A+ A-

Egy vers következményei

A történetem azzal kezdődött, hogy éppen válófélben voltam. Ez napjainkban ugyan nem egy példátlan esemény, csakhogy a volt feleségem mindig hangulata szerint mesélte el válásunk okát. A szomszédasszonynak például azt mesélte, hogy már nem bírja tovább a perverzitásomat. Nem tudom, milyen szándék vezérelte ezzel a rémtörténettel, mindenesetre két nap múlva, Margitka átjött hozzám és alaposan megbaszott. Majd rezignáltan megjegyezte: Nem is vagy te perverz! Mikor megtudtam, hogy honnan vette ezt a marhaságot, a mérgemet egy versben adtam ki, amelynek a Perverz dal címet adtam. Így kezdődik:
Perverz vagyok? Nem bánom,
Ha nyálam csorog pinádon!
Huszonhárom versszakban írtam le mindazt, amit a szeretkezésben szeretek. És nem gondoltam volna, hogy ezen, irodalminak végképp nem nevezhető alkotásomnak milyen következményei lesznek.
Már vagy két éve pihent íróasztalomban a vers, amikor az egyik barátnőm egyedül maradván a lakásban, kutatni kezdett a holmim között és rábukkant. Elkérte tőlem pár napra, és megindult a lavina.
Egy este vadidegen, betyár jó testű lány csöngetett be hozzám. Kiderült, Angélának hívják, Mária munkatársa, és olvasta a verset. Persze nem azzal állított be, hogy olvastam, dughatunk, hanem üzenetet hozott a Maritól. Mindegy, szenzációs éjszakánk volt. Különösen azt a versszakot vettük át sokszor, amelyik így szólt:
Dülledt szemmel bámulom,
Hogy tágul az ánuszod.
Virslim hogyha jó, okos,
Ezáltal lesz jó fosos.
A férje állítólag nem szerette az análszexet, ő viszont élt-halt érte. Kisegítettem...
Éjjel kettőkor még azt is elmesélte, miért szereti, ha egy lyukkal arrébb dugják.
- Tizenhat éves voltam - kezdte a történetet -, és elmentem az egyesülettel edzőtáborba. Egyik este a lányok elvittek felavatni. A fiú- és a lánycsapat külön lakott, de éjfél körül összejöttünk az edzők ebédlőjében. A teremnek nem volt ablaka, és egy hosszú folyosón lehetett bemenni. Onnan hang nem szűrődött ki.
Azzal kezdődött az avatás, hogy leültettek egy székre, bekötötték a szememet, és az egyik srác a számba dugta a farkát. Hatalmas szerszáma volt, de egyszerűen nem tudtam, mit nyom a számba. Nagyon jól nevelt kislány voltam. A legjobb barátnőm, a Csilla pedig azt mondta, az avatás lényege, hogy ezt a krinolint mindenkinek meg kell kóstolni. Tényleg annak tűnt.
A végén gyanút fogtam, s amikor a srác elkezdett lihegni, lekaptam a fejemről a kendőt, az a szemét pont akkor élvezett el, a fejemre lőtte a gecijét. Rosszul voltam, hányingerem volt, de nem volt menekvés. Leszedték rólam a tréningfelsőt, lefogtak, és a többi fiúnak is sorban be kellett venni a szerszámát. Egyikük állandóan a mellgombomat harapta, azt mondták, ha sikítani merek vagy ellenkezek, leharapja. A lányok meg nemhogy megvédtek volna, hanem ott dugtak a srácokkal előttem. Azt mondták, őket is felavatták, és kibírták.
És mintha csak meg lett volna rendezve, amikor az utolsó srác is végzett, bejött az edző. Üvöltözni kezdett, de az egész olyan furcsának tűnt, az egész kompánia röhögve ment el. Nem is lett semmi bajuk. Laci bácsi egy konyharuhával letörölte az arcomról, a nyakamról meg a mellemről a trutymót, és felvitt a szobájába.
Nagyon rendes volt, bedugott a kádba, a fürdés után meg az ölébe ültetett, simogatta az arcomat, és vigasztalni próbált.
Aztán éreztem, hogy egyre keményebb rúdon ülök. Mivel nem tudtam, hogy mit jelent a dugás, még el is magyarázta. Azt mondta, megmutatja, milyen az igazi szeretkezés. Nekem olyan jól esett, hogy olyan rendesen viselkedik velem. Bebújtunk az ágyba, de kiderült, hogy még szűz vagyok, és letett arról, hogy a puncimat megdugja. Bekente a popsim lyukát babakrémmel, hanyatt feküdt, én meg négykézláb, hogy a fejem a lába felé volt, a fenekemmel rácsúsztam a farkára. Ha fájt, megálltunk, ilyenkor, lecsúszott, és megcsókolgatta, apró csapásokkal nyalogatta a fenekemet, és amikor megnyugodtam, újra elkezdtük. Végül becsúszott a farka, és nekem nagyon jól esett. A második már sokkal könnyebben ment, és olyan érzéseim voltak, amit nem lehet ugyan orgazmusnak nevezni, de igen kellemessé tették az együttlétet vele.
Az edzőtábor ideje alatt még egyszer bementem hozzá, még nyalt is nekem. Azóta megismerkedtem a szerelem minden fajtájával (tanúsíthatom - a szerző), de igazán az análszex ad teljes boldogságot.
Igaz volt-e a történet, nem tudom. Mindenesetre nekem újból felállt a farkam, és ahogy az edző megbaszta annak idején, én is megtettem a kötelességemet. Csak éppen már nem kellett babakrém, elég volt, ha az izgalomtól nedves puncijában egy kicsit megjárattam a farkam.
Néhány nap múlva ismét csöngettek. Az ajtóban Mária állt - a kutaszkodás után elvettem tőle a kulcsot -, de nem egyedül.
- Szia - köszönt rám olyan kedvesen, hogy hirtelen kétségeim támadtak, én állok-e az ajtóban -, engedd meg, hogy bemutassam Zsuzsikát, a főnökasszonyomat. Már sokszor beszéltetek egymással telefonon.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.5 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 03. 19. szombat 11:06
A feleségmnek és nekem a vers tetszett a legjobban 10 pont!
#4 listike 2014. 05. 10. szombat 19:13
Jó volt.
#3 A57L 2013. 08. 15. csütörtök 04:46
Nem rossz.
#2 Pavlov 2011. 03. 1. kedd 08:16
Nem lenne rossz, ha nem lenne ilyen modoros. Legközelebb húzd meg jobban (a szöveget)!
#1 Törté-Net 2011. 03. 1. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?