A+ A-

Első közös hétvégénk

Eljött az első közös hétvégénk. Csak ketten vagyunk az egész lakásban. Péntek este lévén azon tanakodunk, vajon mit csináljunk. Elmenjünk e az éjszakába vagy inkább élvezzük egymást. Megegyezünk, hogy vacsora után eldöntjük. Miután végeztünk, kedvesem elkezdi a mosogatást. Én ülök az asztal mellett és nézem. Gyönyörű nő! Felállok és odalépek mögé. Hosszú szőke haját félrehúzom és végigcsókolom a nyakát. Nyelvemmel nyalogatom és harapdálom a fülét, amit érzéki nyögésekkel nyugtáz. Elzárja a csapot és megfordul. Eldőlt. Ma már nem megyünk el itthonról. Forró csókokkal halmozom el, melyeket szenvedélyesen viszonoz. Derekához nyúlok és leveszem a pólóját. Félredobom és kigombolom a melltartót. Előbújnak gyönyörű mellei. Imádom őket. Számmal kényeztetem. Óvatosan körbenyalogatom a bimbók körül, majd bekapom és szívni kezdem őket. Egyre hevesebben veszi a levegőt. Lejjebb csúszok és kigombolom a nadrágját. Lehúzom a tangályával együtt. Frissen borotvált. Szeretem. Kilép a feleslegessé vált ruhadarabokból. Felültetem a mosogató szélére és széttárom a lábait. Nyelvemmel izgatni kezdtem. Kedvesem behunyt szemmel élvezi. Mellei ütemesen ugrálnak, ajka kiszárad, és szemei megtelnek könnyel. Halkan zihálni kezd, majd apró sikolyok törnek fel a torkából. Nyelvem, ajkam, és orrom egyre hevesebb mozdulatokkal ingerli a csiklóját. Mikor látom, hogy egyre gyorsabban veszi a levegőt, felállok, és kemény dákómat bevezetem. Lassan, érzékien kezdek mozogni. Jobb lábát a nyakamba rakja, és engedi, hogy hímvesszőm egyre beljebb, és beljebb jusson a testében. Erőteljesen lököm, aztán majdnem teljesen kihúzom. Megint nyögdécselni kezd. Odahajolok, és megcsókolom a szemét, orrát, majd az ajkát, közben teljes hosszúságában benne maradok kedvesemben. Ő nem bírja a csókot sokáig, és hátra veti a fejét.
- De jó veled - suttogom - Gyere, állj le.
Most a másik lábát emeli fel, és lecsusszan a földre.
- Jó így? - lihegem, és ismét belevágom a szerszámom a nedves ölébe.
- Igen - remegett.
Néhány percig így csináljuk, közben a mellét, nyakát és haját simogatom. Szemem mohón issza a csinos arc látványát.
- Nem tudok már állni, remeg a lábam - lihegte a szerelmem.
Féloldalt fektetem a mosogatóra, úgy hatolok belé, aztán lábait összezárva folytatom a gyönyörszerzést. Kedvesem megszorítja hüvelyével farkam, majd ismét elengedi.
- Ez jó, ne hagyd abba - lihegem és most az én szám szárad ki. Kedvesem érezi, hogy nő a feszültség, ám mielőtt robbannék, lihegve megszólalok:
- Még ne, még máshogy is akarlak - azzal kihúzom a farkam, és gyorsan elszorítom.
Fölugrok mellé a mosogatóra, megcsókolom, aztán gyöngéden felemelve beleültetem a szerszámomba. Nagyon szeretem így. Szemem behunyva élvezem, ahogy kedvesem dolgozik rajtam. Kezem a feneke alá csúsztatom és irányítom annak mozgását. Figyel, és mérhetetlen boldogság lesz úrrá rajta, hogy ilyen gyönyört okoz.
- Fordulj meg, hogy lássalak - kértem, és ő most lábait átemelve fordítva ül bele.
Ismét nem mozdulok, élveztem ritmikus mozdulatait. Telt, gyönyörű mellei az állának, szájának ütköznek, öle egyre forróbb, és nedvesebb lesz. Körmeit mellembe vési. Aztán hirtelen mozdulattal oldalt hajol, ezzel magát, és engem is másképp ingerelnek a mozdulatok.
- Ilyen gyönyört, Kedves... - nyögtem, és úgy éreztem, hogy mindjárt robbanok, de vártam.
Kedvesem zihálni kezd, egyre gyorsabban veszi a levegőt, testében az orgazmus hullámai indulnak el, ajkát beharapva, sikongva elégül ki. Egy pillanatra, a mellemre rogy, közben egyet, egyet mozdul, hogy vágyam ne lohadjon le, és hogy a saját gyönyörét nyújtsa. Mikor már úgy látom, hogy kedvesem fel tud állni, megkérdezem:
- A szádba élvezhetek? - szeme megcsillan. Lecsúszik rólam, majd letérdel és bekapja a hatalmas hímtagot. Szopja, becézgeti, a nyelvével simogatja. Egyszer csak én is zihálni kezdek, és a száját elönti a mag. Végigfolyik az állán, rácsöppen a mellére.
- Köszönöm, szerelmem, még nem sokat keféltem így.
- Pedig értesz hozzá - fúrja a fejét a vállamba.
- Köszönöm - szorítom magamhoz.
- Nem nagyon szeretem az ilyet - pironkodott az asszony - De veled ez is annyira jó.
- Ennek örülök kedvesem - felelem.
- Lezuhanyzol?
- Igen, de gyere te is.
Bemászunk a zuhany alá. A víz csobog rajtunk, simogatjuk egymást. Fogom a tusfürdőt és bekenem az egész testét, majd ő az enyém. Mikor leveretjük magunkról, elkezdi simogatni a szerszámom és heréim, míg teljesen készen nem állok megint. Akkor elém térdel, óvatosan fogja meg a tövénél, nyelvével éppen csak a hegyét érinti, majd lassan lesiklik az alján egészen a herékig. Szájába veszi az egyiket és addig szopogatja, míg a herezacskó enged és lazulni kezd. Szabad kezével hátranyúl, át a lábaim között és megmarkolja a fenekem. Nézem kedvesem vonzó testét, mindig is csodáltam. És akkor teljesen a szájába veszi kőkemény szerszámom, amennyire csak tudja, előrenyomja fejét, majd lassan hátrahúzza, közben felnéz.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2016. 03. 20. vasárnap 06:16
Egész jó
#3 deajk2008 2015. 04. 6. hétfő 09:07
egészen jól megírt kis történet 8p... folytasd
#2 listike 2014. 03. 14. péntek 13:23
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2011. 05. 4. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?