A+ A-

Csak unalom?

A nap sugarai épp csak átszűrődtek a vastag felhőtakarón. Sosem lesz 5 óra - gondoltam. Mit lehet csinálni egy butikban ahol a holt szezonban ritka a vásárló mint a fehér holló? Már az összes újságomat kiolvastam és a hímzésemet sem volt kedvem folytatni. Rátévedt a szemem az öltözőfülke tükrére. Tetszett amit láttam.. Örültem, hogy nem hiábavaló a heti kétszeri aerobic. Sikerült a harmincas éveim vége fele is megőrizni az alakomat. Felálltam és lábujjhegyre állva megfeszítettem a lábikrámat. Rövidebb szoknyát kellene hordanom - gondoltam, és egy kicsit feljebb húztam a szoknyám.
Eszembe jutott a férfi.... Van talán egy éve is amikor először felfigyeltem rá. Harminc körüli, amolyan vidám fickónak tűnt. Talán a szomszédos utcában lévő irodaházban dolgozik. Minden délután itt megy el a kirakat előtt. Legtöbbször a barátjával sétálnak. Néha már összeakadt a tekintetünk. Kedves barna szeme van... Talán ma is erre jön... Aztán elhessegettem a gondolatot. Bolond vagy - korholtam magam. Mit akarsz? Klassz férjed van. Gyerekeid. Francba átkozott unalom!!
Talán rendezni kellene a kirakatot. Ez az, legalább megy az idő. Hmm... azért a próbababa karcsúbb- mosolyodtam el. De a fiúbábú egész jó... Kinézek. JÖN!! Gyorsan egy pillantás a kirakat tükrébe. Igen, minden rendben rajtam. Már itt is van a kirakat előtt. Rám néz, mosolyog.
Bejön!! Kezét csókolom! Miben segíthetek? - kérdezem de érzem, hogy kiszárad a szám. Farmert szeretnék, ha van a méretemben. Igen azonnal keresem. - és a szemem rásiklik a csípőjére... azaz egész máshova, zavartan elkapom a szemem és polcon kezdek el keresgélni. Mintha huncut mosolyt láttam volna a szája szegletében... hülyeség... Tessék, talán ez az Ön mérete. Átveszi a nacit és hozzáér az ujjaimhoz, bizsergést érzek a gyomrom táján.
- Tessék a próbafülke.
Pffff ... bement. Tiszta hülye vagyok. Mint egy fruska.
- Elnézést, kérhetek egy számmal kisebbet?
- Igen- gyorsan keresgélek, megvan.
- Tessék adom- és benyújtom a nadrágot a függöny mögé. A csuklómra fonódnak az ujjai. Húz... Már a fülkében vagyok.... NEM... de a keze a derekamra fonódik, nekiszorít a fülke falának. A szája a számra tapad... igen... én is akarom... nagyon jól csókol, suhan át az agyamon. A keze felcsúszik a testemen, kigombolja az ingem. Csókol.... nyakamat... egyre lejjebb ...kiszabadítja a melleimet.
Szopogasd - suttogom. Közben a fenekét és a dákóját markolászom. Könnyű dolgom van a nadrágját "elfelejtette" visszavenni. Jajj...felfalja a melleim....mhéég ... suttogom. A combjaimon csúszik fel a keze. Terpeszben állok, érzem a lüktetést a puncimban... GYERE!!! ... ordítja minden idegszálam, de csak sóhajtozni tudok. Leguggol... a keze a harisnyám alá csúszik... lehúzza... a fejét simogatom, borzolom a haját. A szája a bugyimon keresztül a puncimnak feszül... érzem az ajkait. Az egyik kezemmel félrehúzom a bugyim. A másik kezemmel a fejét nyomom a combjaim közé... az ajkai közé szorítja a csiklóm, húzza a nyelve őrült iramban pörög a csiklómon... megrogynak a lábaim a hirtelen rám tört orgazmustól... szorítom a fejét.....jhaajjjjj
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.05 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon53 2016. 03. 19. szombat 14:19
Nemrossz.
#3 zsuzsika 2015. 01. 22. csütörtök 13:04
Összecspot,értelmetlen.
#2 genius33 2012. 11. 22. csütörtök 09:00
Jóféle.
#1 Törté-Net 2010. 12. 7. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?