A+ A-

A főnök lánya

Lassan betöltöm a harmincat, és mégsem érzem azt, hogy elértem volna valamit az életben. Hiába szereztem meg a jogászdiplomát, hiába lett ez a remek munkahelyem, hiába nősültem meg, mégis úgy érzem, hogy csak sodródom az élettel. Vannak és voltak céljaim, azokat mind-mind elértem, és mégis üresnek, szürkének érzem napjaimat.
Talán ott rontottam el, hogy túlságosan kiélveztem a fiatal éveimet. Isten jó külsővel áldott meg és ehhez társult a biztos anyagi háttér is. Így nem csoda, hogy úgy cserélgettem a barátnőimet, mint mások a zoknijukat. Élveztem, ahogy az egyetem évei alatt a nők naponta fodultak meg az ágyamban úgy, hogy még a nevüket sem ismertem. De minek is ismertem volna? Mindegyikük könnyű vérű, párkapcsolatra képtelen nő volt, akiknél semmi komolyabbra nem számíthattam.
De az egyetem után eldöntöttem, hogy megváltozom. Igyekeztem olyan nők társaságát keresni, akik hosszabb távú kapcsolatra vágynak. Persze ennek csak az lett a vége, hogy az egyéjszakás kalandok több éjszakává nőtték ki magukat, de szexkapcsolaton kívül nem lett semmi más. Mígnem bekövetkezett az, amitől úgy rettegtem.
Ritával egy bálon találkoztam, és a szokásos ismerkedés után az ágyban kötöttünk ki. Kellemes partner volt, és az utána következett beszélgetésből levonva - még értelmes is. Ő volt az első, akivel szex után úgy istenigazából beszélgettünk. Elmesélte az életet, és én is elmeséltem az enyémet. Őszintén, nem szépítve a kellemetlen és sokszor fájó igazságot.
Aztán már csak azt vettem észre, hogy egyre többször járunk össze, és nemcsak az ágyban, hanem társaságba is. De egy valami még mindig hiányzott, amitől nem tudtam felhőtlenül boldog lenni: a szerelem. Bár Rita volt az első olyan nő, akivel a szexnél továbbjutottam, mégsem éreztem iránta semmit, csak tiszteletet. És ez megbélyegezte kapcsolatunkat, hiszen benne a szerelem halovány jelei körvonalazódtak ki, bennem viszont semmi. Már ott tartottunk, hogy jó lenne megszakítani ezt az egészet, mielőtt komolyabb baj történik, de már késő volt. Ugyanis Rita bejelentette, hogy terhes, és esze ágában sincs lemondani a babáról. És hát nekem sem volt. Egy gyereknek két szülő kell, hogy semmiben ne szenvedjen hiányt, és én meg nem leszek az a fajta hétvégi apuka, aki csak egy-egy napra találkozhat a fiával. Végülis férfi vagyok, nem menekülhetek a kötelességem alól.
Így pár hónapon belül megtartottuk az esküvőt, és rá két hónapra megszületett Bence. Soha nem hittem volna, hogy ennyire nagy hatással lesz rám a fiam. Imádtam őt, rengeteg időt töltöttem vele. Talán csak ő tartotta bennem a lelket, mert Ritával a házasságunk az elejétől fogva kudarcra volt ítélve. Állandóan, szinte nem telt el úgy nap, hogy nem veszekedtünk volna. És ezt még csak tetézte, hogy a gazdasági válság miatt elveszítettem a munkám. Persze anyagi gondokkal így sem küszködtünk, de az otthon töltött napi huszonnégy óra egyre inkább kikészített. Az eredmény még több veszekedés és sértődöttség lett. Egyszer aztán elvesztettem a fejem, és az egyik veszekedésünk után egy bárban kötöttem ki. Elég sokat ihattam, mert aztán csak arra emlékszem, hogy egy hotelszobában fekszem egy fekete hajú lány társaságában. Hat hónap házasélet után megcsaltam Ritát, a fiam anyját. De fura módon nem éreztem lelkiismeret-furdalást. Még annak ellenére sem, hogy Rita szerelmes volt belém, én pedig lefeküdtem egy másik nővel.
Persze erről a félrelépésről mélyen hallgattam, bár nem tudtam, hogy a feleségem nem sejt-e valamit. Mindenesetre az élet nem állt le. Nekem sikerült munkát találnom egy elég neves cégnél, és ez egy picit lecsillapította a kedélyeket köztünk. Ez a munkahely kellően lefoglalta a gondolataimat, s nem kicsi fizetést is biztosított. A főnök jófejnek bizonyult, bár a szöges ellentéte volt nekem. Egy igazi mintacsaládapát ismerhettem meg benne, a tisztesség és a hűség mintaképét. Néha megittunk közösen pár kávét ebédszünetben, akkor mesélt a családjáról, azaz tündéri feleségéről és bájos lányáról, aki idén fejezi be a gimnáziumot.
Egy pénteki nap volt, mikor először láthattam a főnök lányát. Iskola után látogatta meg édesapját, én pedig épp akkor voltam benn az irodában, mikor ő megérkezett.
Először azt hittem, az egyik alkalmazott lépett be a helyiségbe, de a főnököm azonnal bemutatta a már oly sokszor emlegetett leánykáját. Igazából meglepődtem, mert nem számítottam rá, hogy ekkora hatással lesz rám egy 18 éves fruska. Bár voltak kapcsolataim tinilányokkal még a házasságom előtt, de minden alkalommal a lányok akaszkodtak rám, és hát én meg nem ellenkeztem, de igazából sosem izgatott különösen, hogy egy tíz-tizenkét évvel fiatalabb lányt megdugjak. Akkor viszont, ott az irodában, földbegyökereztek a lábaim, mikor megláttam törékeny alakját, természetes szépségét és ártatlan kisugárzását.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.81 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 feherfabia 2016. 08. 20. szombat 08:06
Közepes!
#6 A57L 2016. 07. 7. csütörtök 04:43
Nem kötött le.
#5 listike 2014. 04. 10. csütörtök 07:08
Tetszett. Jó volna ha folytatnád.
#4 feherfabia 2013. 12. 27. péntek 06:33
Nagyon jó! Lesz Fojtatàs?
#3 papi 2013. 08. 29. csütörtök 05:11
Nekem is tetszik.
#2 genius33 2013. 02. 13. szerda 06:42
Nagyon jó! smile
#1 Törté-Net 2011. 05. 11. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?