A+ A-

Szerepjátékok

Élveztük a téli táj szépségét. Hógolyó csatát vívtunk, hóangyalt rajzoltunk, megfürdettük egymást a hóban. A ruhám teljesen átnedvesedett a sok hótól és fáztam. Ben szorosan átkarolt, úgy sétáltunk vissza a házba.
- Most gyorsan vegyél egy forró fürdőt nehogy megbetegedj. Én addig készítek valami kaját.
Szó nélkül engedelmeskedtem Bennek, mert éreztem, hogy mielőbb át kell melegednem. Tele engedtem a hatalmas kádat vízzel és fenyő illatú habfürdőt is választottam. Meggyújtottam néhány mécsest és pánsíp CD-t tettem a lejátszóba. Élveztem a víz simogató melegét, a zene segített, hogy teljesen ellazuljak. Ben lépett be és leült a kád szélére.
- Tina édesem, hoztam egy kis teát, hogy belülről is átmelegedj.
- Köszönöm, de jobban szeretném ha Te melegítenél át. Elég nagy ez a kád, mindketten elférünk benne.
- Most nem tudok jönni, de ígérem bepótoljuk.
Addig maradtam a kádban míg a víz hűlni nem kezdett. Kicsit csalódottan indultam a konyhába az üres teásbögrével a kezemben.
Ben a pultnál állt és ököllel a munkaasztalra csapott.
- A fenébe...nem történhet meg -
- Mi nem történhet meg Ben? - kérdetem ijedten amikor megláttam Ben dühös arcát.
- Édesem Te itt vagy? Ne haragudj nem akartalak megijeszteni. - és, hogy a feszültséget oldja és a további kérdéseknek elejét vegye szorosan átölelt és szenvedélyesen megcsókolt. Éreztem ahogy Ben csókja felébreszti a vágyat bennem. Testem minden porcikája simogatásra, ölelésre, kielégülésre vágyott.
Ben felültetett az előkészítő asztalra és forró szenvedéllyel csókolt. Keze felfedező útra indult, kioldotta a köntösöm övét, szétnyitotta és finom mozdulatokkal lecsúsztatta a vállamról.
- Ó de gyönyörű vagy Édesem! És én annyira szeretlek..
Ben a hátam simogatta, a nyakam, a vállam, a karom csókolta. Elért a mellemhez, mohón a szájába vette. A hátamra fektetett, lábaimat a vállára emelte. Végigsimított a combjaimon,kezei a csípőm alatt találkoztak. Az ujjaival, a nyelvével kényeztetett.Egyre szenvedélyesebb, egyre izgatóbbak lettek Ben mozdulatai. Élveztem, kívántam és ez volt az a pillanat amikor önző akartam lenni, és lettem is. Két keserű év után Ben volt az a férfi aki el tudott lazítani, el tudott juttatni a csúcsra. Igaz nem éppen így képzeltem, de ez most nem számított. Boldog voltam, és ezt Bennek köszönhettem.
Ben is érezte, hogy valami megváltozott bennem. Karjaiba vett, bevitt a kanapéra. Rámnézett, de a szemében kétségbeesést, fájdalmat és félelmet láttam.
- Mi a Baj drágám? Történt valami, már az előbb is kérdeztem, de nem kaptam választ.-
- Tina, nagyon szeretlek. De nem tudom Neked a teljes boldogságot megadni. Legalábbis egyenlőre nem. Beszéltem a potenciazavaromról. Amikor a kádban voltál először láttam a gyönyörű testedet, minden porcikám kívánta, hogy a magamévá tegyelek, csak éppen nem történt semmi. Épp a dühömet adtam ki amikor megjelentél. Tegnap este azért nem volt gond, mert nem láthattalak, egy idegen testet képzeltem el, akit magamban aláztam és kihasználtam. Ne haragudj! Nem akarlak elveszíteni. Kérlek segíts, mert lassan beleőrülök ebbe a lehetetlen helyzetbe.
- Ben! Én is nagyon szeretlek. Közösen megoldjuk, de segítened kell. Mond meg mi szeretnél, mit tegyek.
Jó volt, hogy éreztem Tina mindenre képes lenne értem ,hogy segítsen, így bátran mondtam ki,amire gondoltam.
- Lehet,hogy őrültség,de úgy érzem csak úgy sikerülne a dolog ha valamilyen szerepjátékot játszunk el, talán akkor ha nem a szerelmes kedves Tinát látom benned akit gyengéden szeretek, hanem egy szereplőt, akkor képes leszek erekcióra, s utána bízom benne már szerepjáték nélkül is menni fog.
-Rendben van drága, megteszem amit kérsz, mindenben benne vagyok érted, értünk. Mit szeretnél ki legyek, te ki szeretnél lenni.
Így kezdődött ez a furcsa történet Bennel, azért hogy segítsek neki, hogy az impotenciája,amely lelki komplexusok következménye volt megoldódjon, olyan irányt vett a szerelmi életünk, a szexualitásunk,amelyre sosem számítottam, amiben sosem volt részem, s amely fantasztikus világot nyitott fel mindkettőnk számára. Kövess minket Kedves Olvasó!
AZ ELSŐ JÁTÉK
Az első játékot Ben találta ki, ahogy mondta egy régi emléket akar megeleveníteni és tovább bontani. Egy angol tanárnőt kellett játszanom, aki Ben általános iskolai angol tanára volt. Mária a játékban 35 körüli nő, vörös haja van, Bentől természetesen egy nagyon csinos vörös parókát kaptam, hogy életszerű és hiteles legyen az emlék. Ben a játékban 14 éves fiú, nyolcadikos. A második padsorban ül, elől, az első pad mindig szabad, oda Mária ül fel és onnan vezeti az órát. Márián barna combfix van és piros szoknya, felül az első padra Ben elé, aki látja a szép és vonzó testű tanárnő formás lábait, a piros tangát, a szándékosan felcsúsztatott szoknyát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.68 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 03. 19. szombat 12:49
Nem rossz
#5 zsuzsika 2014. 11. 6. csütörtök 09:48
Közepes,de érdekes.
#4 A57L 2014. 10. 10. péntek 06:48
Szerintem sem lett rossz.
#3 papi 2014. 05. 3. szombat 06:36
Nem rossz
#2 Pavlov 2011. 01. 13. csütörtök 00:53
Nagyon keveredik benne az erotikusnak szánt magasröptű megfogalmazás és a durva, felaljzó szöveg. Jobban össze kéne gyúrni.
#1 Törté-Net 2011. 01. 13. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?