A+ A-

Barbi néni

Egyik délelőtt a suliban, szünetben megszólal a telefonom. Ismeretlen szám, felveszem, az egyik haverom anyja keres, hogy fel tudnék-e menni délután hozzájuk, mert a számítógépbe kéne beszerelni egy "meglepetést" a haver szülinapjára.
Megbeszéltük az időpontot és folytatódott a tanítás.
Délután kettőre ott voltam náluk, csengettem és felmentem hozzájuk. Az ajtó résnyire volt nyitva, mindig így szokták, ha megyek hozzájuk.
Bemegyek, köszönés, leveszem a cipőm, minden, ahogy illik. A fürdőszobából zajt hallok, körbenézek, sehol senki, aztán mély levegőt vettem és bepillantottam a kulcslyukon.
Lesett az állam. Barbi néni éppen meztelenül törölgette frissen mosott haját. Alig tudtam betelni a látvánnyal. A szívem hevesen vert. Óráknak tűnő másodpercek után kiáltás hallatszott odabentről, hogy mindjárt jön, üljek le addig. Gyorsan eltávolodtam az ajtótál és a konyhába siettem, ahogy leültem már nyílt is a fürdő és egy szél köpenyben kilépett rajta Barbi. Itallal kínált, majd megmutatta az új videókártyát, amit be kellett szerelnem.
El is kezdtem beépíteni, elég hamar végeztem, nem volt nehéz. És akkor megmozdult bennem valami egyedül vagyok egy házban egy gyönyörű, érett nővel, aki a fürdőben éppen ki tudja mit csinál... Újra elkezdtem leskelődni. Barbi a kád szélén ült az ajtóval szemben és a punciját borotválta. Alig tudtam lenyelni azt a hatalmas meglepődöttséget, ami nagyon kikívánkozott és már más is kívánkozott kifele. Kb. 5 percig néztem eközben a punci teljesen csupasz lett. Akkor megtörtént a legrosszabb. Annyira közel hajoltam, hogy véletlenül meglöktem az ajtót. A szívem a torkomban kalapált, bentről csak egy"Gyere be!" hangzott. Nem tudtam, mit csinálják, az egyik énem be akart menni a másik el akart rohanni.
Miközben ezen vívódtam kitárult az ajtó és ott állt előttem teljesen meztelenül, még borotvahabos puncival Barbi.
- Nézheted, ha annyira szeretnéd.
- Ééénnn...
- Semmi de!
Azzal visszaült a kád szélére és befejezte a munkát. Én tátott szájjal és álló farokkal néztem. Mikor végzett így szólt:
- Te szoktad borotválni?
Itt vége volt mindennek. Elfelejtettem mindent, hogy hol vagyok, kivel és mit csinálok. Az igazság igen, a válasz:
- Igen, bár már régen csináltam...
- Akkor gyere ide! - mondta pajkos mosollyal.
Odaléptem hozzá, ő pedig azzal a mozdulattal lehúzta rólam a farmert a boxerrel együtt. Csodálkoztam, hogy nem verte ki a szemét felpattanó férfiasságom.
- Ha már én csupaszra borotváltam a kedvedért, akkor tisztelj meg azzal, hogy te is a szőrtelen farkadat dugdosod belém.
Egy nagy adag habot kent szét rajtam majd neki fogott. Nem volt sok dolga szerencsére pár perc múlva kész is lett. Utána megmosta és jó alaposan, majd megtörölgette. Végül bekapta és szopott rajta párat.
A nappali foteljében ültem, ő pedig vadul szopott. Nagyon ügyesen csinálta, látszott, hogy nem ez az első alkalom, amikor bizonyítja tehetségét. Néhány perc múlva egy "Te jössz!" kíséretében elém tolta csodaszép, nedves és illatos és persze frissen borotvált punciját. Több se kellett belenyaltam az édenbe.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.02 pont (63 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 papi 2016. 02. 28. vasárnap 07:49
Nem nagy szám
#9 deajk2008 2015. 04. 4. szombat 16:06
nekem tetszett, elment, jó lett 8p... folytasd
#8 feherfabia 2014. 12. 2. kedd 06:19
6P
#7 zsuzsika 2014. 10. 7. kedd 19:57
Jó nagy sza.
#6 listike 2014. 10. 7. kedd 12:59
Túró az egész.
#5 Bikmakkocska 2013. 09. 21. szombat 20:30
Nincs benne fantázia semmi.
#4 tiborg 2011. 05. 24. kedd 03:38
Borzalom!! Ez bizony KAKA-du....
#3 v-ir-a 2011. 05. 21. szombat 21:42
szerintem is
#2 tutalibermaliber 2011. 05. 20. péntek 13:44
hulladék
#1 Törté-Net 2011. 05. 20. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?