A+ A-

Barátnők - Adrienn és Krisztina

Adrienn huszonévesen már második kapcsolatában élt barátjával, Lajossal. A lakótelepi háromszobás albérletet könnyen kifizették a férfi banktisztviselői fizetéséből. Adrinak tulajdonképpen csak a ruházkodásra, dögös cuccokra, szórakozásra, színházra, mozira és fodrászra, kozmetikusra, valamint masszázsszalonra kellett költeni a sajátjából. Az étkezést is Lajos állta. Adri hullámos barna haja féltőn ölelte körül szív alakú porcelánfehér arcát, mintha, idegen kezektől akarná megóvni.
Kecse, rugalmas alakja, mozgása akár a párducé. Lábai tökéletesek, mint egy Barbie babának. Erre szokták mondani, hogy a Jóisten jókedvében teremtette. Szerette a munkáját. Egy elegáns ékszerüzletben dolgozott eladóként. Ide, csak a gazdagabb réteg férfi és női kuncsafjai jártak. Bizony a briliáns gyűrűk, ékkövek árai megfizethetetlenek voltak az alsóbb néprétegek számára. Főnöke Ahmed, szíriai fiúként a fővárosban tanult villamosmérnöknek. Egy percig sem dolgozott a szakmájában, hiszen jómódú szülei biztosították neki a jólétet, drága kocsikat, és bankszámlát.
Már túl volt egy váláson, ahová két gyermeke után fizette a gyerektartást. Szabad emberként egyik virágról a másikra röppent, mint egy himpellér, pillangó. Aztán újra bekötötték a fejét. Egy virtigli üzletasszonyban találta meg második párját. Krisztina naponta beugrott a Váci utcai ékszerüzletbe egy-egy gazdag ismerőssel, vagy barátnővel vásárlásra késztetve őket. Így ismerkedett meg a két nő egymással. Krisztina magasabb volt Adrinál. Fejét dús vörös hajkorona ékesítette. Ovális arcából, mint egy nőstény macskának, villogott két zöldeskék macskaszeme.
A két nő között öt év korkülönbség volt Kriszti javára. Ő huszonkilenc Adri huszonnégy éves volt. A két nő hamar megkedvelte egymást. Kriszti egyre sűrűbben fordult meg az üzletben. Mágnesként vonzotta Adri párducteste, gyönyörű formás arca és bőrének különleges női illata. Adri is megkedvelte őt. Szerette a szókimondását, a viccelődő, hányaveti modorát. Aztán egyszercsak megtörtént az eset.
Amennyire Adri visszaemlékszik, úgy esett, hogy Ahmed két napra Zürichbe utazott a drágakő vásárra. Kriszti így fordult Adriennhez.
—Még nem is voltál nálunk. Ideje megismerned hogyan lakunk. Most Ahmed két napra elutazott. Mi lenne, ha meghívnálak, elkérnélek Lajostól? Csapnánk egy görbe estét. Elmennénk az Anna cukrászdába, sétálnánk a Váci utcában, vásárolgatnánk, az én kontómra. Aztán este rendelnénk valami finom vacsorát. Szaunáznánk, megnéznék egy jó kis szerelmes filmet, aztán eltennénk magunkat holnapra?
Így is tettek. Lajos elengedte barátnőjét, hiszen nem volt a szexrabszolgája. Hamar bezártak és elindultak sétálgatni. Beültek az Annába. Finom italokat ittak. Még finomabb süteményeket ettek és beszélgettek. Elmondták egymásnak életük apróbb mozzanatait, amit fontosnak tartottak a másikkal közölni. Természetes a férfiak szapulása sem maradhatott ki. Vásárolgattak ezt-meg, azt, aztán jött a sofőr és hazarepítette őket a Svábhegyi villába. Adriennek szeme-szája elállt a csodálkozástól a csodálatos gazdagság láttán.
A házvezetőnő kiszolgálta őket. Majd Kriszti szabadnapot adva neki elküldte. Kettesben maradtak. Pezsgőt bontottak és betettek jó kis szerelmes lemezt DVD-ébe. Végig izgulták a filmet, s a közben megivott pezsgő dolgozott bennük. Felnyomta az adrenalin szintjüket. A vacsorával nem sokat teketóriáztak: pizzát rendeltek. Utána Kriszti azt ajánlotta, hogy szaunázzanak meztelen. Adri húzódozott ettől, de lazán leszerelte.
—Ugyan már, senki sem lát. Ketten vagyunk. Csak nem vagy szégyenlős, mint egy szűzlány!—cukkolta és ezzel felbátorította Adriennt. Miért is ne, mi történhet? Gondolta és ráállt a dologra.
—a szauna után jacuzzi, majd szauna és jacuzzi...—bíztatta a még kissé tétovázó Adrit. Az pedig egy pohár mandulalikőr elszopogatása után, megadóan elkezdett vetkőzni.
Krisztina úgy hányta le magáról a ruháit, mintha örökre meg akarna szabadulni tőlük. Pillanatok alatt anyaszült meztelenül néztek egymással farkasszemet.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.93 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 listike 2014. 12. 13. szombat 11:05
Jó volt.
#7 papi 2014. 02. 24. hétfő 05:09
Nem rossz
#6 genius33 2013. 02. 3. vasárnap 06:18
Nekem bejött smile
#5 Kaszkadör 2012. 04. 21. szombat 07:44
Gyenge:(
#4 deerhunter3 2012. 01. 20. péntek 16:49
Télleg az.
#3 t2006 2011. 03. 19. szombat 00:12
Bocs! Az előbb elhamarkodtam! Az egész nagyon szar!!!
#2 t2006 2011. 03. 19. szombat 00:08
"Lajos elengedte barátnőjét, hiszen nem volt a szexrabszolgája" Ez de szar!
#1 Törté-Net 2011. 03. 18. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?