A+ A-

A legszebb péntek délután

Én 18 éves voltam ekkor, most 26 vagyok. Épp akkor voltam végzős a helyi középiskolában, Győrben. Magamról annyit, hogy 176 cm magas, barna hajú, sportos alkatú, ugyanis már kisgyerekkorom óta fociztam. Ekkor már túl voltam 3-4 barátnőn, és az utolsó kettővel már le is feküdtem még 16 éves koromban. Utólag visszatekintve jó volt meg minden, de egyikkel sem éreztem magam igazán jól, valószínűleg azért mert egyikőjük iránt sem éreztem azt az igazi nagy szerelmet.
Volt egy lány az osztályban, aki már középiskolai első osztály óta tetszett. Jóban is voltunk, de valahogy sosem hozta úgy a helyzet, hogy összejöjjünk, pedig többször mondta ő is, hogy bejövök neki és én sem titkoltam. A lányról annyit, nevezzük Dórinak, hogy kb. 165 cm magas, fekete hajú, kicsit barnás bőrű, karcsú, kifejezetten szép babaarcú, mosolygós volt, gyönyörű feszes fenékkel és nem túl nagy, de láthatóan feszes mellekkel.
Nekem ekkor már 2-3 hónapja nem volt senkim és valahogy nem is hiányzott, mert közeledett az érettségi és arra akartam koncentrálni. Dórinak ekkor volt barátja és látszólag boldogok is voltak, aminek én személy szerint örültem, mert a barátja csapattársam volt és jóban voltunk.
Egy októberi napon ültünk egypáran az iskola aulájában, mikor egyszercsak látom, hogy Dóri jön kisírt szemmel és lehorgasztott fejjel az emeletről, rámnézett és biccentett a fejével, hogy menjek oda. Kissé meglepett a dolog, mert jóban voltunk ugyan, de nem gondoltam, hogy ha komoly baja van akkor is hozzám fordulna. Elmondta, hogy szakítottak a barátjával, mert a barátja, nevezzük Ádámnak, többször is megcsalta és bevallotta Dórinak, hogy már nem őt szereti, hanem valaki mást. Mivel régebb óta együttvoltak már és szerette is a srácot eléggé megviselte a dolog. Próbáltam megvígasztalni, de kezdetben nem nagyon ment. Olyan aranyos volt még így is, ahogy sírt. Azok a gyönyörű fekete szemek még így is rabul ejtettek. Ahogy ültünk ott ketten a földszinten az egyik padon, valahogy hirtelen annyira megtetszett ez a lány, ahogy párszor sírva átölelt és meseszép hangján ,félig sírva még mindig, panaszolta a történteket. Láttam, hogy az is zavarja egy kicsit, hogy többen látják a sírását a suliban, így felajánlottam neki, hogy hazakísérem.
- Jaj de kedves vagy! Köszönöm. - válaszolta angyali hangján.
- Nem tesz semmit, te is ezt tennéd!
Erre egy kicsit felnevetett és azt mondta:
- Veled úgysem történne ilyen, hogy sírnál egy lány miatt.
- Akkor nem ismersz eléggé! - feleltem mosolyogva.
Ahogy mentünk hazafelé, (nem lakott messze, olyan egy kilométernyire) egyre inkább abbahagyta a szomorkodást és a vége felé már más témák is szóba jöttek. Végülis azt is kikotyogta, hogy annyira nem is szerette már Ádámot, csak az fáj neki, hogy ilyen piszkosul bánt el vele.
Elérkeztünk hozzájuk. Szép nagy kertes házban laktak, mint mi. Nem láttam egyik autójukat sem, amit kissé furcsálltam is, mert általában az egyik szülője mindig itthon volt. Dóri észre is vettem, hogy a garázs felé nézegetek, így elmondta hogy a szülei két napja elutaztak egy kisebb nyaralásra, így most még holnap estig egyedül van otthon a nővérével, de most ő sincs itthon, mert dolgozik.
- Nem akarsz bejönni egy kicsit? Úgyis péntek van. - kérdezte, már kisebb mosoly kíséretében.
- De, miért ne. - válaszoltam.
Felmentünk a szobájába, hozott fel egy kis üdítőt és tovább beszélgettünk. Én az íróasztalszéken ültem, ő pedig hason fekve az ágyon.
Egyre inkább kezdett kényesebb témák felé terelődni a beszélgetés és a végén már azon kaptam magam, hogy a szexről beszélünk. Először azt panaszolta, hogy Ádámnak nem volt valami nagy a cerkája, állítása szerint 13-14 cm, majd azután kíváncsiskodott, hogy ez most az átlagos vagy hogy van ez?
- Nem tudom, hogy átlagos-e nekem nagyobb van azért. - feleltem.
- Mekkora?- kérdezte huncutul mosolyogva Dóri.
- 17 körül. - válaszoltam.
- Hiszem ha látom! - mondta kaján mosollyal az arcán.
Én meg gondoltam mit veszíthetek. Elkezdtem kigombolni a gatyámat. Láttam a Dóri arcán, hogy nagyon meglepődik, de egyáltalán nem ellenkezett.
Mikor letoltam a gatyám és ott álltam egyszál faszba, Dóri pedig mosolyogva a szemembe nézett, tudtam már hogy itt már nincs visszaút.
- Most én is szeretnélek látni! - szóltam rá kedvesen.
Ő pedig egy szó nélkül felállt és elkezdett szép lassan vetkőzni, miközben végig a szemembe nézett. Először a blúzától szabadult meg, majd a farmerjától. Aztán mondta hogy segítsek.
Én szó nélkül odamentem és kicsatoltam a melltartóját, de ekkor már majdnem teljesen merev volt a farkam. Ezt ő is észrevette és ezt mondta:
- Mostmár elhiszem!
És lassan, nagyon szenvedélyesen megcsókolt. Nekem rögtön elindult a kezem a feneke felé, ő pedig balkezével egyből rányúlt a farkamra. Elkezdtem masszírozni a fenekét, ő pedig lassan elkezdte verni a farkam. Én a számmal elindultam lefelé és közben gyengéden az ágyra löktem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.54 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2016. 10. 9. vasárnap 09:57
Fantáziatlan.
#5 feherfabia 2015. 06. 13. szombat 05:53
Egész jó!
#4 v-ir-a 2011. 12. 6. kedd 23:33
annyira azért nem rossz...igaz nem ez a legjobb
#3 bikmakk 2011. 07. 2. szombat 18:28
Sematikus,feltűnően valüszerűtlen. Semmi fantázia.
#2 inqian 2011. 06. 27. hétfő 18:02
Kicsit pornófilm-érzetem van ettől... Majdnem jó a sztori, de...
#1 Törté-Net 2011. 06. 27. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?