A+ A-

Repülős kaland

Munkám során rengeteget utazok egyik fölrészről a másikra. Tartós kapcsolatom nincs, mivel a távkapcsolatnak nem vagyok a híve, ellenben amikor van egy kihagyhatatlan alkalom, akkor arra rámozdulok. Ilyen alkalom volt a legutóbbi utazásom során is a repülőn.
Félúton járhattunk, amikor felébredtem. Pont arra jött egy nagyon csinos légi utas kísérő és mivel úgy megittam volna, egy jó bort megkértem hozzon egy pohárral. Tíz perccel később meg is jelent a csodás hölgy. Akkor vettem észre milyen szép lábai vannak és, hogy milyen jól áll neki az uniformis, a hátrafogott gyönyörű, hosszú fekete haja már csak kedves ráadása volt az összképnek.
Ahogy odaért hozzám és kitöltötte volna az italom, hirtelen megbillent a gép és persze végiglocsolta az ingemet. Azonnal törölgetni kezdett egy pincérkendővel, de rászóltam, hogy inkább ne, mert csak szétkeni. Felajánlotta, hogy a számukra fenntartott pihenőkabinból hoz egy törülközőt és megfelelő szereket.
Amíg távolt volt összeszedtem magamat, de mivel a mosdó foglalt volt így utána mentem, hátha arrafelé is van csap. Nem is csalódtam, mert a függöny mögött ott volt a hölgy és épp készítette elő a szereket. Én bementem és levettem az ingemet majd elkezdtem takarítani és miután kész voltam a hölgy felé fordultam.
- Igazán sajnálom uram, hogy ez történt!
- Ugyan semmi probléma nincs, előfordul az ilyen.
- Most látom, hogy a nadrágja is olyan lett. Ki kellene azt is tisztítani mielőtt megszívja magát.
- Igaza van, ha nem zavarja akkor leveszem ezt is.
- Nem, nem zavar.
Miután levettem a nadrágomat elkezdtem pucolni, és amíg takarítgattam hátra pillantottam és jobban szemügyre vettem a leányzót. Tényleg csodálatos volt és már magamban a fantasztikus fenekét dicsértem. Természetesen ez az alsó tájamra is hatással volt de nem vettem róla tudomást csak akkor amikor a lány felé fordultam
- Te jó isten! mondta
- Ó igazán sajnálom, nem figyeltem oda.
- Igazán zavarban vagyok, nem is tudom, hogy mi mondjak.
Enyhén szeplős arca elpirult és lesütötte a szemét. Látszott rajta, hogy zavarban van persze én sem éreztem magam a legkellemesebben. Miután ismét a szemébe néztem láttam rajta az izgalmat és a szenvedélyt. Nem is akartam tovább teketóriázni közelebb léptem hozzá, ő éppen a pulthoz dőlt hátulról. Kínosan közel értem hozzá és ekkor elkezdtünk csókolózni.
Hihetetlenül szenvedélyes volt, nem is tudom, hogy mikor éreztem ilyet utoljára. Úgy tűnt, hogy neki is kezd elszállni a valóságérzéke, mert elkezdett turkálni az alsómban és belül húzgálni kezdte a bőrt a farkamon. Jól esett, de nem hagytam magam és letérdeltettem magam elé. Tudta mit akarok és elővette a méretes péniszem és előbb csókolgatni majd finoman szopni kezdte azt. Hihetetlen jól csinálta és nem is kellett volna sok, hogy elmenjek. Ezt ő is megérezhette, mert kérdően nézett rám, hogy milyen irányba menjünk tovább. Én tudtam, hogy mivel rég nem voltam csajjal így ha elkezdem döngetni akkor ott megyek el hamar úgyhogy inkább azt választottam, hogy teliküldöm a száját.
Megfogtam a fejét a két kezemmel és a hátát nekitámasztva a szekrénynek elkezdtem keményen szopatni. Nem volt ellenére, sőt kifejezetten gyakorlottnak tűnk. Nem is bírtam sokáig így a végén begyorsítottam rádőltem a fejére és hatalmas adagokban lőttem tele a száját. Meglepődtem mennyi jön belőlem, mert láthatóan igen nehezen nyelte az adagomat, nem is tudta az egészet eltűntetni így a szája szélén ki is folyt.
Miután fejben összekaptam magam feltettem őt a szekrényre és a bugyiját lehúzva a szoknyáját rajta hagyva nyaltam. Élvezte és keményen húzta a fejemet a pinájára. Jó ideig nyaltam de mielőtt elment volna abbahagytam a nyalást. Leszállt a szekrényről és megfordult felkínálva a pináját nekem. Miután kellően nedves volt és megfelelően pucsított alátettem a farkam majd egy határozott mozdulattal becsúsztam.
Nagyot szisszent, de nem volt zavaróan hangos. Elkezdtem pumpálni de azért ki tekintgettem, hogy nem jön-e valaki. Eléggé beindultunk így azt is megengedtem magamnak, hogy a haját húzzam és a melleit markolásszam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.55 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 berher 2018. 01. 24. szerda 16:46
jó kis fantázia! smile
#4 listike 2014. 03. 4. kedd 17:44
Tetszett.
#3 A57L 2014. 01. 7. kedd 06:23
Nem rossz.
#2 gyuri0926 2011. 07. 20. szerda 08:21
a kezével masszírozni kezdte a prosztatám helyét.

Miért a helyét elvesztetted ? Hülyeség az egész és teljesen valószerűtlen.
#1 Törté-Net 2011. 07. 20. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?