az egyik felének indult a vonata a másik fele pedig kivitte őket az állomásra, hogy le ne késsék.
A tanárnő elmosolyodott tetszett neki a felelet és tudta hogy általában nem követte nagy érdeklődés az óráit.
- És Te hogy hogy itt maradtál? Elvesztettél egy fogadást?
- Nem Én csak kíváncsi voltam az órára - mondta Viktor.
- Te kis pimasz Az igazat mond - mondta a tanárnő szigorúan, amitől Viktor kicsit meg is ijedt és kimondta az igazat.
- Későn értem vissza a tóról - mondta Viktor
- Na azért - felelte a tanárnő kicsit megenyhülten.- És mivel ilyen kíváncsi vagy hát megtartom neked az első két órát. - mondta egy kis gúnnyal a hangjában. Azzal belekezdtek az anyagba. Viktor kitartóan hallgatta amit a tanárnője beszélt aztán egyszer csak elkezdtek a gondolatai elkalandozni. Bele merült a fantáziájába. Már éppen a bugyit vette le a tanárnőről mikor hirtelen egy könyv csattant az asztalán. Felriasztva ezzel a szép álmából hősünket.
- Figyelsz Te rám egyáltalán? - Kérdezte tőle a tanárnő kicsit mérgesen.
- Bocsánat elkalandoztam - mondta kicsit dadogva Viktor az ijedtségtől.
- Azt látom - mondta a tanárnő egy kicsit mosolyogva de szigorúan. - Na jó, ha most elmondod nekem hogy merre jártál éppen, akkor talán nem kapsz tőlem egy elégtelent erre az órára. - hangja már nem csak szigorú de rideg is volt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.12 pont (133 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 sunyilo 2018. 02. 24. szombat 12:36
tiborg milyen 9-ről beszélsz? 10!
#15 vakon54 2017. 09. 3. vasárnap 21:45
Ez csak 10 pont lehet.
#14 feherfabia 2015. 12. 12. szombat 07:22
Nagyon tetszett!
#13 tiborg 2014. 12. 20. szombat 05:44
Mi ebben a 9 ??????????
#12 tiborg 2014. 12. 20. szombat 05:43
Mi ebben a 9 ???????????
#11 A57L 2013. 11. 14. csütörtök 05:11
Nagyon jó.
#10 izmos22 2013. 07. 17. szerda 00:29
Bárcsak engem venne kezelésbe egy ijen tanárnéni jò lett
#9 zsuzsika 2013. 07. 11. csütörtök 09:41
Nem rossz.
#8 Shavo 2012. 10. 27. szombat 10:21
Ez a történet is szerepelt már.
#7 Rinaldo 2012. 10. 24. szerda 06:46
Jó kis történet.
#6 kgb74 2012. 10. 3. szerda 14:17
jó a story
#5 genius33 2012. 04. 2. hétfő 07:42
Jóóó smile Folytatást akarok! smile
#4 v-ir-a 2012. 03. 31. szombat 21:35
nekem is tetszett...
#3 Kaszkadör 2012. 03. 30. péntek 08:44
Nagyon tetszett.
Lesz folytatása ?
#2 Rinaldo 2012. 03. 30. péntek 08:22
Nagyon jó a történet.Iskolai távollétböl egy jól sikerült szeretkezés lett.
#1 Törté-Net 2012. 03. 30. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?