A+ A-

Esti légyott

Kéz a kézben sétáltak a parkban. Meg-megálltak néha csókolózni. Az augusztusi est melege borzongatta mindkettőjüket. Olyan helyet kerestek, ahol távol tudnának lenni a kíváncsi szemektől.
- Nincsen bugyi rajtam. - mondta a nő. Rövid kis szoknya libegett rajta.
A férfinek, mint a parancsra megvastagodott a farka. A nő benyúlt a zsebébe, és érezte a vaskos hímvesszőt a nadrágon keresztül.
Egy fűzfa alatt találtak rá egy kerti padra. A fűzfa lombjai eltakarták a padot, nem lehetett látni a sétaútról. Leültek a padra, vad csókolózásba kezdtek.
A férfi keze nem volt tétlen, kedvese szoknyája alá nyúlt, és kezébe vette a nedvességtől csöpögő puncit. A nő szokatlan bőséges kéjnedvvel lepte meg a férfit. Az ujjával kicsit kinyitotta a duzzadó szeméremajkakat, és gyöngéden dörzsölgetni kezdte kedvese csiklójának tövét. A nő apró gyors lihegéssel adta tudtára, hogy közel van az élvezethez. A pirinyó csikló hegye már várt a direkt izgatásra. A férfi benyúlt a csatakos hüvelybe és hozott egy kis kéjszaftot a csiklóra.
A nő hátravetett fejjel élvezte a görcsös kéjt, ahogy a férfi ujja masszírozta punciját. 2-3 percen keresztül vonaglott a gyönyörben.
- Most Te vagy a soron Kedvesem! - szólt a nő.
- Majd otthon, mert itt észrevehetnek - válaszolt a férfi.
- Most akarok neked gyönyört szerezni - mondta a nő, és kezével a férfi sliccén keresztül nyúlt be a nadrágba.
Markába vette a vaskos, síkos makkot, nyomkodta, gyötörte, de a férfi nem tudott élvezni.
- Várj egy kicsit - szólt a nő, kigombolta blúzát és kivette egyik mellét.
- Szopd a mellem, tudom, hogy szereted.
A férfi szája rátapadt a merev mellbimbóra, szopta, szívta. A farka a nő markában megkeményedett, és pillanatok alatt spriccelte ondóját a kedvese markába. Édes egy ragacs volt, ahogy bugyborékolt ki a nő kezébe. Teste vonaglott a gyönyörtől.
A nőt nagyon felizgatta ez a titkos gyönyörszerzés. A puncijában érezte, hogy még egy gyönyör kell neki.
- Gyere be az erdőbe, a szádat akarom a pinámon érezni.
Egy kis tisztáson feküdt hanyatt a férfi. A nő felhúzta szoknyáját, és ráült az arcára. A csiklója pont a férfi szájába talált. Cuppogott a nedves puncija, ahogy a férfi szürcsölte nedveit.
Hatalmas görcsös vonaglásba dörgölte magát a férfi szájába. Kedvese csak lefetyelte a bőséges puncilét, megszopta a csiklót, szívta, elengedte, megint megszopta. A nő összegörnyedt, amikor az orgazmus első hulláma csapta meg. Vadul mozgatta csípőjét, és lihegve élvezett a férfi szájába. Megszőnt a világ számára, úszott a kéjben...
A nagy élvezetben a nő nem tudta visszatartani feszülő hólyagját, a pisi kibuggyant belőle, és erős sugárba öntözte meg kedvese arcát, száját.
Mikor magukhoz tértek, összeszedték magukat és elindultak hazafelé.
- Gyere fel hozzám - mondta a nő - a gyerek nincs otthon, elküldtem a nagymamához. Le kell zuhanyoznod, csupa ragacs vagy biztos az alsóneműdben. Kimosom, megszárítom neked.
A férfi örömmel fogadta az ajánlatot, spermája beleszáradt már z alsónadrágjába. Felmentek a nő lakására, azután pedig be a zuhany alá.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.97 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 zsuzsika 2015. 12. 4. péntek 17:55
Egy nagy dupla nulla.
#6 listike 2014. 10. 18. szombat 13:07
Kevés.
#5 A57L 2014. 01. 13. hétfő 05:15
Elmegy.
#4 papi 2013. 08. 27. kedd 05:32
Gagyi
#3 mif23 2013. 03. 24. vasárnap 17:36
Túl rövid.
#2 Mr.iceman19 2011. 03. 2. szerda 16:50
szar
#1 Törté-Net 2011. 03. 2. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?