A+ A-

A leszbikus lakótársam

Andinak hívnak. Ez a történet pár éve történt velem. Én egy jó kinézetű, ápolt, intelligens nő vagyok. Sopronban születtem. Miután leérettségiztem. Fölvettek egy Budapesti főiskolába. Elején nem örültem annyira, hogy Pestre kell költöznöm, mert így alig tudtam találkozni a pasimmal és a barátnőimmel. Semmiképpen sem akartam kollégiumba költözni, de mivel egyedül nem tudtam ki fizetni egy lakást, ezért egy másik főiskolás lánnyal közösen béreltünk egy - két szobás 60m2 lakást. Őt Timinek hívják, Hatvanból jött.
Ugyanarra a főiskolára járt, mint én, de ő egy ével fölöttem járt. Azelőtt nem ismertem egy hirdetésben, olvastam, hogy bérlő társat keres. Timi is nagyon szép és ápolt volt és ráadásul okosabb is, mint én. Egy hónap alatt annyira összebarátkoztunk, hogy ő lett a legjobb barátnőm.
Sokat segített a tanulásban és nagyon jó fej volt. Neki nem volt pasija és furcsálltam is, hogy sosem mesélt a hódításairól és nem igazán izgatták a férfiakkal kapcsolatos témák.
Egyik héten ellőre tudtam, hogy a Szerdai óráim el fognak maradni, ezért gondoltam meglepem a barátom és még kedd este, leautózok hozzá Sopronba bulizni, meg szeretkezni, Csütörtökre meg visszajövök. Este hatra le is értem. A házához volt kulcsom, ezért nem csöngettem, hogy minél nagyobb legyen a meglepetés. Mikor beléptem hozzá halk nyögéseket hallottam. Nem is gondoltam arra, hogy van valaki nála, azt hittem a tévét nézi. Fel mentem az emeletre a hálószobájához az ajtaja résnyire nyitva volt.
Belestem rajta. Épp az egyik volt osztálytársnőmmel szeretkezet, úgy megdöbbentem, hogy szólni sem tudtam sírva fakadtam, és kirohantam a házból. Magam után becsaptam az ajtót, ezt meghallotta. És amíg beszálltam az autómba, a barátom az ablakhoz ment és utánam ordibált, hogy várjam, meg megmagyarázza mi történt. Én persze nem hallgattam rá és visszamentem Pestre. Próbált telefonálni, de kikapcsoltam a telefonom.
Pesten, mikor haza értem Timi is otthon volt. Elmeséltem mi történt velem kisírtam neki magam. Próbált megvigasztalni, hozott a hűtőből egy pezsgősüveget. Szépen megitatta velem, és közben próbált megvigasztalni, hogy nem érdemes sírni a férfiak után mind ugyan olyanok. Végül a teljes alkohol készletünket meg ittuk már nem emlékszem mennyit, de legalább 2 pezsgős, 1 boros és 4 sörös üveget ittunk. Kissé berúgtam tőle, de legalább jobb kedvem lett. Timi felajánlott, hogy menyünk inkább el egy diszkóba szórakozni, mint, hogy itt sírjak, következőnap úgysem lesznek óráink. Először nem akartam elmenni, de végül sikerült rá vennie.
Egy közeli kis diszkóba mentünk. Ott is megittunk pár röviditalt. Utána meg együtt táncoltunk. A fiúkra rá sem néztünk, pedig elég sokan bámultak minket, mert nagyon feltűnően táncoltunk ott együtt, rövid kis ruhákban. Pár fiú próbálkozott nálunk, de mi az összeesett lenéztük, nem is foglalkoztunk a fiukkal, csak magunkkal. Felváltva táncoltunk és ittunk, egészen zárásig ott maradtunk, utána haza mentünk.
A lakásban a barátnőm egyből az ágyamhoz vitt, mert már járni is alig tudtam, annyira berúgtam. Legalább egész jó kedvem lett, mindenen csak nevettem, meg mosolyogtam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.82 pont (99 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 zsuzsika 2014. 04. 9. szerda 09:22
Helyesírás kettes.
#15 A57L 2014. 04. 9. szerda 07:05
Nem rossz.
#14 misu 2007. 07. 7. szombat 23:03
szeretnem latni
#13 misu 2007. 07. 7. szombat 23:01
szeretnem latni
#12 smutz 2007. 07. 5. csütörtök 21:13
kiváncsi lennék, h 10 perc folyamatos orgazmus után mikor ébredne fel?
#11 noname 2007. 07. 5. csütörtök 17:50
szerintem elég gagyi. Akkora hibák vannak benne, hogy még a mondatot is más értelemben tűnteti fel.
nekem speciel nem kóser
#10 Privato 2003. 09. 26. péntek 03:17
Lenin1870, én elégedett vagyok magammal, pedig nő vagyok :P
Az írónak: tele van a szöveg helyesírási hibákkal, értelmetlen mondatokkal, ami élvezhetetlenné teszi a történetet, bármennyire is jó maga az alaptörténet. Törté-Net egy kérdés: nem lehetne, hogy lefutatsz egy helyesírás-ellenőrzést a storykon, mielőtt felrakod őket? :)
Irónak: Rövid ruhák + harisnya amit magán hagy a vetkőzésnél? (Értsd az a pántos harisnya...Más nem lehet, ha csak azt hagyta magán, hisz a harisnyanadrágon keresztül a bugyit lehúzni nem lehet...). "Egy - két perc után egyszerre hüvelyi és csiklói orgazmusom is lett." Hogy micsodád? :)) Egy kis szextanóra: az a különbség a két orgazmus között, hogy az egyik esetében a hüvely, a másik esetében a csikló stimulálásával, értsd ingerlésével jut el az illető a csúcsra. Szóval attól, hogy mindkettőt ingerlik, nem két különböző orgazmusa lesz, hanem egy...:) Ebből következik, hogy neked még nem volt orgazmusod, vagy pedig fiú vagy, de bármelyik is legyen, még igen csak fiatal vagy..:)
#9 Zsu 2003. 03. 2. vasárnap 00:18
Ki a fenét érdekel a helyesírás!
Szerintem megkéne keresned, és ha másért nem is de a szép emlékek felidézéséért megéri!
Egy l csaj!
#8 kap 2003. 02. 23. vasárnap 15:53
fasza
#7 MrJames 2003. 02. 17. hétfő 00:51
A tortenet nem rossz, csak epp elolvasni kinszenvedes. Hiba hiba hatan.Meg kellene kicsit tanulni a "helyes irast".
#6 Walaki 2002. 11. 17. vasárnap 14:21
Egyetértek incifincivel és AcOrP56-tal, a helyesírás alapján az író legfeljebb 13, és negyedszer járja a harmadik osztályt.
#5 idegen 2002. 10. 4. péntek 20:44
ez nem rossz de jobban is vettem mar reszt de azert ha lenne valaki aki szetretbne egy hasonlott akkor keresen meg az idegen@irj.hu cimen.
#4 AcOrP56 2002. 07. 12. péntek 03:09
A történet alapból jó, de egy jó kinézetű, ápolt, intelligens férfinak feltünik a helyesírási hiba :o))
#3 lenin1870 2002. 07. 9. kedd 18:44
" Én egy jó kinézetű, ápolt, intelligens nő vagyok.". -máris marhaság! Melyik nő elégedett magával?!
#2 incifinci 2002. 03. 22. péntek 13:47
A helyesírásod alapján tényleg valószínu, hogy intelligens, foiskolát végzett vagy!? Az életszeruségrol már ne is beszéljünk!
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?