A+ A-

Holdfénykeringő

...lehunyt szemmel áll az ablak előtt, a Hold végigpásztázza a sötét szobát. Keze az ablak üvegén, lassan csúszik lefelé. Fejében dübörög a zene, átitatja az érzékeit, felborzolja az idegeit és mégis: megnyugtatja, kisimítja. Szórakozottan kopog a körme az üvegen a dal ritmusára. Egymással szemben ülve nézzük a semmit... minél többet markolok annál kevesebb marad a kezemben... Megbízhatok-e benned örökre? - dúdolja halkan a dalt.
Szemben a sötét dombtetőn reflektor vág éles fényt az éjszakában - mintha késpenge járná át reccsenve az éjjelt. A felszálló párában gomolygó fény megsokszorozódva terül el a lapályon. Valahol mélyen belül remegés kúszik végig a testén. Először nem figyel rá, az épp eltűnő Holdat bámulja még mindig. A fényszóró arrébb vetül, végig pásztázva a földeket, végigvágva még egy utolsót a félhomályos szobán.
Bizseregni kezd a talpa, ahogy fülébe kúszik a motor zsongása. Az érzés lassan indul el fölfelé, végig a lábán, a térdhajlatban, mintha leheletfinom ujjak érintenék a csípőjét, a zsongás végigvonul a gerincén, és a tarkójánál folytatódik.
Elhal a motorzaj. Halk léptek a kavicson, elhallgat a dal, a pillanatnyi csendben hallani, ahogyan egy tétova kéz simít végig a falon, kapaszkodó után keresve - lehunyt szemei előtt ugyanez a kézforró, lüktető bőrt simít végig, amely a vágytól szinte fehérizzásig hevült...- kattan a zár, óvatos léptek keresik a lépcsőt, megnyikordul a fa. Keze lassan csúszik lefelé az ablaküvegen, leengedi maga mellé, és remegő-zsongó testtel vár.
Önkéntelen mozdulattal sodródik a teste oldalra a következő dal ritmusára, pattanásig feszült idegekkel számolja a másodperceket, míg a halk léptek mögé érnek. Néhány centi távolságra áll mögötte, nem látja, de érzi, a leheletét a nyakán, az illatát az orrában, azt a mindent betöltő extázist ígérő illatot amitől bódultan száguld a vér az ereiben, és a test kisugárzását, amelyet ezer közül is felismerne bárhol, és bármikor.
Türelmetlen mozdulattal simulna a háta mögött álló testhez, de az előre lendülő tenyér, amely a vállára simul, megállítja.
Két puha kéz simítja végig a vállát, karját, csípőjét és a derekát visszafelé, hogy megpihenjen a mellek alatt, mintha mindig is oda tartozott volna.
A nő keze lassan elindul a háta mögött fölfelé - céltudatosan simítja végig oda sem nézve a combokat, csípőt és a lapos hasat, hogy megálljon a nadrág derekánál. Kissé hátrébb csúsztatja a kezeit, és a nadrág derekánál fogva húzza magához közelebb a férfit, feneke belesimul az ölébe, egyik lábát a térdek közé tolja, hogy minél közelebb lehessen az egyre erősebben érezhető lüktetéshez.
Megkönnyebbülten sóhajt fel, mikor a férfi tenyere beborítja a mellét, gyengéden végigsimítva a halmokat, miközben apró csókokkal borítja el a nő nyakát, akinek megremegnek a térdei az érintéstől és fejét a férfi vállára hajtva adja át magát az érzésnek. Kezei végigsimítanak a férfitesten, és összekulcsolódnak annak tarkóján - mintegy felkínálva magát a simogató kezeknek. A férfi szája már a tarkóján vándorol a másik oldalra keze közben fáradhatatlanul pásztázza a nő testének minden szegletét és hajlatát, szinte hajtva maga előtt a vérét, majd csípőjénél fogva megfordítja a nőt, és egy hanyag mozdulattal a falhoz szorítja. Lába szétfeszíti a lány térdeit, keze éhesen kutat a fehérnemű alatt, és határozott mozdulattal simít végig a nő ölén, apró sóhajokat kiváltva. A lány szinte rátolja magát az ujjaira, miközben egyik keze a hátába mar, másik keze szaporán gombolja az iget, majd egy türelmetlen mozdulattal szétrántja az anyagot. Éhesen veti magát a férfi nyakára és csókolja, harapja gyengéden a bőrt, mintha az élete függne tőle.
Csípője a férfinak feszül, a durva vászon anyagon keresztül is érzi a feszülő szerszámot, és remegő ujjakkal hámozza ki kedvesét a nadrágból, hogy a bőrén érezhesse azt.
Szinte sírva fakad a pillanatnyi szünettől, míg a kutató ujjak eltávolodnak az ölétől, lefogva a kezeit, hogy aztán ugyanazzal a mozdulattal visszatérjen a lábai közötti meleg nedvességbe miközben nyelve már a lány dekoltázsán halad lefelé kínzó lassúsággal a mellei felé, majd néhány kényeztető csók után tovább haladnak az öle felé.
Az első puha érintésre ujjak markolnak hajába, és kéjes nyögés hagyja el a nő ajkát. Nyelvével finoman nyomul be a nő húsába, finoman ingerelve a csiklóját, miközben ujjai még mindig simogatják az idegekkel teli selymes bőrt a hüvelyben. A lány zihálva lélegzik, és az édes kínzástól néhány pillanattal később ívbe feszül a háta, lüktetni kezd az öle, elakad a lélegzete és kéjes sóhajok közepette jut el a csúcsra. A férfi apró csókokkal halmozza el a combja belső felét és a hasát, míg a nő ujjai szórakozottan szántanak végig a tarkóján, majd átkúsznak a széttépett ing gallérjára, hogy annál fogva húzza magához szeretőjét. Mohón hozzásimul, ajkai rátapadnak a férfi kulcscsontjára, kezei végigjárják a férfitest minden szabad centiméterét, majd a nadrággal bajlódnak.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.13 pont (8 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 03. 19. szombat 10:18
Ellehetett olvasni.
#4 papi 2016. 01. 11. hétfő 09:50
Van ennél jobb is.
#3 A57L 2015. 07. 7. kedd 04:16
Nekem nem tetszett.
#2 v-ir-a 2011. 03. 9. szerda 22:42
óóó.ez nagyon szép volt, olvastam volna tovább /10 pont /
#1 Törté-Net 2011. 03. 9. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?